Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rhenaya ahoj, no nevim teda, dneska se mi nechce nic delat
ale musim makat at mam co nejvic prace hotovy… Do patku musim mit „hotovo“
Ahoj holky. Tak já dneska testovala, včera měla přijít MS a… NIC. Test negativní. Snad dojde a nebudu muset na vyvolávačku. ![]()
Tak holky, něco je ve vzduchu, mě se dneska taky šíleně nechce.. ![]()
Mám hlavu plnou toho, co stihnout do pátku, v sobotu brzo ráno odjíždíme/odlítáme na dovolenou.
a už teď o víkendu jsme byli pryč a nechali po sobě v bytě spoušť, hlavně v podobě nevyžehlenýho prádla, který by se do dovolené mělo vyžehlit a já nějak nemám kdy.
Docela mě dneska začala chytat depka, jestli to všechno do pátku dám… A jestli se v práci nezblázním, protože už se mi fakt strašně špatně soustředí na práci… ![]()
@butterfly88 My taky v sobotu odjizdime na dovolenou a v praci delam za dve, takze nevim jestli stihnu co potrebuju…
@Lucie.vod ahoj. Já v květnu operace cysty. A to co mám za sebou je spíše děs.
@Lucie.vod Ahoj a vítej mezi námi ![]()
Tak dnes jsem byla v kanclu 11 hodin a když jsem odcházela, kolegyně ještě bojovaly s excelem, ale vyhazovaly mne, že už to udělají samy. V pátek, až bude po uzávěrce, hodlám spát minimálně dvanáct hodin a v sobotu si půjdu koupit něco hezkýho na sebe! Tak ![]()
pěkný večer všem, já jdu odpadnout s knížkou do postele. ![]()
@venisa já tady před sebou tlačím nedopsaný karty a jako fakt to musím mít dopsaný do toho pátku, jen se mi šíleně nechce… ![]()
A do toho mě přítel stresuje s balením.. jsem si říkala, že to bude jako na každou dovču - den před odjezdem otevřu kufr a budu tam dávat tak nějak přece věci automaticky… A on začal dělat seznamy, co sebou vzít a nevzít… A mě to fakt stresuje, ráda plánuju, ale tohle je na mě moc…
A ještě hrotí plážovou tašku!
jednu mám, ta mu ale přijde malá a na otázku, tak co teda chce, mi řekne, že neví, protože to zařizovala vždycky ženská. Já ale absolutně teda netuším, co chce, když tu, co mám, mu přijde malá, abych asi vzala krosnu nebo nevím… :/ Tohle bude zkouška ohněm. V životě jsem na dovolené s chlapem nebyla a prodloužený víkendy - každej si sbalil, co chtěl, nic společnýho se neřešilo. No, myslím, že tahle dovolená ukáže, jestli to bude klapat nebo ne..
Už chápu, že společný dovolený prověří vztah…
![]()
@butterfly88 na společnou dovolenou vždy dva kufry a každý si balil sám. Bych ho jinak zabila před odletem a nutno dodat že to bylo vždy náročné. Není kam utéct, naposledy jsme byli v hotelu jen my dva češi. Tak to bylo fakt 24/7 spolu. Miluju ho ale byla to vždy fuska ![]()
@butterfly88 Souhlasím s @lachtanice86. Balíme každý sám - domlouváme se jen na téma „sbalila jsi pastu na zuby a léky, abych ji nemusel brát já?“, jinak co si drahý zabalí, to má
Klasicky ale jsou věci, které balím jen já, protože jeho by to nenapadlo, případně je považuje za zbytečnosti (opalovací krém, mléko po opalování, repelent, šitíčko a podobné věci, které jsou pod jeho chlapskou úroveň
)
@lachtanice86 @Azallea holky, kufry máme naštěstí dva.
A balí si sám, to bych mu v životě nesbalila podle jeho představ.
A on má seznam, ve kterém jsou právě i ty krémy, pasty, šitíčka a léky!!! Tohle jsou ale pro mě věci naprosto samozřejmé. Ale že bude hrotit plážovou tašku a to, co jsem si vybrala na hlavu jako pokrývku hlavy… to pravdu ne.
@lachtanice86 jsem ráda, že to píšeš, protože já mám fakt dojem, že to nemáme šanci dát. Můžu být ráda, že se situace v práci trochu uklidnila, že teď tu jedu jen sama za sebe, protože jet tak před 2 týdny, kdy i v práci to bylo náročnější, tak bych to asi nerozdýchala to jeho chování. Nevím, jestli takhle bude blbnout pokaždé, tak se mám na co těšit. Je to najednou úplně jinej člověk než byl do teď. Dneska ráno jsem opravdu stála s otevřenou pusou, kdo to přede mnou vlastně stojí. (Abyste chápaly, řekl mi ráno ještě jiné věci a ty mi vyrazily dech a pak ještě tady ty maličkosti s taškou a pod už byly jen třešničky.
)
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Kdysi jsem taky kecala ve staré skupince, ale už je to dlouho.
Snažíme se o třetí a snad to na třetí pokus vyjde
, o dvě jsme přišli ![]()