Plat prodavačky v Abertu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.2.13 22:57

Plat prodavačky v Abertu

Ahoj, víte prosím kolik cca bere prodavačka v Albertu při 6,5 hod. úvazku? Jde o hypermarket v severních čechách. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16244
2.2.13 23:01
@Anonymní píše:
Ahoj, víte prosím kolik cca bere prodavačka v Albertu při 6,5 hod. úvazku? Jde o hypermarket v severních čechách. Díky

Sestra děla pokladní v hypermarketu v Olomouckém kraji. Zkráceny úvazek 6hod a ma 9.5-10.5 čistého… Závisí jak děla víkendy a kolik je prescacu, které jim proplaci. Za prosinec tuším měla ještě o trochu více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.13 23:12

Díky :) Ještě se zeptám jaké má směny? Ranní, odpo, noční? Má hodně přesčasů? Víkendy dělá celý nebo taky jen např. ranní? Po rodičáku se nemám kam vrátit, tohle je zatím jediná šance, tak hledám info, smlouvu jsem ještě neviděla…

• Citovat
  • Upravit
16244
2.2.13 23:34

Delavala 12tky.. Ted to ma mícháne. 6-13, 8-15, 8-21, 6-19… Záleží na managerovi dane prodejny. Za toho předchozího delali jen dvanactky ted dělají i šestky. Noční nedělá mají otevřeno jen do 22hod. Nejdéle děla do 21 kvůli dojíždění. Noční děla jen při inventure nebo precenovani…
Osobně se mi líbilo jak delavala 12tky. Průměrně tři v tydnu a čtyři dny měla volno.. Prescasy jak ktery mesic, záleží kolik je nemocnych jak jim vypoví brigadnici a kolik je lidi atd. Ale vetsinou se ptají. Neni vyjimkou ze ma hodiny jak na HPP. Segra je delava dobrovolne kdyz to jde. Hodne ji vycházejí vstrict ohledně děti, nemoci a prázdnin.. Myslím ze pokladni je na toto super ze mas s kým měnit směny a je tu porad někdo kdo za tebe muže vzít smenu..
Taky mi říkala ze dávají ty šesti hodinové úvazky z toho důvodu ze nekteré mesice jsou slabší (leden, červenec, srpen) tak aby nemuseli doplácet celých 42. Ale vetsinou proplaci do toho HPP kdyz mas ty hodiny..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.2.13 23:49

Teta dělala v Albertovi 6 a 6,5 a dostávala za to necelou devítku čistého…v Brně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.13 07:04

V roce 2010 jsem dělala v Ostravě a základ byl 53,– hrubého + příplatky za víkendy. Dělala jsem pokladní, prodavačku, doplňovačku, uklízečku vše v jedné osobě. Dělala jsem v supermarketu, možná v hypermarketu je to jiné, svačila jsem jeden rohlík na 3× (neustále mě odvolávali zpět na pokladnu, stejně tak večer při úklidu). Když jsem nastupovala říkali, že je to tam jiné než v kauflandu (to měli pravdu-daleko horší a za méně peněz). Takže nyní uklízím ve špitále sice za 48,10kč hrubého, mám volné víkendy, klid, žádnou hmot. zodpovědnost.

• Citovat
  • Upravit
Cotta
3.2.13 07:34

Já taky plánují jít po rodicaku do alberta za pokladnu bo k lahudkam, tak sem zvědavá jestli se tam.pro mě najde místo.

• Citovat
  • Upravit
zakladatelkaaa
3.2.13 12:57

Nejednalo by se o práci pokladní, ale na oddělení nepotravin, snad teda :nevim: Tuto práci bych vzala jen proto, že mají zkrácenej úvazek, takže pokud dělají běžně víc hodin, je to na nic… :( No uvidím na pohovoru, každopádně díky všem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Evka80
4.2.13 09:32

Albert hypermarket v Prerove. Pokladni 68kc na hodinu.

• Citovat
  • Upravit
zakladatelkaaa
5.2.13 15:40

Tak už jsem se to dozvěděla, prodavačka bere 60 kč/hod… a práce od nevidim do nevidim :,(

• Citovat
  • Upravit
1598
1.1.14 19:13

kdo děláte v albertu v tom malém

Holky pracujete někdo v malém albertu, peníze vím, že asi nejsou nic moc, ale směny jsou prý jen šestihodinovky, v týdnu i dva dny volna pokud se dělá víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
1.1.14 20:40
@-Sára píše:
Holky pracujete někdo v malém albertu, peníze vím, že asi nejsou nic moc, ale směny jsou prý jen šestihodinovky, v týdnu i dva dny volna pokud se dělá víkend.

A to jsi slysela kde?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
1.1.14 20:42
@zakladatelkaaa píše:
Tak už jsem se to dozvěděla, prodavačka bere 60 kč/hod… a práce od nevidim do nevidim :,(

jj presne tak… Mizernej plat a nevdecna prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.1.14 21:22

@Micheillle známá tam pracuje a je spokojená, dělá jen 6 h zkrácený uvazek a když dělá víkend tak má před ním 2 dny volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
1.1.14 21:24
@-Sára píše:
@Micheillle známá tam pracuje a je spokojená, dělá jen 6 h zkrácený uvazek a když dělá víkend tak má před ním 2 dny volna.

Tak to tam maji asi dobre vedeni ne jako u nas. Byli by nejradsi abychom chodili zadarmo do prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat