Plat v Jysku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nevim, v kterem to bylo meste, nicmene zadna slava to neni, kdyz srovnam s prodavackami u nas (Ostrava a okoli) bude to tak max. osm tisic mesicne…
- Citovat
- Upravit
V Jysku bych řekla,že se to pohybuje kolem 12 tisíc.Osm tisíc už nemá prodavačka ani v potravinách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ciniminisek píše:
V Jysku bych řekla,že se to pohybuje kolem 12 tisíc.Osm tisíc už nemá prodavačka ani v potravinách.
ha, to by ses divila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní..a proč ti na to neodpověděli? Máš právo to vědět. To ti jako řekli…promiňte, ale tohle vám říct nemůžeme? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Januliiik píše:
ha, to by ses divila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ciniminisek píše:![]()
no asi taky záleží v jaké lokalitě.samozřejmě,že ve vesnickém krámečků na 10 tisíc prodavačky nemají,ale já jako prodavačka mám určitě nad deset tisíc.
Syn dělá obchodního ředitele stavební firmy v Olomouci za 14 čistého, prodavačky tu mají tak 7 - 8 čistého, v Jysku to nebude lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám v Bille za 11
tchýně v Coopu za 10 a kamarádka v Obi za 17 tisíc.Ale Mladoboleslavsko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha To je dost smutný aby chlap dneska vydělával 14 tisíc,to si teda vůbec nedokážu představit
.No ono i ta prodavačka za 7000 je šílenost.Nerýpu,jen mě to přijde pěkná vychcanost od těch zaměstnavatelů teda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když si vzpomenu na dobu kdy jsem hledala práci, tak bylo časté, že o penězích jsme se bavili až ve druhém kole. Já v prvním řekla představu a ve druhém oni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamikaa píše:
@laducha To je dost smutný aby chlap dneska vydělával 14 tisíc,to si teda vůbec nedokážu představit.No ono i ta prodavačka za 7000 je šílenost.Nerýpu,jen mě to přijde pěkná vychcanost od těch zaměstnavatelů teda
![]()
![]()
Jo, jo, práce je silně podhodnocená, ale tady je práce fakt málo, tak toho zaměstnavatelé zneužívají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ciniminisek píše:![]()
no asi taky záleží v jaké lokalitě.samozřejmě,že ve vesnickém krámečků na 10 tisíc prodavačky nemají,ale já jako prodavačka mám určitě nad deset tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ciniminisek píše:
Osm tisic ma skoro kazda prodavacka v potravinach… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,byla jsem na výběrovém řízení v Jysku a nebylo mi odpovězeno na otázku kolik činí plat,nevíte někdo jak se tam pohybují platy prodavačů?Zřejmě nic moc ,když se tím nechtějí hned pochlubit:-)A jak to tam vůbec chodí?