Platba kartou v autobusech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
19.8.22 14:57

Platba kartou v autobusech

Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost s platbou kartami v běžných autobusech (ne mhd). Já to totiž zkoušela a poprvé se mi v internetbankingu odečetla 1 Kč pod poznámkou „JIZDNE“, jenomže cesta mě stojí 10 Kč. Zkoušela jsem to i pár dalších dní a to už se mi neodečítá z účtu vůbec nic. Jízdenka ale vyjede a vše vypadá v pořádku. Přemýšlím jestli to nemá trvat déle než se to internetbankingu načte, ale už to byly dny a většinou to bývá do pár sekund. Platba v obchodech se mi načítá normálně. Jako jestli se mi peníze neodečítají tak si nestěžuju, ale zájímá mě, co je s tím špatně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
19.8.22 15:05

Mně se to teda stalo tak v MHD, docela po dlouhé době se mi odečetla v bankovnictví správná částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
19.8.22 15:05

Trvá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
19.8.22 15:19

Odečte se to později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.8.22 15:22

@Lenika85 @lucad77 Děkuji za odpovědi, budu tedy počítát s tím, že problém v tom není a časem se to tam zobrazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.8.22 15:23

@mag Dobře děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
19.8.22 15:24

Trvá to delší dobu v řádu dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
19.8.22 15:33
@kuriketta píše:
Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost s platbou kartami v běžných autobusech (ne mhd). Já to totiž zkoušela a poprvé se mi v internetbankingu odečetla 1 Kč pod poznámkou „JIZDNE“, jenomže cesta mě stojí 10 Kč. Zkoušela jsem to i pár dalších dní a to už se mi neodečítá z účtu vůbec nic. Jízdenka ale vyjede a vše vypadá v pořádku. Přemýšlím jestli to nemá trvat déle než se to internetbankingu načte, ale už to byly dny a většinou to bývá do pár sekund. Platba v obchodech se mi načítá normálně. Jako jestli se mi peníze neodečítají tak si nestěžuju, ale zájímá mě, co je s tím špatně :D

Neboj, koruna se ti vráti a strhne se ti jízdné. Je to pro takovou kontrolu, při první platbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64828
19.8.22 15:35
@kuriketta píše:
Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost s platbou kartami v běžných autobusech (ne mhd). Já to totiž zkoušela a poprvé se mi v internetbankingu odečetla 1 Kč pod poznámkou „JIZDNE“, jenomže cesta mě stojí 10 Kč. Zkoušela jsem to i pár dalších dní a to už se mi neodečítá z účtu vůbec nic. Jízdenka ale vyjede a vše vypadá v pořádku. Přemýšlím jestli to nemá trvat déle než se to internetbankingu načte, ale už to byly dny a většinou to bývá do pár sekund. Platba v obchodech se mi načítá normálně. Jako jestli se mi peníze neodečítají tak si nestěžuju, ale zájímá mě, co je s tím špatně :D

tak mně se i platba kartou obchodě odečte se zpožděním dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
19.8.22 15:52

Je to offline platba, proto to tak trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
19.8.22 16:18

Trva to dele. A stejne to funguje i v MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák