Plat prodavačky v Abertu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
1.1.14 21:29

@Micheillle a kde pracujete, ta známá dělá v tom menším albertu, kde je otvíračka do 8 večer a jí vyšli vstříc, že dělává když má odpolední tak do 6 což je super a na ráno chodí od 6, do 12 no a ten víkend dělává jednou za 14 dní celý. Tak mě zajímá jak to chodí jinde, myslela jsem že je to všude stejný. jako nevděčná práce to určitě, ale prý z tama nechodí tak utahaná jako když dělala na směny ve fabrice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
1.1.14 21:57

@-Sára Tak ja jsem v hypermarketu a je to asi trochu jiny uz v tom ze v supraci delaji vsichni vsechno.. I kdyz ono se to uz pomalu zavadi i tady.. U nas je kazdej den jina smena, zadna kloudna pravidelnost a mit pred vikendem dva dny volna by byla parada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
1.1.14 22:16

@Micheillle jojo hypermarket to má nastavené jinak.Ten albert menčí je supermarket a dokonce mívá zavřeno i přes některé svátky, jako je 1.8 8.5 nebo v říjnu co je te svátek, naproti tomu ty větší obchody mívají otevřeno pořád. A jaké směny tam třeba máte, tady se prý dávají směny na měsíc a ty dodržují tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.1.14 13:48

Mají směny na měsíc a ty dodržují? Tyjo, tak to neznám, u nás se směny mění každej den a chodíme podle potřeby, někdy osmičku, někdy dvanáctku, desítku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.2.15 19:38

Oživuji, zajímá mě aktuální situace - plat, směny, podmínky cokoliv důležitého…Konkrétně se mi jedná o bývalé Interspary Brno ale klidně pište i zkušenosti odjinud. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
16.2.15 19:50

Jihozápad ČR - jedno z nejhorších zaměstnání v danné lokalitě. Naprosto neplní co slibují. Chtějí mraky přesčasů nejlépe zadarmo. Slyšela jsou od více známých které to zkoušely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.2.15 20:23

@Ainy Ségra dělá v Olomouci, plat žádná sláva, schválně s nimi nepodepisují smlouvy na plný úvazek aby nebyli vázáni minimální mzdou. V práci je od nevidím do nevidím, hlavně 12ky, hodně odpoledních.

Práci, ale potřebuje takže nenadělá nic, nejdřív dělala za kasou, ted na informacích. Plat má pořád stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.2.15 20:49

Tak ja jsem v roce 2011 makala v albertu za 52 hrubeho na hodinu. :mrgreen: No vydrzela jsem tam necele tri mesice. Ty pribehy co bych mohla vypravet to by byla k**evsky velka bichla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
16.2.15 20:52

Rok 2014 vydržela sem 9 dní. Hrůza 52kč na hodku, směny neodpovídali rozpisu. Věčně 12ctky. Buzerace, žádné přestávky a když už tak mě z ní neustále vyvolávali. Už nikdy v životě. Plat za celý měsíc od nevidím do nevidím by se snad vyšplhal na astronomickou částku 9 tis, čist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.2.15 21:01

@-Sára
Ja mela sest. Jeden mesic dokonce osm tisic. To jsem se teda rozsoupla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
17.2.15 17:12

Holky, tak to je hrozné, jak s lidmi zametají. Přitom práce v supermarketech a hypermarketech není žádná havaj, je to celkem dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
17.2.15 17:35

Já bych řekla, že čím je někde větší fyzická dřina a blbá pracovní doba, tak ještě jsou tam ke všemu mizerný platy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
17.2.15 17:42

Aprazanda: Ten plat je ale tak mizerný, že se za něj nedá žít. Copak se dá žít za 9 tisíc čistého? Jenom tolik stojí normálně nájem, a kde je jídlo, drogérie, oblečení, léky? A o dovolený si může člověk nechat jen zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
17.2.15 17:57
@šetřilka píše:
Aprazanda: Ten plat je ale tak mizerný, že se za něj nedá žít. Copak se dá žít za 9 tisíc čistého? Jenom tolik stojí normálně nájem, a kde je jídlo, drogérie, oblečení, léky? A o dovolený si může člověk nechat jen zdát.

No jasně, že se z něj nedá žít. Jenže není to bohužel proti zákonu, pokud zaměstnavatel dodrží minimální mzdu. Je to novodobá otročina. A hlášky typu „kdo kde dělat, tak si práci najde“ tomu nahrávají. Ano, práce se najde, ale z vydělaných peněz se člověk neuživí. A to nedejbože, aby ještě dojížděl, to už mu nezbyde vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.2.15 20:00

Tak pokud maji polovicni uvazek tak jim ani tu minimalku nemusi davat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat