Plat prodavačky v Abertu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
20.10.15 18:24
@cucik14 píše:
Holky, oživuji diskuzi! Zajímá mě opravdový plat skladníka v centrálním skladu Aholdu, neznáte někoho, kdo tam dělá? Píšou AŽ 19 500 Kč, tak by mě zajímalo, jaká je realita ;) Díky!http://albert.jobs.cz/pd/939741885?…

Pod pojmem AŽ si představím ostrouhanou mrkev na výplatě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.10.15 18:29

@chipsa No právě, co vím od kluků skladníků, kteří pracují pod jinou společností, tak se je snaží „oškubat“ na všem - dostávají pokuty za blbosti, ty nejlepší palety se dávají VIP lidem a proto člověk nikdy nedosáhne na to AŽ…Proto by mě zajímalo, jak je to tady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
20.10.15 18:34
@cucik14 píše:
@chipsa No právě, co vím od kluků skladníků, kteří pracují pod jinou společností, tak se je snaží „oškubat“ na všem - dostávají pokuty za blbosti, ty nejlepší palety se dávají VIP lidem a proto člověk nikdy nedosáhne na to AŽ…Proto by mě zajímalo, jak je to tady :nevim:

Já tedy mohu jenom připojit zkušenosti kamarádek - obyčejných prodavaček, které Albertem doslova flákli. Dle jejich tvrzení dostávali minimální mzdu + jako bonus hromada neplacených přesčasů. Nezávisle na sobě mě hodně takových neštastníků potvrdilo podivný systém výplat, co se týká hodin a přesčasů. Že prý nedostávali přesčasové hodiny zaplacené podle skutečně strávaného času v Albertu, ale rozpočítalo se to na celý obchod a na všechny zaměstnance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.2.16 22:45

Jahaha, me za 12 let ve firme zaplatili 2, slovy DVE hodiny prescas. Tenkrat jsem se smala, az jsem brecela :mrgreen:. Jinak kluci na DC Klecany, pokud vim, davaji bud hromadne vypovedi, nebo berou max.15000 cisteho, ovsem za jakou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
21.2.16 22:46

Četla jsem, že v Lidlu i v malých městech nabízejí 15 500 Kč za 37 hodin práce, později až 19 000 Kč. Visí to na obchodech, moc tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.2.16 14:32
@Kaliopa píše: Četla jsem, že v Lidlu i v malých městech nabízejí 15 500 Kč za 37 hodin práce, později až 19 000 Kč. Visí to na obchodech, moc tomu nevěřím.

Ty cedule :mrgreen: Zajímala by mě realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.16 13:07

No já mám čerstvou zkušenost s Albertem v Prostějově. Hrůza a děs, jinak se to popsat nedá :mrgreen:. Vedení má ve všem neskutečný bordel. Já jsem nastoupila na HPP s platem 73 Kč/ hodina hrubého a 35 hodin týdně. Už druhý týden mi ovšem píší směny se součtem hodin na 30 hodin týdne. Když jsem to vedení několikrát připoměla, že jsem na HPP a ne na zkrácený úvazek, tak všichni od toho dávají ruce pryč a jenom slyším : já nevím nebo já jsem to nepsal a podobný inteligentní výmluvy místo toho aby někdo byl schopný Vám rozepsat pořádně směny tak, jak to odpovídá tomu co Vám stojí ve smlouvě. A jak vypadal můj první den tam? Šoupli mě za kasu samotnou, nikdo mi nic nevysvětlil, nezaučil, neporadil jak se s tím dělá. Když jsem tedy něco potřebovala, tak jediná možnost volat na informace. To by tam ovšem musel někdo být, ale nebyl protože ti si věčně chodili na cigárko. Po mé první směně se tam pak všichni divili, jakto že mám manko 1400,– plus fakt, že kolektiv místních drben to věděl snad dřív, ještě než se to stalo 8o. Co se týče přestávek, bylo mi tvrzeno, že ze zákona mám nárok po 7mi hodinách směny :lol:.Jinak ženský co tam teda dělaj na zkracený úvazek tvrdily, že maji tak osmičku měsíčně. Já jsem se jim na to vyprdla a říkám: Děkuji, stačilo. Kdybych to měla popsat dvěma slovy, tak novodobá otročina. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat