Plat v Jysku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
25.4.12 17:35

Jo, tak to jedině tak.. Můj otec taky žije ve svém bytě od družstva.. Jestli to jednou bude i můj byt, to si netroufám říct. Nejsem jedináček.. Ale tak 50% naděje by tu být mohla, ale to už budu sama beztak stará :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bejvalej zaměstnanec
30.9.12 01:52

Jysk- chování k zaměstnancům

Jysk výplata 10 až 12 tisíc kč. Každý týden jezdí kamion a ten musíte skládat ručně 12 obrovských palet a děláte to sám nebo maximálně s kolegou ve skladu nejsou nato žádné vozíky atd takže ty palety mají pár tun.

Pak vás jde zaškolit školící personál který vás vítá slovy tak pojdte zamnou mé ovečky.. V práci dostanete košile který nejsou prodyšné takže hned jste celí mokrý a své oblečení vám zakazují!!!
Nábytek a příslušenství vypouští ze sebe výpary se kterých vám je špatně a máte hned vyrážku takže musíte dělat v rukavicích a klimatizace a odvětrávání nefunguje. Dal sem výpověd po 30 dnech a pracuji v jiné firmě sice je tam stres ale žádná velká fyzická dřina a beru 28 tisíc čistého. Schrnu to jysk už nikdy více. A dodatek vedení jysku vás má za ovečky a chovají se k vám arogantně nikdy sem nic horšího nezažil..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.12 08:30
@Burj Chalifa píše:
Holky, učitelka má vysokou školu a kolik z Vás vyučených ,by zvládlo 6 let medicíny, atestace, zodpovědnost za zdraví a život.Trochu soudnosti při tom porovnávání!Prodávat deky není stejná zodpovědnost jako operovat mozek.
  • nikdo nespominal doktory a medicinu
  • ucitelky maji vysokou skolu… nj ale tady se resilo ze si jeste stezuji.. a dalsi vec je ze vystudovat pedagogiku aby jse nekdo stal ucitelkou na zakladni skole neni zas tak tezke… mnoho z tech prodavacek by tu skolu udelalo si myslim…
  • ja mam gympl a pulku VS… nedodelala jsem.. ne ze bych na to nemela.. prerusila jsem, odstehovala se, a pracovala jako prodavacka… i kdyz ne za 8 ani 10tisic…otehotnela… a ted jsem na tom zdravotne tak spatne ze se uz mozna nevratim do zadny prace…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.12 08:34
@Barca12345 píše:
Ruku na srdce, ke komu se chovaji slusne??? K tem ucitelka? K doktorum? K urednikum????? HA, HA, HA…
Mozna nemuze sehnat lepe placene zamestnani, nebo zamestnani v oboru, ale vzdy se da neco delat!!!
Ja nemam ani nejake extra vzdelani, a zamestnat me taky nikdo nechtel. Tak jsem holt musela prestat fnukat (neber to osobne ale globalne) a zacala delat sama na sebe!!!

to je zas nazor.. delat sama na sobe :roll: a co ma jako delat prosim te?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.12 08:39
@Barca12345 píše:
My prave vyrizujeme hypoteku… jde to tezce, ale bohuzel to jit MUSI… :nevim:
Vzdy jsem chtela mit dve deti rychle po sobe, bohuzel jsem se toho snu prozatim musela vzdat, tak snad za tech trebs osm let si jeste dve fiknu za sebou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

musi? to teda nemusi! muj chlap sice ma 25000 vyplatu ALE na pasce ma pouhych a smesnych 9000!!! v jeho oboru to jinak ani nebude… maximalne ze by mel sice na pasce 18000 ale to by bylo i vsechno co by dostal… zijeme v Praze a kdo mi jako da za toto hypoteku? NIKDO… vymyslime co se da ale budeme to muset udelat rozhodne jinak jak s hypo..

• Citovat
  • Upravit
Ha
514
30.9.12 08:45

Jen dodatek - kniha prani a stiznosti napr. v Albert existuje, uz jsem vyuzivala.

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.9.12 08:52
@Anonymní píše:
  • ucitelky maji vysokou skolu… nj ale tady se resilo ze si jeste stezuji.. a dalsi vec je ze vystudovat pedagogiku aby jse nekdo stal ucitelkou na zakladni skole neni zas tak tezke… mnoho z tech prodavacek by tu skolu udelalo si myslim…
  • ja mam gympl a pulku VS… nedodelala jsem.. ne ze bych na to nemela.. prerusila jsem, odstehovala se, a pracovala jako prodavacka… i kdyz ne za 8 ani 10tisic…otehotnela… a ted jsem na tom zdravotne tak spatne ze se uz mozna nevratim do zadny prace…

Tohle mi připomnělo jednoho docenta od nás z VŠ, ten říkal, že spousta lidí říká „Jo, kdybych chtěl, mohl bych mít lepší známky/dostudovat/…“, tak když ten člověk nechce, je to spíš jeho problém, ne? Na „kdyby“ se bohužel nehraje…

A já osobně bych třeba učitelku nešla dělat ani za 50 tisíc… Prostě bych na to nervy neměla, jak v MŠ (to mi stačí moje dvě děti :-D ), tak na ZŠ a o střední ani nemluvím… :nevim: Jako na jednu stranu všichni chtějí, aby jejich děti vylezly i z té základky se super znalostma, vztekaj se, když učitelé nejsou stoprocentní, ale pro mě je to ohodnocení za to, co od učitelů většina rodičů očekává, docela malý…

Samozřejmě, že i ty platy prodavaček a vůbec většiny profesí jsou mizerný a pak to stát „dohání“ soc. dávkama. Tohle je věc, co nepochopím. Proč člověk, kterej normálně pracuje, musí být závislej třeba i na těch sociálních dávkách? Jak je možný, že z toho neutáhne bydlení a nějakej normální život? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 09:11
@kate02 píše:
Tohle mi připomnělo jednoho docenta od nás z VŠ, ten říkal, že spousta lidí říká „Jo, kdybych chtěl, mohl bych mít lepší známky/dostudovat/…“, tak když ten člověk nechce, je to spíš jeho problém, ne? Na „kdyby“ se bohužel nehraje…

A já osobně bych třeba učitelku nešla dělat ani za 50 tisíc… Prostě bych na to nervy neměla, jak v MŠ (to mi stačí moje dvě děti :-D ), tak na ZŠ a o střední ani nemluvím… :nevim: Jako na jednu stranu všichni chtějí, aby jejich děti vylezly i z té základky se super znalostma, vztekaj se, když učitelé nejsou stoprocentní, ale pro mě je to ohodnocení za to, co od učitelů většina rodičů očekává, docela malý…

Samozřejmě, že i ty platy prodavaček a vůbec většiny profesí jsou mizerný a pak to stát „dohání“ soc. dávkama. Tohle je věc, co nepochopím. Proč člověk, kterej normálně pracuje, musí být závislej třeba i na těch sociálních dávkách? Jak je možný, že z toho neutáhne bydlení a nějakej normální život? :zed: :zed: :zed:

ne vzdy je to totiz jen o tom „chtit“… jak jsem psala.. ja uz treba skolu nedodelam protoze nevim co se mnou bude, jak a do kdy budu zit… doslova… ja si to nevybrala, dostudovat bych chtela.. ale jo muj pripad je jiny, jen chci rict ze ne vzdy je to jen o tom chteni… a treba nejaka „jen“ prodavacka nemohla jit studovat… treba musela rychle do nejaky prace a na studium nebyl cas.. nebo penize… nebo nebo jen ta blba odvaha…
a co se tyce toho ze prace ucitelek neni dostatecne ohodnocena… nikdo je do toho nenutil, vedely do ceho jdou a taky tomu asi maji i prizpusobene nervy kdyz se na to daly :) proto se mi nelibi jak nekdo psal ze si jeste na ten plat stezuji vis? jinak bych nic nerekla…

• Citovat
  • Upravit
26093
30.9.12 09:17
@Anonymní píše:
ne vzdy je to totiz jen o tom „chtit“… jak jsem psala.. ja uz treba skolu nedodelam protoze nevim co se mnou bude, jak a do kdy budu zit… doslova… ja si to nevybrala, dostudovat bych chtela.. ale jo muj pripad je jiny, jen chci rict ze ne vzdy je to jen o tom chteni… a treba nejaka „jen“ prodavacka nemohla jit studovat… treba musela rychle do nejaky prace a na studium nebyl cas.. nebo penize… nebo nebo jen ta blba odvaha…
a co se tyce toho ze prace ucitelek neni dostatecne ohodnocena… nikdo je do toho nenutil, vedely do ceho jdou a taky tomu asi maji i prizpusobene nervy kdyz se na to daly :) proto se mi nelibi jak nekdo psal ze si jeste na ten plat stezuji vis? jinak bych nic nerekla…

Jenže to samý můžeš napsat o těch prodavačkách, ty to přece taky nemusí dělat… Je to jejich volba, určitě, když nastupovaly, věděly, kolik za tu práci dostanou… :nevim: Těžko někdo za tou ženskou stál s pistolí za hlavou a říkal, že tu pracovní smlouvu musí podepsat… :-) Chápu, že když jsoupeníze potřeba, tak to jít dělat „musí“, ale to i ta učitelka, takže tak… :nevim:

Jinak chápu, že někdo školu dělat třeba nemohl, ale většinou se nějaká ta možnost najde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 09:35

Hele nekdy proste nemas jinou moznost… moje mamka to dela cely zivot, je znicena ale ona nikdy na vyber nemela… je z 5 deti, sotva mela co „do huby“ kdyz skoncila stredni a musela jit makat… byla jina doba, ale castokrat to jinak nejde ani dnes… v malem meste taky moc na vyber nemas… a skolu si taky moc nevyberes… vetsinou to jsou starsi generace a to nebylo jak dnes… a kolik lidi vystuduje a dela v obchode protoze nic jine neni… divas se na to moc jednoduse..

• Citovat
  • Upravit
16906
30.9.12 11:11
@Anonymní píše:

Studovala jsi pedagogiku, že můžeš soudit, že to není těžký? Já jsem to třeba vystudovala. Můj bratr vystudoval VŠ, má doktorát a vim na 100%, že by pedagogiku nevystudoval :)
A že by ty prodavačky tu školu udělaly? No prosim…proč na ní nešly? Tak ať si nestěžujou!!!
Jéžiš, to je zas názor :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.9.12 11:14
@Anonymní píše:
Hele nekdy proste nemas jinou moznost… moje mamka to dela cely zivot, je znicena ale ona nikdy na vyber nemela… je z 5 deti, sotva mela co „do huby“ kdyz skoncila stredni a musela jit makat… byla jina doba, ale castokrat to jinak nejde ani dnes… v malem meste taky moc na vyber nemas… a skolu si taky moc nevyberes… vetsinou to jsou starsi generace a to nebylo jak dnes… a kolik lidi vystuduje a dela v obchode protoze nic jine neni… divas se na to moc jednoduse..

nedívám se na to jednoduše, jen mi přijde vtipný, že podle tebe učitelky mají na výběr a je to jejich volba, že to dělaj, ale prodavačky na výběr nemaj… :nevim: Takže tak… :-) Chápu, že to někdy jinak nejde, jen mě štve, že na výběr nemají podle tebe jen ty prodavačky… :nevim: To je celý… :-)

Manžel, když hledal po škole práci, taky první nabídka, co měl byla taková… Divná… Těsně před podpisem smlouvy couvnul a hledal radši o něco dýl, ale práci, která je jednak líp placená, ale i celkově lepší… :nevim: Tehdy jsem mu to měla za zlý, ale teď jsem ráda, že se tak rozhodl, protože kdyby nastoupil do tý první, byli bychom v háji… Takhle jsme ještě cca měsíc překlepali, ale máme se o hodně líp… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.9.12 11:22

@kate02 naprostej souhlas se vším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 11:51
@Izzz píše:
Studovala jsi pedagogiku, že můžeš soudit, že to není těžký? Já jsem to třeba vystudovala. Můj bratr vystudoval VŠ, má doktorát a vim na 100%, že by pedagogiku nevystudoval :)
A že by ty prodavačky tu školu udělaly? No prosim…proč na ní nešly? Tak ať si nestěžujou!!!
Jéžiš, to je zas názor :roll: :roll:

ne jen jsem byla s nekym kdo to studoval kdyz jsem studovala ja takze o tom neco vim… nerikam ze je to „lehky“ ale je to jedna z lehsich VS a je mi jasny ze kdyz jsi to vystudovala budes se za to rvat takze bych to dal nerozebirala :roll:
a stezujou si jenom na tu almuznu co dostanou noa? ja reagovala na to ze kdyz ma ucitelka 20 jak se tady psalo tak at se nestezuje kdyz jsou to slusny penize :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.12 12:00
@kate02 píše:
nedívám se na to jednoduše, jen mi přijde vtipný, že podle tebe učitelky mají na výběr a je to jejich volba, že to dělaj, ale prodavačky na výběr nemaj… :nevim: Takže tak… :-) Chápu, že to někdy jinak nejde, jen mě štve, že na výběr nemají podle tebe jen ty prodavačky… :nevim: To je celý… :-)Manžel, když hledal po škole práci, taky první nabídka, co měl byla taková… Divná… Těsně před podpisem smlouvy couvnul a hledal radši o něco dýl, ale práci, která je jednak líp placená, ale i celkově lepší… :nevim: Tehdy jsem mu to měla za zlý, ale teď jsem ráda, že se tak rozhodl, protože kdyby nastoupil do tý první, byli bychom v háji… Takhle jsme ještě cca měsíc překlepali, ale máme se o hodně líp… :nevim:

jezis… prekrucujes… kde jsem rekla ze JEN prodavacky? 8o se tady nahodou proste probiraji prodavacky… to plati o tech hodne blbe placenych pracich… a ten kdo vystudoval VS na vyber mel, kdyz vubec studoval.. sam si zvolil druh VS a mel moznost studovat.. chtela jsem se zastat tech zen protoze ne kazdy mel tu moznost… ale ja se kvuli tomu hadat nebudu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat