Plastika prsou - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barunka80
14.11.11 09:55

Ahoj, moje mati byla na operaci prsou u pana Justana. Sidli sice v Brně, ale byla a je spokojena. Tady ti posilam stranky. Ja kdybych sla na plastiku nebo na liposukci tak bych sla nejspis taky sem.

• Citovat
  • Upravit
24870
14.11.11 10:02

Baru děkuju, ještě ty stránky prosím :andel:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
14.11.11 13:55

Ok, děkuju moc :kytka: prostuduju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.11.11 15:26

Baru, pročetla a přednesla. Odkaz mám uložený, tak čekám na rozhodnutí 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
23.11.11 09:39

Tak to jsem moc rada, ze jsem aspon trochu mamce pomohla. Tak ji preji spravne rozhodnuti a hodne stesti. A at se ji ta plastika prsou libi :-)

• Citovat
  • Upravit
24870
23.11.11 09:59

No, mamka o tom neví ještě, rozhodnutí je na teď na tatinovi, jestli na to bude mít dostatek peněz, pak jí to dá k vánocům :mrgreen: Mamina už po nich touží od té doby, co nás s bráchem odkojila 8) Moc ti děkuju za odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
23.11.11 10:38

Tak to jsem spis zvedava, co na to mamka rekne. Je to zajimavy darek. Tak at se libi a neni zac :-)

• Citovat
  • Upravit
terryna82
21.10.13 10:01

@Maky.p Ahoj, byla tvoje maminka nakonec na té operaci? Můj švagr vymýšlí něco podobného pro sestru - má po dětech a prsa má po kojení dost vytahané. Nechce ani tak zvětšení, jako spíš na modelaci. Právě na justana jsem v několika diskuzích narazila, tak by mě zajímalo, jestli je opravdu tak šikovný, jak se k něm píše. a taky by mě zajímalo, jak na takový dárek tvoje maminka reagovala…předem díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
24870
21.10.13 11:12
@terryna82 píše:
@Maky.p Ahoj, byla tvoje maminka nakonec na té operaci? Můj švagr vymýšlí něco podobného pro sestru - má po dětech a prsa má po kojení dost vytahané. Nechce ani tak zvětšení, jako spíš na modelaci. Právě na justana jsem v několika diskuzích narazila, tak by mě zajímalo, jestli je opravdu tak šikovný, jak se k něm píše. a taky by mě zajímalo, jak na takový dárek tvoje maminka reagovala…předem díky za odpověď :)

Nakonec z toho sešlo, nepovedlo se došetřit potřebnou částku. Ale počítá se s tím.

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terryna82
25.10.13 16:16

@Maky.p aha, tak to je škoda, tak třeba se podaří někdy jindy. Švagr už to pro ni má nachystané, za dva týdny má 35.narozeniny, tak jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit :) Doufám, že se neurazí, to by švagříček rád nebyl, protože jsem mu to pomáhala vymýšlet. Ale tak sestra o tom mluvila často, tak snad to bude ok

• Citovat
  • Upravit
24870
25.10.13 17:09
@terryna82 píše:
@Maky.p aha, tak to je škoda, tak třeba se podaří někdy jindy. Švagr už to pro ni má nachystané, za dva týdny má 35.narozeniny, tak jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit :) Doufám, že se neurazí, to by švagříček rád nebyl, protože jsem mu to pomáhala vymýšlet. Ale tak sestra o tom mluvila často, tak snad to bude ok

Tak pak dej vědět, jak to dopadlo :palec:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terryna82
29.10.13 10:20

@Maky.p Jo, určitě se ozvu. Budete se to slavit teď o víkendu, takže příští týden napíšu. Akorát se to bude muset dát asi tajně, aby to neviděli rodiče. Nevím, jestli jim to pak sestra řekne a nebo ne, ale nevím, jak by na to reagovali, takže to už bude na ní, jestli se s tím pochlubí a nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
25
18.7.15 14:05

Známá, no vlastně dvě známé byli také u toho Justana. Tak nevím, jednou jsem nad tím uvažovala, ale teda nevím, zda bych do toho šla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keinka
27.4.16 20:45

Ahoj devcata

Ahojky :-D chtela bych se vas zeptat kde v brne je nejlepsi plasticka chirurgie poprsi? Chci si po detech udelat prsa tak proto.
Diky za odpovedi. :) 8)

• Citovat
  • Upravit
27.4.16 20:53

Tak to nevím, ale doporučuji google a zadat váš dotaz do google. Určitě vám něco vyjede a pak si proklepněte sociální sítě a dozvíte se toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová