Plánované početí holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
24.9.15 15:05

Sexem po ovulaci rapidně snižuješ pravděpodobnost početí, spermiím trvá x-hodin, než se dostanou do vejcovodu. Pravděpodobnost možnosti otěhotnění 12 hodin po ovulaci začíná prudce klesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 15:06

@Luciana1990 taky se v sobotu chystame na holcicku :mrgreen: cely tyden bez sexu, aby mel manzel ty rostaky pekne ulezele, sobota by mela byt 3.-4. pred ovu a zaroven zobu horcik s vapnikem (nekde jsem cetla ze pro holcicku je to dobre :nevim: ) A taky mne podle Jonasovi metody ted v zari vychazi holcicka…no tak uvidime ;) Jednoho rostaka uz doma mame a ja bych ted radeji tu holcicku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14637
24.9.15 15:12
@Anonymní píše:
@Luciana1990 taky se v sobotu chystame na holcicku :mrgreen: cely tyden bez sexu, aby mel manzel ty rostaky pekne ulezele, sobota by mela byt 3.-4. pred ovu a zaroven zobu horcik s vapnikem (nekde jsem cetla ze pro holcicku je to dobre :nevim: ) A taky mne podle Jonasovi metody ted v zari vychazi holcicka…no tak uvidime ;) Jednoho rostaka uz doma mame a ja bych ted radeji tu holcicku :srdce:

Chudák chlap… Stejně si to nejspíš udělal potají sám. :nevim: Ženy bláznivé, mějte na paměti, že ty metody nefungují tak, že vybijete jeden typ spermií a je vyhráno. Ona se maximálně pravděpodobnost z 51:49 dostane na 55:45, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 15:21
@Litta píše:
Chudák chlap… Stejně si to nejspíš udělal potají sám. :nevim: Ženy bláznivé, mějte na paměti, že ty metody nefungují tak, že vybijete jeden typ spermií a je vyhráno. Ona se maximálně pravděpodobnost z 51:49 dostane na 55:45, nebo tak něco.

on s tim prisel sam :mrgreen: ja o tomhle treba ani nevedela, takze jsem na neho celkem cumela…

• Citovat
  • Upravit
25179
24.9.15 15:23
@Litta píše:
Chudák chlap… Stejně si to nejspíš udělal potají sám. :nevim: Ženy bláznivé, mějte na paměti, že ty metody nefungují tak, že vybijete jeden typ spermií a je vyhráno. Ona se maximálně pravděpodobnost z 51:49 dostane na 55:45, nebo tak něco.

Taky bych na to nesázela. Holky mám tři, ale týdenní sexuální abstinence jejich početí fakt nepředcházela. To by bylo doma peklo :oops: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
24.9.15 15:24

@Litta no u toho dělání holčičky je chlap fakt chudák. Můj se na dělání kluka těší a moooc, nejen proto že ho chce, ale páč má přísun :mrgreen: velkej a užívá si to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.9.15 15:25
@Anonymní píše:
on s tim prisel sam :mrgreen: ja o tomhle treba ani nevedela, takze jsem na neho celkem cumela…

Aha. :lol: Tak to je dobrej. Vím, co je občas cavyků jen kvůli 2-3 dnům před spermiogramem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
24.9.15 15:35
@Luciana1990 píše:
To tam píšou také v té metodě o+12, že když chcete holčičku, spermie musí být „uleželé“ :D žádný sex aspoň týden. Klučičí žijí kratší dobu (asi i v balení u chlapa), takže když se pak vytváří nové a nové a nové, tak je víc těch holčičích :) zkoumám to do detailu, já vím, ale chceme pořídit našim dvěma klukům sestřičku, moje poslední naděje na dceru. Vím, že nejdůležitější je zdraví dítěte, ale touha je silná :roll:

to je pitomost. Oba kluci jsou z měsíců, kdy jsme měli sexu minimum. U jednoho jsem se stěhovali, takže nebyla energie a u druhýho byly vánoce, takže nebyla energie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.9.15 15:52
@lleennttiillkkaa píše:
to je pitomost. Oba kluci jsou z měsíců, kdy jsme měli sexu minimum. U jednoho jsem se stěhovali, takže nebyla energie a u druhýho byly vánoce, takže nebyla energie :D

Tak těžko říct. My když jsme plánovali třetí, sex byl denně. A byl z toho kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
24.9.15 16:16

Ma holcicka byla pocata 12d od menstruace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.9.15 16:57

Já souhlasím s @Litta ohledně té metody O+12, to vajíčko fakt nevydrží moc dlouho, aspoň nás to tak učili ve škole :D Takže 12 hodin už může být taky pozdě.
Holky, ještě mě napadlo - já četla, že prý když ženská má už dvě děti stejnýho pohlaví s tím samým chlapem, tak u třetího už je hodně vysoká pravděpodobnost, že to bude zase to stejný pohlaví. Ale nikdy jsem si o tom už nic nevyhledávala, jestli je to opravdu nějak potvrzený :nevim: Napadlo mě to, protože zakladatelka psala, že už mají dva kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
24.9.15 17:45

Máme dva kluky a nejmladší holčičku. Ta se nám povedla přes tělísko. Ale nevím jak moc spolehlivá metoda to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.15 09:33

Tak zrovna tento měsíc jsme taky vyzkoušeli metodu - týden bez sexu a sex do 12ti hodin po ovulaci. Manžel s tím přišel taky sám a žádné ruční hrátky prý nebyly, že co by neudělal pro holčičku :lol: Doma máme klučinu, tak prý ať máme páreček :lol: Ovulaci jsem hlídala ovulačními testy, měřením BT, čípek, hlen, bolesti. No, dnes jsem 11dpo a na testu nic, takže se asi nepovedlo, duch by už snad byl.. :nevim: M.

• Citovat
  • Upravit
25.9.15 10:54

Až přijde čas, budeme určitě zkoušet nakombinovat více faktorů. Takže nějaká ta „holčičí“ dieta, vápník, hořčík, zinek - každý zvlášť, snížit celkový kalorický příjem (omezit snídani), lehčí jídla a co se týká kyselého prostředí našla jsem v jiném diskuzním fóru použití tablet Feminella Vagi C. A s tím načasováním ještě nevím, koupím ovu testy a uvidím, pro jakou metodu se rozhodnu… A pak už se děj vůle boží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.15 10:59
@Myšice4 píše:
Já souhlasím s @Litta ohledně té metody O+12, to vajíčko fakt nevydrží moc dlouho, aspoň nás to tak učili ve škole :D Takže 12 hodin už může být taky pozdě.
Holky, ještě mě napadlo - já četla, že prý když ženská má už dvě děti stejnýho pohlaví s tím samým chlapem, tak u třetího už je hodně vysoká pravděpodobnost, že to bude zase to stejný pohlaví.Ale nikdy jsem si o tom už nic nevyhledávala, jestli je to opravdu nějak potvrzený :nevim: Napadlo mě to, protože zakladatelka psala, že už mají dva kluky.

já ti nevím. Mám dva syny a tři dcery, otce mají stejného :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí