Plat v Jysku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
23.4.12 22:47
@ciniminisek píše:
to by mě zajímalo jaké obchody a lokality.

No, tak to ti klidne reknu - Moravskoslezsky kraj (konkratne Ostrava, Frydek - MIstek, Frydlant nad Ostravici a Celadna…)
Prodavacka uzenin 8300 Kc i s vikendy a prescasy, 8100 Kc - pokladni Tesco, 7900 Kc - prodavacka v Halle textil, 6100 Kc plus procenta z trzeb, prescasy a vikendy - prodavacka v knihkupectvi…

Znam i mista „prodavacek“ kde jsou lepsi penize, nicmene tyato nizsi prijmy vedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
24.4.12 08:47
@Barca12345 píše:
No, tak to ti klidne reknu - Moravskoslezsky kraj (konkratne Ostrava, Frydek - MIstek, Frydlant nad Ostravici a Celadna…)
Prodavacka uzenin 8300 Kc i s vikendy a prescasy, 8100 Kc - pokladni Tesco, 7900 Kc - prodavacka v Halle textil, 6100 Kc plus procenta z trzeb, prescasy a vikendy - prodavacka v knihkupectvi…Znam i mista „prodavacek“ kde jsou lepsi penize, nicmene tyato nizsi prijmy vedou

to je děsný 8o 8o to vážně tím krajem asi,tohle slyším poprvé takové částky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
24.4.12 09:24

Olomoucký kraj, Albert, 7.500,–, s odměnami okolo Vánoc o tisícovku víc. To by mi nestačilo ani na poplatky okolo bytu…smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.4.12 20:01

tak už chápu, proč jsou tak otrávené.Kdo by nebyl.Kdysi existovalo něco jako podíl na tržbě,když se prodavačka snažila a prodejna měla obrat, káplo to nějaké procento na výplatě.Zase na druhou stranu, nechodím tam, kde jsou na mě nevrlí, přicházejí tak o zákazníka a tu tržbu.kolik má třeba vedoucí v Penny nebo podobném obchodě?U nás je prodejna pod obraz a je to " zásluhou " vedoucího, ten za ni odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.4.12 21:41

Pozitivní motivace už snad neexistuje v prodejnách.. Teď platí ,,pokud nebudeš milá prachy z výplaty pryč, pokud nebudou tržby prachy pryč" a né: ,, pokud tržby budou dostaneš bonus" .. Alespoň co vím u nás na Vysočině… Bohužel dělat v prodejně je někdy hrůza - zákazníci jsou nepříjemní a zlí.. :( Ale občas přijde i někdo kdo zvedne náladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.4.12 22:09

Kdo to posuzuje, zda je prodavačka milá?Nějaký tajný spolupracovník centrály, nebo známý vedoucího?Knihy přání a stížností už jaksi nejsou.Nebo snad počet stížností na prodejnu jako takovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.4.12 22:13
@kamikaa píše:
@laducha To je dost smutný aby chlap dneska vydělával 14 tisíc,to si teda vůbec nedokážu představit 8o .No ono i ta prodavačka za 7000 je šílenost.Nerýpu,jen mě to přijde pěkná vychcanost od těch zaměstnavatelů teda :poblion: :poblion: :poblion:

Poptávka - nabídka.Dnes se už jedná o prakticky nekvalifikovanou práci,třeba v Penny je každá druhá Ukrajinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.4.12 22:24

No chodí Mystery Shopingy - namátkové kontroly (lidi co dělají, že jsou zákazníci, někdy i problémoví, ..).. Jak kde ale někde chodí třeba i každý týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.4.12 23:01
@Almira-Alm píše:
No chodí Mystery Shopingy - namátkové kontroly (lidi co dělají, že jsou zákazníci, někdy i problémoví, ..).. Jak kde ale někde chodí třeba i každý týden..

