Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě udělat na jaře nebo na podzim , nejlépe v zimě , přes léto se to bude nejhůře hojit
Aha a nemáte zkušenost pokud v průběhu roku jak na to reagují ostatní děti?
A dovedeš si představit, co to budou za muka pro to dítě nosit v těch horkách čepici a čelenku? Nebude se moct ani vykoupat. Stejně si myslím, že to žádný příčetný lékař v létě operovat nebude.
Nevím jak na to reagují ostatní děti ,ale od toho tam je kantor aby jim to vysvětlit ,podle mě bude větší utrpení nosit čelenku a čepici v 30 stupních než pár hloupých pohledů
@Anonymní píše:
Dobrý den,
je tady prosím někdo kdo nechával v průběhu školního roku přišít dítěti uši? Je lepší teď na jaře, nebo počkat do prázdnin a po prázdninách přijít s novými oušky? Děkuji za Vaše názory
Nech to na vánoční prázdniny…
@Anonymní píše:
Já myslím, že problém s tím máš jen ty
. Ty děti z toho vědu nedělají.
Dcera byla nějak v polovině prosince, to nejhorší proběhlo doma přes Vánoce, krásný fotky u stromečku s ovázanou hlavou
, v lednu šla do školy už jen s čelenkou. Děcka v poho, nikdo se nesmál, já mám naopak pocit, že dneska už je ta mládež zvyklá na ledacos, rovnátka jsou cool, čelenka taky nikoho už nerozhodí.
@Stánina to nejde právě, to už jí bude 10...... máme na rozmyšlenou jaro, léto…
@Anonymní píše:
Jak reagují na co - když jde dítě na operaci? vesměs velmi pozitivně - malují obrázky, jsou empatické, na spolužáka se těší.
@Anonymní píše:
@Stánina to nejde právě, to už jí bude 10...... máme na rozmyšlenou jaro, léto…
tak co nejdřív teď, dokud ještě není takové horko
kazda operace je nejlepsi, pokud neni vedro. bude mit pak ovazanou hlavu si uvedom, takze ve vedru nic moc. krom toho by prisel o koupacky atd. predpokladam, ze ho nechas aspon 14 dni doma. mam to za sebou. prvni tyden to docela bolelo, jsou tam vetsi otoky a modriny, co si pamatuji.
@Janli píše:
Já myslím, že problém s tím máš jen ty. Ty děti z toho vědu nedělají.
To vůbec, jen znám děti jaký jsou zlý…navíc bych se bála jen aby jí do toho někdo neuhodil…
@Janli píše:
Já myslím, že problém s tím máš jen ty. Ty děti z toho vědu nedělají.
To by ses divila
Děcka jsou parchanti. Taky jsem byla na plastice uší a co jsem si vyslechla blbých keců , urážek a posměšků
Když jsem to měla zavázané a pak ještě spešl čelenku…
@Anonymní píše:
Dobrý den,
je tady prosím někdo kdo nechával v průběhu školního roku přišít dítěti uši? Je lepší teď na jaře, nebo počkat do prázdnin a po prázdninách přijít s novými oušky? Děkuji za Vaše názory
Tyto zákroky se v létě nedělají … podzim až jaro. V létě bych to fakt mít nechtěla …
Dobrý den,
? Děkuji za Vaše názory 
je tady prosím někdo kdo nechával v průběhu školního roku přišít dítěti uši? Je lepší teď na jaře, nebo počkat do prázdnin a po prázdninách přijít s novými oušky