Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PLÁNOVÁNÍ MIMINKA 2017/2018
Ahoj moje milé krásné snažilky. Zakládám další postup našeho plánování.
Zde je naše předešlá skupina: Plánování miminka 2016
Tak pojďme se směle snažit, ať už máme ty naše uzlíčky štěstí u sebe.
![]()
Je to pro všechny snažilky, které se budou třeba teprve snažit později nebo už se snaží. Také je to i pro maminky, které už jedno dítko mají a snaží se o druhé nebo několikáté. Takže to tu není jen pro prvorodičky.
Aby jsem se představila. Je mi 26let a jmenuji se Iveta. O miminko jsme se s přítelem snažili od listopadu 2015 do února 2017. Nedařilo se nám, já jsem začala více cvičit a věnovat se jiným věcem, přešla jsem do nové práce a tak jsme se trochu přestali snažit.
Ale už se zase pár dní snažíme a doufáme, že se nám to povede dříve. Taky jsem se začala mít více ráda a více o sebe pečuji přírodní kosmetikou což je důležité. Tak snad brzy příjde to naše štěstí! ![]()
A co vy?
Těším se na naše klábosení holky!
![]()
NAŠE STÁLÉ ČLENKY
Eilistrae - Iva, 26 let. Snažení o první.
Snažení od 11/15.
PRAHA. ![]()
Petulka21 - Petra, 28 let. Snažení o první.
Snažení od 08/14. ![]()
Venisa - Vendula, 27 let. Snažení o první.
NAŠE TĚHULKA
Praha. ![]()
lachtanice86 - Lucka, 31 let. Snažení o první.
Snažení od 01/2015.
Hradec Králové. ![]()
butterfly88 - Lenka, 29 let. Snažení o první.
Snažení od JARO/2018. ![]()
Charlie18 - Jana, 34 let. Snažení o druhé.
Snažení od PODZIM/2017. ![]()
Azzalea -??, 33 let. Snažení o první.
NAŠE TĚHULKA ![]()
Kattii - Katka, 26 let. Snažení o druhé.
Snažení od?/?. ![]()
lucky28 -??, 20 let. Snažení o první.
Snažení od?/?. ![]()
Aksun -??, 33 let. Snažení o první.
Snažení od 01/17. ![]()
Inka85 - Lenka, 32 let. Snažení o třetí.
Snažení od 06/17. ![]()
Hancue - Hanka,?? let. Snažení o první.
Snažení od 7/2017.
Brno. ![]()
Příspěvek upraven 09.09.19 v 15:36
@Rhenaya Tak jsem tu…info o snažení v podpisu - Petra, 28 let - nekonečné snažení o první dítko ![]()
@Petulka21 píše:
@Rhenaya Tak jsem tu…info o snažení v podpisu - Petra, 28 let - nekonečné snažení o první dítko
A od kdy se snažíte Peti?
@Rhenaya Srpen 2014 jsem po skoro 9-ti letech vysadila HA… a poprvé se zadařilo v srpnu 2015..bohužel skončilo to SP…do té chvíle jsem na to nějak nemyslela, netlačila…ale od té doby…vím, že se na to vnitřně moc upínám…ale nějak to jinak nejde…
@Petulka21 To je v pořádku. Já to chápu. Sice se snažíš mnohem déle než já, ale je to hrozné to čekání. Nemyslela jsem si, že někdy taky budu takto dlouho čekat. Ale snad se nám to čekání pořádně vyplatí! ![]()
@Rhenaya jo…to jsem si taky říkala… a všichni nám to pořád opakují, že jsme s partnerem relativně mladí, že to půjde…ale, že už se 3× nepovedlo…a žádný dr. zatím neviděl důvod nebo příčinu..proč se to tak mohlo stát…
@Petulka21 Jééé, jako by jsi mi mluvila z duše. Nám to taky furt říkali. A kamarádka se mi dokonce i posmívala, že jí se zadařilo a mě ne. To mě dost zklamalo a rok sem se s ní nebavila.
Ono to fakt zamrzí no.
Nám se právě neuchytilo vubec nic. Stále tam ty spermie asi nemůžou najít cestu ![]()
Ale věřím, že se nám určitě brzy zadaří. Nejlépe do konce roku.
![]()
@Rhenaya to by bylo krásné… v říjnu se budu vdávat…a vůbec by mi nevadilo…kdyby se povedlo do té doby ![]()
@Petulka21 To by bylo krásné. Já sem si ted našla přírodní kosmetiku s bylinkama od tianDe. A objednala sem si tam pár věcí, co tam radí k těhotenství. Jeden čaj, detoxikační náplasti a takový vložky speciální. No říkala sem si, že to asi moc nepomůže, ale zkusit se má vše
tak to zkusim. A nějaký čaj mě nezabije. ![]()
@Rhenaya já zase přemýšlela o návštěvě léčitele…ale nějak se k tomu nemůžu odhodlat… Kamarádka s tím má dobré zkušenosti… Teď jsem teda znovu začala užívat chlorellu tak uvidíme..jestli to k něčemu bude
Ahojky devcata, pridavam se k vam… My se snazime od cervence 2016… Letos v breznu SP v 6+4 a od ty doby cekame, kdy se zase postesti…
@Petulka21 léčitele? Jakého?
No ja zkusim ten čaj, v šuplíku mám ještě listovku a ječmen. No tak to by nebylo, aby se nepoštěstilo
a chlorellu neznám.
Já mám od včera cervikalni hlen, tak doufám, že tam ty mršky doputuji ![]()
@venisa Ahojky
a sdělíš nám jméno? Připíšu tě k nám nahoru. Samozřejmě jestli nechceš jméno a věk uvádět, není problém. Napíšu jen přezdívku a snaženíčko
taky se snažíte o první? ![]()
@venisa A seš tam ![]()
Tak držím pěsti, aby se poštěstilo
já mám nejspíš dle hlenu asi ovu
tak pojisťujeme, pojisťujeme
![]()