Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sexem po ovulaci rapidně snižuješ pravděpodobnost početí, spermiím trvá x-hodin, než se dostanou do vejcovodu. Pravděpodobnost možnosti otěhotnění 12 hodin po ovulaci začíná prudce klesat.
@Luciana1990 taky se v sobotu chystame na holcicku
cely tyden bez sexu, aby mel manzel ty rostaky pekne ulezele, sobota by mela byt 3.-4. pred ovu a zaroven zobu horcik s vapnikem (nekde jsem cetla ze pro holcicku je to dobre
) A taky mne podle Jonasovi metody ted v zari vychazi holcicka…no tak uvidime
Jednoho rostaka uz doma mame a ja bych ted radeji tu holcicku ![]()
@Anonymní píše:
@Luciana1990 taky se v sobotu chystame na holcickucely tyden bez sexu, aby mel manzel ty rostaky pekne ulezele, sobota by mela byt 3.-4. pred ovu a zaroven zobu horcik s vapnikem (nekde jsem cetla ze pro holcicku je to dobre
) A taky mne podle Jonasovi metody ted v zari vychazi holcicka…no tak uvidime
Jednoho rostaka uz doma mame a ja bych ted radeji tu holcicku
Chudák chlap… Stejně si to nejspíš udělal potají sám.
Ženy bláznivé, mějte na paměti, že ty metody nefungují tak, že vybijete jeden typ spermií a je vyhráno. Ona se maximálně pravděpodobnost z 51:49 dostane na 55:45, nebo tak něco.
@Litta píše:
Chudák chlap… Stejně si to nejspíš udělal potají sám.Ženy bláznivé, mějte na paměti, že ty metody nefungují tak, že vybijete jeden typ spermií a je vyhráno. Ona se maximálně pravděpodobnost z 51:49 dostane na 55:45, nebo tak něco.
on s tim prisel sam
ja o tomhle treba ani nevedela, takze jsem na neho celkem cumela…
@Litta píše:
Chudák chlap… Stejně si to nejspíš udělal potají sám.Ženy bláznivé, mějte na paměti, že ty metody nefungují tak, že vybijete jeden typ spermií a je vyhráno. Ona se maximálně pravděpodobnost z 51:49 dostane na 55:45, nebo tak něco.
Taky bych na to nesázela. Holky mám tři, ale týdenní sexuální abstinence jejich početí fakt nepředcházela. To by bylo doma peklo
![]()
@Litta no u toho dělání holčičky je chlap fakt chudák. Můj se na dělání kluka těší a moooc, nejen proto že ho chce, ale páč má přísun
velkej a užívá si to ![]()
@Anonymní píše:
on s tim prisel samja o tomhle treba ani nevedela, takze jsem na neho celkem cumela…
Aha.
Tak to je dobrej. Vím, co je občas cavyků jen kvůli 2-3 dnům před spermiogramem. ![]()
@Luciana1990 píše:
To tam píšou také v té metodě o+12, že když chcete holčičku, spermie musí být „uležel铞ádný sex aspoň týden. Klučičí žijí kratší dobu (asi i v balení u chlapa), takže když se pak vytváří nové a nové a nové, tak je víc těch holčičích
zkoumám to do detailu, já vím, ale chceme pořídit našim dvěma klukům sestřičku, moje poslední naděje na dceru. Vím, že nejdůležitější je zdraví dítěte, ale touha je silná
to je pitomost. Oba kluci jsou z měsíců, kdy jsme měli sexu minimum. U jednoho jsem se stěhovali, takže nebyla energie a u druhýho byly vánoce, takže nebyla energie ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
to je pitomost. Oba kluci jsou z měsíců, kdy jsme měli sexu minimum. U jednoho jsem se stěhovali, takže nebyla energie a u druhýho byly vánoce, takže nebyla energie
Tak těžko říct. My když jsme plánovali třetí, sex byl denně. A byl z toho kluk.
Já souhlasím s @Litta ohledně té metody O+12, to vajíčko fakt nevydrží moc dlouho, aspoň nás to tak učili ve škole
Takže 12 hodin už může být taky pozdě.
Holky, ještě mě napadlo - já četla, že prý když ženská má už dvě děti stejnýho pohlaví s tím samým chlapem, tak u třetího už je hodně vysoká pravděpodobnost, že to bude zase to stejný pohlaví. Ale nikdy jsem si o tom už nic nevyhledávala, jestli je to opravdu nějak potvrzený
Napadlo mě to, protože zakladatelka psala, že už mají dva kluky.
Máme dva kluky a nejmladší holčičku. Ta se nám povedla přes tělísko. Ale nevím jak moc spolehlivá metoda to je ![]()
Tak zrovna tento měsíc jsme taky vyzkoušeli metodu - týden bez sexu a sex do 12ti hodin po ovulaci. Manžel s tím přišel taky sám a žádné ruční hrátky prý nebyly, že co by neudělal pro holčičku
Doma máme klučinu, tak prý ať máme páreček
Ovulaci jsem hlídala ovulačními testy, měřením BT, čípek, hlen, bolesti. No, dnes jsem 11dpo a na testu nic, takže se asi nepovedlo, duch by už snad byl..
M.
Až přijde čas, budeme určitě zkoušet nakombinovat více faktorů. Takže nějaká ta „holčičí“ dieta, vápník, hořčík, zinek - každý zvlášť, snížit celkový kalorický příjem (omezit snídani), lehčí jídla a co se týká kyselého prostředí našla jsem v jiném diskuzním fóru použití tablet Feminella Vagi C. A s tím načasováním ještě nevím, koupím ovu testy a uvidím, pro jakou metodu se rozhodnu… A pak už se děj vůle boží ![]()
@Myšice4 píše:
Já souhlasím s @Litta ohledně té metody O+12, to vajíčko fakt nevydrží moc dlouho, aspoň nás to tak učili ve školeTakže 12 hodin už může být taky pozdě.
Holky, ještě mě napadlo - já četla, že prý když ženská má už dvě děti stejnýho pohlaví s tím samým chlapem, tak u třetího už je hodně vysoká pravděpodobnost, že to bude zase to stejný pohlaví.Ale nikdy jsem si o tom už nic nevyhledávala, jestli je to opravdu nějak potvrzenýNapadlo mě to, protože zakladatelka psala, že už mají dva kluky.
já ti nevím. Mám dva syny a tři dcery, otce mají stejného
![]()