Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To jste prokaučovaly, teď už to bude jen chudák. Není to náhodou do ukončeného 10. roku? tím by se vám to zachránilo a šlo by to na zimu.
@Anonymní píše:
@Stánina to nejde právě, to už jí bude 10...... máme na rozmyšlenou jaro, léto…
@Anonymní píše:
To vůbec,jen znám děti jaký jsou zlý…navíc bych se bála jen aby jí do toho někdo neuhodil…
O své dceři bys taky řekla, že je zlá?
@Térouš píše:
kazda operace je nejlepsi, pokud neni vedro. bude mit pak ovazanou hlavu si uvedom, takze ve vedru nic moc. krom toho by prisel o koupacky atd. predpokladam, ze ho nechas aspon 14 dni doma. mam to za sebou. prvni tyden to docela bolelo, jsou tam vetsi otoky a modriny, co si pamatuji.
Mě když to po pár dnech sundali, tak jsem chytla úplnej záchvat breku.
Opuchlý, fialový, nateklý uši
vypadala jsem jak slon
![]()
A bolelo mě to jako prase cca 14 dní. Až pak se to začalo uklidňovat.
@Šmoulice píše:
Tyto zákroky se v létě nedělají … podzim až jaro. V létě bych to fakt mít nechtěla …
Přesně…děti jsou strašně zlý .....
@Anonymní píše:
Přesně…děti jsou strašně zlý .....
Bohužel jsou.
Ať každý říká co chce. Nj, ale vše mají od rodičů. Kde je výchova na …, tak to jsou pak spratci ![]()
@Anik píše:
To jste prokaučovaly, teď už to bude jen chudák. Není to náhodou do ukončeného 10. roku? tím by se vám to zachránilo a šlo by to na zimu.
je to do 10.let ne včetně , a zatím všichni lékaři mi řekli, že to do léta stihneme.....
Posledni co bych resila, jak na to budou reagovat ostatni. Co je jim do toho. Bude mit pak hezky usi, ted se ji nesmejou, ze je ma odstaty? Tohle je lepsi resit s pediatrem. Nez udelate kolecko vysetreni, mas tu leto…
@Micaella22 píše:
Posledni co bych resila, jak na to budou reagovat ostatni. Co je jim do toho. Bude mit pak hezky usi, ted se ji nesmejou, ze je ma odstaty? Tohle je lepsi resit s pediatrem. Nez udelate kolecko vysetreni, mas tu leto…
Ano máte pravdu ![]()
Tak teď jsem se dočetla, že platí jak říkám, zdarma je to do posledního dne desátého roku, čili ještě den před 11. narozkama. Zjistěte si to pořádně, a nechte to na zimu, bude to opravdu příjemnější pro dceru.
@Micaella22 přesně souhlasím ,a myslím si že děti nejsou zas tak zle ,jen jim to musí člověk umět vysvětlit .
@Šmoulice jojo. byl to mazec, ale jsem za to rada. mela jsem pekny plachtaky:-)
pro zakladatelku- nepamatuji se na nejake extra vysmivani od spouzaku. blbce najdes vsude
@Anik píše:
Tak teď jsem se dočetla, že platí jak říkám, zdarma je to do posledního dne desátého roku, čili ještě den před 11. narozkama. Zjistěte si to pořádně, a nechte to na zimu, bude to opravdu příjemnější pro dceru.
Volala jsem přímo na pojišťovnu, kde mi řekli, do 10. narozenin, ne včetně. Kdo Vám to prosím řekl?
@Anonymní píše:
Volala jsem přímo na pojišťovnu, kde mi řekli, do 10. narozenin, ne včetně. Kdo Vám to prosím řekl?
Na netu jsem také našla spousty příspěvků, kde píšou včetně, ale přímo na pojištovně mi řekli toto.....