Nam tak jednou dosla hygiena (mame kavarnu)!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uz jsou hajzli zamaskovani vsude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
24.4.12 23:58
@Almira-Alm píše:

A jak to vypadá? Víš o tom, že to byl ten člověk z kontroly? Nebo se to dozvíš až od vedoucího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.4.12 00:52
@Sumaya píše:
A jak to vypadá? Víš o tom, že to byl ten člověk z kontroly? Nebo se to dozvíš až od vedoucího?

nevím jak přímo v obchodech,já dělala v McDonaldu a KFC a tam jsme „tajné zákazníky“ taky měli, my na kase jsme je občas odhadli,protože si vždycky po zaplacení objednávky brali účtenku,což dělal málokdo :mrgreen: oni mají za úkol ohodnostit, jak to vypadalo na provozovně a v okolí,jestli bylo uklizeno,jestli byli obslouženi v časovém limitu,jaké bylo jídlo, jaká byla obsluha,dali nám hodnocení a to pak přišlo z centrály k nám… chodili takhle 1× měsíčně,pokaždé někdo jiný, aby se to nedalo zapamatovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
25.4.12 01:06

no jinak s platama tady v MS kraji je to bída a děs! :cert: taky jsem z Ostravy..před mateřskou poslední práce v pekárně,na 3 směnný provoz, dřina jak blázen za 7900Kč čistého i s příplatkama za noční. Jestli jim za ty 4 roky co tam nejsem zvedli plat netuším,ale jestli jo, tak jenom o pár šupů. a když se člověk ozval, tak byla jasná odpovědˇ: „když se ti tu nelíbí,tak tu nemusíš být, náhradu seženu hned“ a bylo vymalováno :cert:
Manžel dělá instruktora v autoškole, jak on říká jednou nohou v hrobě a druhou v kriminále, má 12tis čistého :nevim:
kamarádka v Kauflandu kolem 9tis čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.4.12 01:25

Ahoj holky, to je strašné, co tu čtu!! A to pořád stávkují zdravotníci, učitelé.. Nechápu, že se nevzbouřily prodavačky :nevim:
Já vím, je to těžké, člověk je rád za každou korunu. Já jsem ve své pracovní praxi pracovala už i za 20tis, ale i za 5tis. Člověk je rád za cokoli a přizpůsobí tomu životní styl..
Průměr byl ale 10tis. A to jsem si říkala, jak je to málo..
Jak si má pak člověk vydělat na svoje bydlení? Jak to máte vy? Žijete u rodičů, po podnájmech? My zatím s mužem pořád jen v pronájmech, kdo ví, jestli se někdy dostanem do vlastního..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
25.4.12 06:20
@Kamka33 píše:
Ahoj holky, to je strašné, co tu čtu!! A to pořád stávkují zdravotníci, učitelé.. Nechápu, že se nevzbouřily prodavačky :nevim:
Já vím, je to těžké, člověk je rád za každou korunu. Já jsem ve své pracovní praxi pracovala už i za 20tis, ale i za 5tis. Člověk je rád za cokoli a přizpůsobí tomu životní styl..
Průměr byl ale 10tis. A to jsem si říkala, jak je to málo..
Jak si má pak člověk vydělat na svoje bydlení? Jak to máte vy? Žijete u rodičů, po podnájmech? My zatím s mužem pořád jen v pronájmech, kdo ví, jestli se někdy dostanem do vlastního.. [/citace
Delam v krame taky,myslim si ze v tomhle oboru se vzbourit neda. Nelibi se ti, muzes jit. A ted jsem videla snad v nedeli ve zpravach, jak si ucitelka stezuje, ze ma 20000hrubeho. No nadavala jsem u ty televize jak spacek! Holky v prodejnach maji taky psychickou ale i fyzickou zatez, nechodi domu, pravidelne, nema po kazdych 45minutach volno, ty prodavacky si obcac nedojdou ani na zachod a pak tam prijdou lidi, kteri si museji schladit zahu! Smutne v dnesni dobe!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.12 06:55

Holky, učitelka má vysokou školu a kolik z Vás vyučených ,by zvládlo 6 let medicíny, atestace, zodpovědnost za zdraví a život.Trochu soudnosti při tom porovnávání!Prodávat deky není stejná zodpovědnost jako operovat mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat