Plat manžel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Veru1987 Bez atestace.. Muj kamarad zacinal ve fakultce v Olomouci po skole v roce 2015 a jeho prvni vyplata jakozto lekare byla 10500 Kč. Dneska ma devadesat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
@Veru1987 Bez atestace.. Muj kamarad zacinal ve fakultce v Olomouci po skole v roce 2015 a jeho prvni vyplata jakozto lekare byla 10500 Kč. Dneska ma devadesat…
jooo to mě nenapadlo atestace… zarazil mě tak nízky plat pro lékaře. Osobně ale neznám žádného lékaře a netuším vůbec. Jen mám nějaké představy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
30 v oboru Fyzio v dnešní době asi normál. Ono to fakt teď není žádná sláva s těmi platy. Počkala bych, jestli se plat bude zvyšovat. Nebyla bych na něj zlá. Chtěla jsi 60 tis? Můj muž má 62tis. čistého. VŠ úzká specializace ve stavbě dálnic. Zaměstnanec.
Já, 25 čistého úvazek 6 hodin. Zaměstnanec všeobecně známé akciovky.
Sice nevím k čemu ti to bude, ale budiž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 píše:
Lékař bere i s přesčasy 30tis Kč?
tak před pár lety ano. Já si pamatuji že jsem před 15 lety nastupovala za 16 tisíc hrubého. Ve zdravotnictví je velký rozdíl u lékaře s atestací a bez atestace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel, dělník, střední Čechy (blíž k Praze) 38 000 včetně odměn, ale nemá ve výplatě započítané děti (nechává si vyplácet jednou za rok)
- Citovat
- Upravit
Všude v nabídkách a inzerátech vždy nabízejí víc, než pak ve skutečnosti dají. Ve zdravotnictví se nepředají, zvlášť za normální pracovní dobu, když nejsou služby navíc. K tomu fyzio je obor, kde je zájemců dost. Může být rád za takový plat. Když je tak dobrý, proč to nezkusí sám na sebe nebo s nějakým společníkem jako firma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to se ohodnotil na 60 000 Kč také v čistém? ![]()
Já v tom oboru nikoho neznám, kdo by to měl jako zdroj obživy, jen po večerech jako přivýdělek a koníček za 150 Kč na hodinu k plnému úvazku v kanclu.
Ale to by snad muselo zahrnovat i erotickou masáž, aby do něj zaměstnavatel tolik investoval, ne? Vždyť to je v hrubém + odvody zaměstnavatele přes 100 000 Kč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Divne je, ze mu nabidli plat v cistem
Vzdyt to vidis i tady, kazdy druhy pise mzdu v cistem. ![]()
Taky nechapu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo to je teda husty, ja teda delam blbou asistentku a neco pres 30 cistyho mam … nezapocitavam do toho zravenky, prispevky na “dovolenou”, bonusy… takze mne treba na chlapa prijde 30 malo…. Muj muz ma jak kdy… ale to nejmin s cim muze prijit je 40…. Vsechno ofiko..
- Citovat
- Upravit