Plat v Jysku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ciniminisek píše:
to by mě zajímalo jaké obchody a lokality.
No, tak to ti klidne reknu - Moravskoslezsky kraj (konkratne Ostrava, Frydek - MIstek, Frydlant nad Ostravici a Celadna…)
Prodavacka uzenin 8300 Kc i s vikendy a prescasy, 8100 Kc - pokladni Tesco, 7900 Kc - prodavacka v Halle textil, 6100 Kc plus procenta z trzeb, prescasy a vikendy - prodavacka v knihkupectvi…
Znam i mista „prodavacek“ kde jsou lepsi penize, nicmene tyato nizsi prijmy vedou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barca12345 píše:
No, tak to ti klidne reknu - Moravskoslezsky kraj (konkratne Ostrava, Frydek - MIstek, Frydlant nad Ostravici a Celadna…)
Prodavacka uzenin 8300 Kc i s vikendy a prescasy, 8100 Kc - pokladni Tesco, 7900 Kc - prodavacka v Halle textil, 6100 Kc plus procenta z trzeb, prescasy a vikendy - prodavacka v knihkupectvi…Znam i mista „prodavacek“ kde jsou lepsi penize, nicmene tyato nizsi prijmy vedou
to je děsný
to vážně tím krajem asi,tohle slyším poprvé takové částky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olomoucký kraj, Albert, 7.500,–, s odměnami okolo Vánoc o tisícovku víc. To by mi nestačilo ani na poplatky okolo bytu…smutné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak už chápu, proč jsou tak otrávené.Kdo by nebyl.Kdysi existovalo něco jako podíl na tržbě,když se prodavačka snažila a prodejna měla obrat, káplo to nějaké procento na výplatě.Zase na druhou stranu, nechodím tam, kde jsou na mě nevrlí, přicházejí tak o zákazníka a tu tržbu.kolik má třeba vedoucí v Penny nebo podobném obchodě?U nás je prodejna pod obraz a je to " zásluhou " vedoucího, ten za ni odpovídá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozitivní motivace už snad neexistuje v prodejnách.. Teď platí ,,pokud nebudeš milá prachy z výplaty pryč, pokud nebudou tržby prachy pryč" a né: ,, pokud tržby budou dostaneš bonus" .. Alespoň co vím u nás na Vysočině… Bohužel dělat v prodejně je někdy hrůza - zákazníci jsou nepříjemní a zlí..
Ale občas přijde i někdo kdo zvedne náladu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo to posuzuje, zda je prodavačka milá?Nějaký tajný spolupracovník centrály, nebo známý vedoucího?Knihy přání a stížností už jaksi nejsou.Nebo snad počet stížností na prodejnu jako takovou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamikaa píše:
@laducha To je dost smutný aby chlap dneska vydělával 14 tisíc,to si teda vůbec nedokážu představit.No ono i ta prodavačka za 7000 je šílenost.Nerýpu,jen mě to přijde pěkná vychcanost od těch zaměstnavatelů teda
![]()
![]()
Poptávka - nabídka.Dnes se už jedná o prakticky nekvalifikovanou práci,třeba v Penny je každá druhá Ukrajinka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No chodí Mystery Shopingy - namátkové kontroly (lidi co dělají, že jsou zákazníci, někdy i problémoví, ..).. Jak kde ale někde chodí třeba i každý týden..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm píše:
No chodí Mystery Shopingy - namátkové kontroly (lidi co dělají, že jsou zákazníci, někdy i problémoví, ..).. Jak kde ale někde chodí třeba i každý týden..
Nam tak jednou dosla hygiena (mame kavarnu)!!!
![]()
Uz jsou hajzli zamaskovani vsude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm píše:
A jak to vypadá? Víš o tom, že to byl ten člověk z kontroly? Nebo se to dozvíš až od vedoucího?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sumaya píše:
A jak to vypadá? Víš o tom, že to byl ten člověk z kontroly? Nebo se to dozvíš až od vedoucího?
nevím jak přímo v obchodech,já dělala v McDonaldu a KFC a tam jsme „tajné zákazníky“ taky měli, my na kase jsme je občas odhadli,protože si vždycky po zaplacení objednávky brali účtenku,což dělal málokdo
oni mají za úkol ohodnostit, jak to vypadalo na provozovně a v okolí,jestli bylo uklizeno,jestli byli obslouženi v časovém limitu,jaké bylo jídlo, jaká byla obsluha,dali nám hodnocení a to pak přišlo z centrály k nám… chodili takhle 1× měsíčně,pokaždé někdo jiný, aby se to nedalo zapamatovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jinak s platama tady v MS kraji je to bída a děs!
taky jsem z Ostravy..před mateřskou poslední práce v pekárně,na 3 směnný provoz, dřina jak blázen za 7900Kč čistého i s příplatkama za noční. Jestli jim za ty 4 roky co tam nejsem zvedli plat netuším,ale jestli jo, tak jenom o pár šupů. a když se člověk ozval, tak byla jasná odpovědˇ: „když se ti tu nelíbí,tak tu nemusíš být, náhradu seženu hned“ a bylo vymalováno ![]()
Manžel dělá instruktora v autoškole, jak on říká jednou nohou v hrobě a druhou v kriminále, má 12tis čistého ![]()
kamarádka v Kauflandu kolem 9tis čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, to je strašné, co tu čtu!! A to pořád stávkují zdravotníci, učitelé.. Nechápu, že se nevzbouřily prodavačky ![]()
Já vím, je to těžké, člověk je rád za každou korunu. Já jsem ve své pracovní praxi pracovala už i za 20tis, ale i za 5tis. Člověk je rád za cokoli a přizpůsobí tomu životní styl..
Průměr byl ale 10tis. A to jsem si říkala, jak je to málo..
Jak si má pak člověk vydělat na svoje bydlení? Jak to máte vy? Žijete u rodičů, po podnájmech? My zatím s mužem pořád jen v pronájmech, kdo ví, jestli se někdy dostanem do vlastního..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamka33 píše:
Ahoj holky, to je strašné, co tu čtu!! A to pořád stávkují zdravotníci, učitelé.. Nechápu, že se nevzbouřily prodavačky
Já vím, je to těžké, člověk je rád za každou korunu. Já jsem ve své pracovní praxi pracovala už i za 20tis, ale i za 5tis. Člověk je rád za cokoli a přizpůsobí tomu životní styl..
Průměr byl ale 10tis. A to jsem si říkala, jak je to málo..
Jak si má pak člověk vydělat na svoje bydlení? Jak to máte vy? Žijete u rodičů, po podnájmech? My zatím s mužem pořád jen v pronájmech, kdo ví, jestli se někdy dostanem do vlastního.. [/citace
Delam v krame taky,myslim si ze v tomhle oboru se vzbourit neda. Nelibi se ti, muzes jit. A ted jsem videla snad v nedeli ve zpravach, jak si ucitelka stezuje, ze ma 20000hrubeho. No nadavala jsem u ty televize jak spacek! Holky v prodejnach maji taky psychickou ale i fyzickou zatez, nechodi domu, pravidelne, nema po kazdych 45minutach volno, ty prodavacky si obcac nedojdou ani na zachod a pak tam prijdou lidi, kteri si museji schladit zahu! Smutne v dnesni dobe!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, učitelka má vysokou školu a kolik z Vás vyučených ,by zvládlo 6 let medicíny, atestace, zodpovědnost za zdraví a život.Trochu soudnosti při tom porovnávání!Prodávat deky není stejná zodpovědnost jako operovat mozek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit