Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost s platbou kartami v běžných autobusech (ne mhd). Já to totiž zkoušela a poprvé se mi v internetbankingu odečetla 1 Kč pod poznámkou „JIZDNE“, jenomže cesta mě stojí 10 Kč. Zkoušela jsem to i pár dalších dní a to už se mi neodečítá z účtu vůbec nic. Jízdenka ale vyjede a vše vypadá v pořádku. Přemýšlím jestli to nemá trvat déle než se to internetbankingu načte, ale už to byly dny a většinou to bývá do pár sekund. Platba v obchodech se mi načítá normálně. Jako jestli se mi peníze neodečítají tak si nestěžuju, ale zájímá mě, co je s tím špatně ![]()
Mně se to teda stalo tak v MHD, docela po dlouhé době se mi odečetla v bankovnictví správná částka.
@Lenika85 @lucad77 Děkuji za odpovědi, budu tedy počítát s tím, že problém v tom není a časem se to tam zobrazí ![]()
@kuriketta píše:
Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost s platbou kartami v běžných autobusech (ne mhd). Já to totiž zkoušela a poprvé se mi v internetbankingu odečetla 1 Kč pod poznámkou „JIZDNE“, jenomže cesta mě stojí 10 Kč. Zkoušela jsem to i pár dalších dní a to už se mi neodečítá z účtu vůbec nic. Jízdenka ale vyjede a vše vypadá v pořádku. Přemýšlím jestli to nemá trvat déle než se to internetbankingu načte, ale už to byly dny a většinou to bývá do pár sekund. Platba v obchodech se mi načítá normálně. Jako jestli se mi peníze neodečítají tak si nestěžuju, ale zájímá mě, co je s tím špatně
Neboj, koruna se ti vráti a strhne se ti jízdné. Je to pro takovou kontrolu, při první platbě.
@kuriketta píše:
Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost s platbou kartami v běžných autobusech (ne mhd). Já to totiž zkoušela a poprvé se mi v internetbankingu odečetla 1 Kč pod poznámkou „JIZDNE“, jenomže cesta mě stojí 10 Kč. Zkoušela jsem to i pár dalších dní a to už se mi neodečítá z účtu vůbec nic. Jízdenka ale vyjede a vše vypadá v pořádku. Přemýšlím jestli to nemá trvat déle než se to internetbankingu načte, ale už to byly dny a většinou to bývá do pár sekund. Platba v obchodech se mi načítá normálně. Jako jestli se mi peníze neodečítají tak si nestěžuju, ale zájímá mě, co je s tím špatně
tak mně se i platba kartou obchodě odečte se zpožděním dní.