Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Krásný den maminky. Je mi 23 let, mám dvouletou holčičku a prsa osmdesátileté báby 😄 Z toho důvodu jsem se rozhodla jít na remodelaci s augmentací a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo na tomto zákroku byl, popřípadě kde a jestli je s výsledkem spokojený. Chtěla bych tu nejlepší kliniku s nejlepší péčí, přece jenom si chci taky udělat radost a být s výsledkem spokojená
Nebo naopak, jakou kliniku byste mi určitě nedoporučily? Jinak, dámy, prosím nechte si moralizující komentáře, jsem již pevně rozhodnutá a nechci se za sebe do konce života stydět, na to jsem moc mladá ![]()
Děkuji všem za konstruktivní komentáře ![]()
Tohle konkrétně nepotřebuji
, ale přemýšlela jsem nad zvětšením o číslo, je mi 32 a děti nemám. Ale taky uvítám nějaký typ ![]()
Podle recenzí vypadají dobře premier clinic a nova prsa cz. Moje manzelka byla na tomto zakroku ale nevim kde. Bylo to ale mimo prahu. Dejte si pozor at to vypada prirozene k telu pak je to moc umele a osklive. Jestli vas zajima nazor muze tzv. hornaka. Anonym kvuli manzelce a soukromym informacim.
Nemám zkušenost s operací na svém těle, ale jinak pracuji na plastice skoro 20 let… rozhodně ne Yes Visage - předražená komerce… jinak záleží, spíš, než o klinice je to o doktorech, no… výše zmíněná Premier má marketingový tým na psaní recenzí, takže tam ani omylem, neb výsledky od nich jsem viděla a hodně jsme jich opravovali… nemáš v okolí kamarádku, která byla na podobném zákroku a mohla by říct, co a jak?
@azaleila Bohužel, v okolí budu první, co na plastiku jde. O Yes Visage a Premier Clinic už jsem slyšela, tam určitě ne. Spíš jsem přemýšlela nad Perfect Clinic, tam se mi to na první pohled zdá co se týče doktorů i samotné kliniky docela fajn.
@Anonymní píše:
Podle recenzí vypadají dobře premier clinic a nova prsa cz. Moje manzelka byla na tomto zakroku ale nevim kde. Bylo to ale mimo prahu. Dejte si pozor at to vypada prirozene k telu pak je to moc umele a osklive. Jestli vas zajima nazor muze tzv. hornaka. Anonym kvuli manzelce a soukromym informacim.
Mám muže dolňáka 😀 Ale já si nechám udělat maximálně 350 ml, čili pokud dobře počítám Dčka, což není nic extra velkého 😄 Spíš jde o můj pocit, proto se ptám na kliniky a zkušenosti s nimi. Nechci vypadat ještě hůř a ještě za to zaplatit 😂
@MadammeLu píše:
Tohle konkrétně nepotřebuji, ale přemýšlela jsem nad zvětšením o číslo, je mi 32 a děti nemám. Ale taky uvítám nějaký typ
Tak jasné, kdybych měla dítě, měla bych krásný prsa až do čtyřiceti 😀
@Severanka192 tak tam-perfekt clinic jdi na konzultaci k dr Miletínovi.
Je úžasný. Má instagram, koukni se.
Dělal mi prsa, ale po rakovině, takže ne přesně to, co chceš ty
Ale je to vyhlášeny doktor na prsa ![]()
@Severanka192 píše:
Mám muže dolňáka 😀 Ale já si nechám udělat maximálně 350 ml, čili pokud dobře počítám Dčka, což není nic extra velkého 😄 Spíš jde o můj pocit, proto se ptám na kliniky a zkušenosti s nimi. Nechci vypadat ještě hůř a ještě za to zaplatit 😂
350 cc jsou docela velký…
@Severanka192 píše:
@azaleila Bohužel, v okolí budu první, co na plastiku jde. O Yes Visage a Premier Clinic už jsem slyšela, tam určitě ne. Spíš jsem přemýšlela nad Perfect Clinic, tam se mi to na první pohled zdá co se týče doktorů i samotné kliniky docela fajn.
V Perfekt jedině Pros nebo Miletín.
Z čehož si troufám tvrdit, že Miletín je budoucí legenda plastické chirurgie. Někoho tak nadaného, pilného a pokorného jsem dosud nezažila.
@azaleila píše:
výše zmíněná Premier má marketingový tým na psaní recenzí, takže tam ani omylem, neb výsledky od nich jsem viděla a hodně jsme jich opravovali…
To se omlouvam že jsem to doporučil. Ale už jste dle diskuze tu nej nebo lepší kliniku našly…
Ta déčka jsou dost velká teda a to jsem horňák. Ta prsa by měla vypadat podle mně přirozeně. V poměru k tělu. Přírodně vypadající malý jsou lepší než uměle vypadající velké věřte mi. Mluvil jsem s ženou po tlf a byla v plzni tak neporadím.
Co Esteé nebo plastika Bulovka v Praze? Operuje tam mladý Měšťák.
@Anonymní píše:
To se omlouvam že jsem to doporučil. Ale už jste dle diskuze tu nej nebo lepší kliniku našly…Ta déčka jsou dost velká teda a to jsem horňák. Ta prsa by měla vypadat podle mně přirozeně. V poměru k tělu. Přírodně vypadající malý jsou lepší než uměle vypadající velké věřte mi. Mluvil jsem s ženou po tlf a byla v plzni tak neporadím.
Před těhotenstvím jsem měla 75 D. Sice jsem dost hubená, ale jsem na větší prsa zvyklá. Navíc určitě na konzultaci je možnost nějaké vizualizace, takže i to to trošku ovlivní. Ale trojky mi přijdou na mě dost malé, to určitě ne.
@Anonymní píše:
To se omlouvam že jsem to doporučil. Ale už jste dle diskuze tu nej nebo lepší kliniku našly…Ta déčka jsou dost velká teda a to jsem horňák. Ta prsa by měla vypadat podle mně přirozeně. V poměru k tělu. Přírodně vypadající malý jsou lepší než uměle vypadající velké věřte mi. Mluvil jsem s ženou po tlf a byla v plzni tak neporadím.
Před těhotenstvím jsem měla 75 D. Sice jsem dost hubená, ale jsem na větší prsa zvyklá. Navíc určitě na konzultaci je možnost nějaké vizualizace, takže i to to trošku ovlivní. Ale trojky mi přijdou na mě dost malé, to určitě ne.