Plat učitelky v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11265
8.3.17 08:25

Díky, myslela jsem, že nějaký kurz existuje, ale očividně ne:-). Asi jsem to špatně pochopila. Jinak já pajdák mám, učitelství na SŠ, tak jsem právě myslela, že třeba pro učitele vyšších typů škol je nějaký kurz/nástavba pro MŠ… Do dalšího studia už se mi nechce, to se fakt přiznám. :-)

Jinak chápu, já upřímně učitelky v MŠ obdivuju a jsem ráda za naši mrňavou vesnickou jednotřídku školku, kde jsou děti fakt jak doma a všichni se znají a mám prostě dobrý pocit, že je tam dcerka v dobrých rukách:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66857
8.3.17 10:43

@Fazulina je fakt, že je boom děcek v mš a na 1. stupni zš, aktuálně je poptávka po těchto učitelích. Ale oni dorostou na druhý stupeň. Nevím, jakou aprobaci máš vystudovanou, ale lze vystudovat stejnou nebo jinou za rok-dva na univerzitách. Není to procházka růžovou zahradou, ale bývaj vstřícní k lidem z praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11265
8.3.17 18:28
@matkabagristy píše:
@Fazulina je fakt, že je boom děcek v mš a na 1. stupni zš, aktuálně je poptávka po těchto učitelích. Ale oni dorostou na druhý stupeň. Nevím, jakou aprobaci máš vystudovanou, ale lze vystudovat stejnou nebo jinou za rok-dva na univerzitách. Není to procházka růžovou zahradou, ale bývaj vstřícní k lidem z praxe.

Bohužel mám jen vystudováno, nikdy jsem neučila:-). Ten nápad se školkou mě napadl jen proto, že přímo u nás ve školce hledali učitelku, teď to nějak zaplácli, ale od nového školního roku budou hledat znovu. Nějaký kurz při práci bych asi zvádla, ale regulérní studium ne. Mám už dvě VŠ a další už fakt ne:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.3.17 21:33
@Fazulina píše:
Bohužel mám jen vystudováno, nikdy jsem neučila:-). Ten nápad se školkou mě napadl jen proto, že přímo u nás ve školce hledali učitelku, teď to nějak zaplácli, ale od nového školního roku budou hledat znovu. Nějaký kurz při práci bych asi zvádla, ale regulérní studium ne. Mám už dvě VŠ a další už fakt ne:-).

Ten rocni dalkovy kurz bys zvladla, ale chteji i hru na nejaky nastroj. Chodi se do skoly myslim jen v sobotu, pak samostudium, nejaka praxe v MS, konci se maturitou. Je to prave delane pro ty, co uci v MS, ale nemaji kvalifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11265
9.3.17 12:17
@robínek píše:
Ten rocni dalkovy kurz bys zvladla, ale chteji i hru na nejaky nastroj. Chodi se do skoly myslim jen v sobotu, pak samostudium, nejaka praxe v MS, konci se maturitou. Je to prave delane pro ty, co uci v MS, ale nemaji kvalifikaci.

Ajo, díky za info. Na hudební nástroj umím:-). Šla bych do toho jedině, pokud by mě ředitelka vzala a já měla to místo jisté. No uvidíme, jak se to tady vyvine:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 19:56
@Anonymní píše:
A já hloupá jsem si myslela jak ve školství nejsou peníze. A ono si to lze dokonce určit. Takto mě nedávno šokovala i známá, že má na půl úvazku v MŠ 18 000,– Kč čistého a ještě se zlobila, že si ji manžel nemůže zahrnout do daní.

Tak to pani nejak popletla. Ja jsem brala podobny plat v soukrome skolce a ted by mi nabidli vice, ale o par tisic (nesmim rict). Ucim v soukromych MS Anglicky… Bohuzel penize opravdu nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
14.7.21 13:15

Mzda učitelky v MŠ

Dobrý den, obnovuji diskusi…

Pro dětskou skupinu hledáme učitelku MŠ a potřebovala bych pro odhad vědět, jaké mzdy mají učitelky.

Podělíte se někdo o zkušenost?
Anonymitu chápu ;)

Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23265
14.7.21 13:34
@Lenka512 píše:

Pro dětskou skupinu hledáme učitelku MŠ a potřebovala bych pro odhad vědět, jaké mzdy mají učitelky.

Anonymitu chápu ;)

9. platova trida, bez praxe je to par stovek pres 30tis. na plny uvazek, 8. tydnu dovolene, 6hod. prime cinnosti a 2 neprime. Takto je to v obecnich skolkach. V detske skupine by podle me stacila 1hod. na neprimou cinnost-priprava programu, sablony a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 15:38

Státní MŠ, 3 roky praxe, plat 31 940,– ;)
Anonym - finance
Edit - sekla jsem se o 1000,– :lol:

• Citovat
  • Upravit
270
14.7.21 18:25
@Lenka512 píše:

Anonymitu chápu ;)

Ahoj, koukni do platových tabulek. Ale záleží, jestli je daná osoba plně kvalifikovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66857
14.7.21 23:21

Ucitelky v ms uz dostavate bezne 9. platovou tridu? To je fajn. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 08:09

Oživuje diskuzi.
Kolik si myslíte, ze bude mit učitelka v MS ns vyplatnici s dvouletou praci, ale úvazek 0,9? Nemuzu to nikde najit.

• Citovat
  • Upravit
66857
3.8.21 19:46
@Anonymní píše:
Oživuje diskuzi.
Kolik si myslíte, ze bude mit učitelka v MS ns vyplatnici s dvouletou praci, ale úvazek 0,9? Nemuzu to nikde najit.

soukroma/nesoukroma, ss/vs vzdelani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 11:59

@matkabagristy státní školka. Já vs + dodelani akrobace pro ms.

• Citovat
  • Upravit
66857
4.8.21 12:25
@Anonymní píše:
@matkabagristy státní školka. Já vs + dodelani akrobace pro ms.

to bys mela byt zarazena do 9. platove tridy

cca o 3000 mene nez je v tabulce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat