Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kattii my jedeme zitra na oslavu, sestra slavi 18… Tak jsem na to zvedava a uz se tesim… @lucky28 urcite se pridej, na veku asi nezalezi, ne??? ![]()
@venisa Děkuji moc
. Víte jak to je. Lidi jsou ruzni a co člověk to sto chuti. Takze někomu přijde brzo, ze plánujeme miminko. Je mi 20 let a s přítelem jsme 4 roky. Máme vlastni byt, auto, oba dobře placenou práci. Ale bohužel momentalne mam též zdravotní problémy :/. Takže na to nespechame a nechavame to na přírodě. Co se má stát, to se stane a věřim že to přijde v tu správnou chvíli
.
![]()
@Kattii tak ti ten liják aspoň nepomlátil kytičky, u nás lilo jak z konve
@lucky28 no tak myslim, ze 20 let je krasny vek na planovani miminka, kort v dnesni dobe, kdy ne vsem se dari hned… Tak snad se brzo uzdravis a budete se moc snazit…
@venisa Děkuji moc
. Snad ano. Po vysazeni HA se mi stále objevují cysty a ms nedochází. Takže musím chodit na vyvolávací injekce. Minuly měsíc mi ji pichli a cysta s ni praskla a odešla. Bolest to byla obrovska
. A tento měsíc už zase žádna ms. Takže mě to nejspíš opet ceka.
@lucky28 no me nastesti ms po vysazeni HA naskocila hned a byla pravidelna… Akorat jsem mela ted po SP problem s druhou ms… Ta mela tyden spozdeni… Tak jsem zvedava co bude tenhle mesic… Teoreticky by asi mela ms dorazit zitra ale kdo vi…
@venisa tak držím palce ať přijde a bude vše v pořádku. Já udělám v pondělí test a pak když tak ještě počkám týden a pak zajdu k doktorce. Minule mě už strašila operaci.
@lucky28 No me furt doktorka tvrdi, ze jsem zdrava holka… Tak snad se uz brzo zadari… No snad se operaci vyhnes… A treba budr v pondeli prekvapeni ![]()
@venisa no snad se ji vyhnu :/.. To ti moc přeji aby se brzy zadarilo
. No nechme se překvapit. Ono to přeci nějak dopadne.
@Azallea my máme ložnici na druhou stranu než jde vždy vítr
Na víkend plán nemáme. Slavim narozeniny tak mě manžel třeba někam vytáhne. Navíc dnes mi byla ukončena neschopenka tak se i docela těším v pondělí do práce.
@venisa Presne tak
. Ale přijde mi ze je nějake plodné obdobi
. Protoze všechny páry kolem Nás bud čekají nebo už porodili. A pak jsou tu taky takove expertky, které mi to stále cpou že jsou v tom a ja furt nic. Tak to občas zamrzí.
@lucky28 Vítej a hodně štěstí
![]()
Náhodou, budeš mladá maminka, to je supr
To mi říkala sestra, taky je jí už přes třicet a má roční dítě, že kdyby porodila o deset let dřív, tak by to noční vstávání snášela určitě líp a měla na to víc energie.
@Azallea Děkuji moc za přivítání
. No snad se brzy zadaří a konecne budu taky vstávat k něčemu jinému než jen ke psum
.
Ahoj holky, skoro 33, snažení o první od 1/17. Ale už to pomalu vzdávám. Jsem od přírody velmi netrpělivý člověk a mám v hlavě, že pokud něco nejde, tak proč se tím zabývat, potřebuji povzbudit. (ačkoliv vidím, že některé to nevzdáváte ani po letech - což upřímně nechápu, já bych už byla v blázinci se svou povahou). ![]()
Na jednu stranu to chci vzdát a litovat se, protože všem ostatním se daří, na druhou jsem z toho úplně zoufalá, vidím ta léta jak běží, jak je pro mě měsíc jen obdobím mezi MS a do MS, z toho se člověk musí prostě cvoknout. Od tý doby, co se snažíme, normálně nefunguju, jen hlídám plodný dny a pak čekám. Nedokážu se odprostit, nejsem z toho ve stresu, jen prostě nic nedělám…pořád myslím na to, že co kdyby…abych neublížila „Buňkám“
a tenhle životní styl se nedá vydržet už moc dlouho. Jak to jen děláte?