Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni - dámy i pánové ![]()
Otec mě pověřil, abych pozjišťovala vše okolo plastiky prsou. Mamka si to prý už několik let přeje, vlastně celou tu dobu, co odkojila mě i bráchu. Je jí 46 let, má tak 1-2ky, tak myslím, že by stačily ty 3ky asi. Taťulda jí na to chce dát k vánocům.
Ženy - které máte plastiku, jak vše probíhá, na kolik Kč to vyjde - cca. Doporučte kliniku Brno a okolí, no prostě vše kolem.
Pánové - poznáte, že má žena implantáty? I za vaše veškeré poznatky budu ráda ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:08
Do Brna chci jít i já,jak odkojím,taky kdyžtak počkám na odpovědi,jestli někdo napíše:-)
Já bych taky nebyla proti, jednou, po dětech, kdyby byl můj taky tak štědrý
Jenže on mi to vymlouvá, tak uvidíme, jak to bude třeba za těch 10 let ![]()
Tak já jsem skoro rok po augmentaci. Byla jsem na klinice Body u Dr. Holuši, je to jeden z nejlepších operatérů, jediná nevýhoda, že se dlouho čeká jak na konzultaci, tak na operaci.
Anonymka1
Anonymní píše:
Tak já jsem skoro rok po augmentaci. Byla jsem na klinice Body u Dr. Holuši, je to jeden z nejlepších operatérů, jediná nevýhoda, že se dlouho čeká jak na konzultaci, tak na operaci.
Anonymka1
Kliniku jsem si našla a stránky o víkendu pročetla, ale nikde jsem se nedočetla ceny. Můžeš prosím aspoň +- napsat kolik tě operace stála? Nevím, jestli se to liší druhem silikonu, ale asi jo, že?
Už tu není nikdo s plastikou - zvětšením prsou??
Prosím o všechny pro a proti, jaké jste měly pocity, bolelo to (určitě ano, ale je to snesitelné)? Atd atd. pište prosím, Vánoce se blíží ![]()
Já platila 69tis se vším všudy(i s náplastmi a podprsenkou). Jaké to má pro a proti??? Tak já zatím vidím jen ty klady. Sebevědomí šlo rapidně nahoru, můžu si dovolit oblíct skoro vše, tzn. i topy, kde nejde použít podprsenka. Manžel je taky moc spokojenej, dokonce se zlepšil i náš intimní život. Jediný zápor(teda jak pro koho), tak v plavkách to jde poznat. Ale je to tím, že já chtěla kulatý implantát a nechala jsem si udělat větši poprsí. Jelikož jsem před dětma měla prsa čtverky, tak jsem se chtěla vrátit k původní velikosti.
Tak tyhle klady očekává i mamina
Ale jak to myslíš, že to v plavkách nejde poznat?
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:09
Maky.p píše:
Tak tyhle klady očekává i maminaAle jak to myslíš, že to v plavkách nejde poznat?
Já psala, že to v plavkách JDE poznat, že jsou to silikony. Ono přece jenom, po dvou dětech bych tak pevná svoje prsa mít nemohla
Ale pokud mamča zvolí anatom(ten je více přirozený) a menší velikost, tak to třeba nikdo ani nepozná. Mně osobně to zas tak nevadí, šla jsem do toho s tím, že to časem stejně všichni zjistí.
Moje svagrova ma take silikony, mivala dvojky, po dvou detech dost svesene. Ted ma pevne trojky, na pohled to neni poznat ani v plavkach pac je ma no jak to rict chtela je trosku volnejsi, ne uplne stojaty. Vypadaji dobre, na omak to poznat jde. Ja mam jedno mimi a prsa zatim dobry, skoro jako predtim, ale chystame se jeste na jedno a pak si je nejspis necham trochu zvednout, velikost asi menit nebudu jsem spokojena, teda uvidim jak to bude vypadat po druhem kojeni.
An: jo tak, to jsem blbě četla
Tak to si myslím, že by jí to taky nevadilo, protože bydlí na dědině a tam se to roznese hned, jak ji někdo uvidí, takže to taky budou všichni vědět. Myslím, že víc jak do větších trojek by nešla, to už by bylo dost, no ale zeptat se jí teď nemůžu
A jak je to s bolestí? Dá se to v pohodě překousnout, nebo je to horší? A co zvyk? A jak dlouhá je pak nemocenská cca? Jaj, to je dotazů ![]()
Já jsem na mateřské, takže s nemocenskou nevím. Bolesti: to je různé, některé holky píšou, že je to bolelo hodně, jsou tři způsoby vložení- pod sval, pod žlázu nebo jen částečně pod sval. Imploše pod sval bolí víc než pod žlázu. Já mám metodu částečně pod sval. Bolesti byly minimální. 2dny jsem byla v nemocnici, tak jsem dostávala léky, takže pohoda. Pro mě byly nepříjemné ty dreny, které odvádí z prsou krev, jakmile mi je vyndali, tak pohoda. Akorát první týden máš nařízený klid na lůžku. Takže já měla u sebe mamku, která se mi starala o děti a vařila. Byla jsem ráda, že jsem mohla ležet. Nesmíš dělat prudké pohyby a 2měsíce jsem nesměla nic těžkého zvedat.
Ale to jí vše pak řekne operatér na konzultaci.
Ten Holuša je fakt třída, dělá prsa skoro všem „celebritám“. Akorát je blbá ta čekačka. Pak jsem slyšela, že je dobrý i Mudr. Hrbatý.
Jo a co zvyk?? Tak první dva měsíce jsou ty prsa oteklá, takže mi připadala hodně velká a byla tvrdá jak šutr, pak se pomalu začala usazovat, trochu klesla a začala měknout. Ted po roce mi už přijdou jako moje prsa. Normálně spím i na břiše. Už bych je nevyměnila ![]()
A co chlap na to říká? Prý to hmatem jde poznat, ale asi to nebude nějak moc výrazný, ne? ![]()
Maky.p píše:
A co chlap na to říká? Prý to hmatem jde poznat, ale asi to nebude nějak moc výrazný, ne?
No na omak jsou prostě pevná, ale silikon necítíš. Chlap je fakt spokojenej, líbí se mu velká pevná prsa, tak si přijde na své ![]()
Taky tak, už bych je nedala, podstoupila jsem zvětšení prsou v Plzni, takže pro Brno trochu z ruky, ale výsledek je úžasný ![]()