Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že obojí je dobře
Jsem pro druhou možnost, tam je větší šance na dozrátí ![]()
My jsme dodržovali styk obden a nakonec se zadařilo ![]()
@Kriss Tina podle chuti je to jinak skoro každý den, ale doktor řekl, že v době kolem ovu raději obden.. proto dotaz ![]()
Tak když poznáš, kdy máš ovulaci, tak ten den těsně před. Zbytek je zbytečný ![]()
Mně se osvědčilo tak Do 10h před ovulací a max 2-4h po ovulaci, pak už to nemělo cenu.
Pokud se snažíte opravdu dlouho, co zkusit masáž dělohy a vaječníků v době ovulace? ![]()
Nám gynekolog poradil, aby partner sexuálně abstinoval cca 5-7 dní (ale ne déle než 10 dní) před oplodňující souloží a že tu soulož máme časovat 2 dny před ovulaci (a pak mít sex obden). Fungovalo to ![]()
Takže 6 DC, 13 DC, 15 DC, 17 DC.
Ahoj, poraďte prosím s naplánováním styku kolem ovulace. Už se snažíme opravdu dlouho, vše možné vitamíny, plánování dovolené v době ovulace, spermio, mé vyšetření… Nic nepomáhá.
Dnes jsem 2DC, ovulace je 15DC - potvrzeno testy, bolesti, utz
Doktor říkál, v době kolem ovulace styk obden - přítel má spermio „v normě“ - není prý špatné, ale nechat spermie uzrát proto obden Četla jsem, že velká šance je před ovulací, a po spíš už ne. Poraďte prosím, jak tedy zvolit dny na styk, když je ovu 15DC
Jestli 10DC, 12DC, 14DC a 15DC nebo třeba 11DC, 13DC, 15DC
Třeba budete mít někdo zkušenost
Děkuju