Problémy ohledně nového auta

Anonymní
16.8.22 23:51

Problémy ohledně nového auta

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jelikož nám to s manželem docela vadí. Nedávno jsme si koupili úplně nové auto, které stálo necelých 850 000 Kč a i přesto, že to není žádné příliš drahé auto a cíleně jsme zvolili nenápadnou stříbrnou metalízu, se nám stává, že před naším domem na ulici lidé chodí a koukají na něj, kolikrát i z malé vzdálenosti. Jak se s tím vypořádat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
16.8.22 23:54
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jelikož nám to s manželem docela vadí. Nedávno jsme si koupili úplně nové auto, které stálo necelých 850 000 Kč a i přesto, že to není žádné příliš drahé auto a cíleně jsme zvolili nenápadnou stříbrnou metalízu, se nám stává, že před naším domem na ulici lidé chodí a koukají na něj, kolikrát i z malé vzdálenosti. Jak se s tím vypořádat?

Neřešit kraviny? Tak se někdo koukne, no bože. Jak Vám s tím autem nikdo nic nedělá.
Buďte rádi, že se líbí.. taky s chlapem občas mrknem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.8.22 23:58

A vy se bojite, ze vam vykoukaji metalizu? :)
Pokud jen koukaji, tak o nic nejde, ne? Nebo se uz clovek nesmi ani divat na hezke veci? Nerikam cumet prilepeny na okynku.
Pro me je 850 klacku silena cena, takze ja bych asi cumela taky :lol: Aspon se mrknout, kdyz uz na to mit nebudu. A je rozdil jestli mate nenapadneho Opla nebo nenapadne Lambo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
16.8.22 23:59
@zrnko píše:
A vy se bojite, ze vam vykoukaji metalizu? :)
Pokud jen koukaji, tak o nic nejde, ne? Nebo se uz clovek nesmi ani divat na hezke veci? Nerikam cumet prilepeny na okynku.
Pro me je 850 klacku silena cena, takze ja bych asi cumela taky :lol: Aspon se mrknout, kdyz uz na to mit nebudu. A je rozdil jestli mate nenapadneho Opla nebo nenapadne Lambo :)

Přijde mi to i takove chlubeni, i když anonymní. Tak mame auto za 850k, barva metalíza😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.8.22 00:02

A jaké je to auto? To mne fakt zajímá :mrgreen:
Shodou okolnosti mame taky nove auto ve stříbrné metalize, stalo tedy podstatně víc a žádné davy zvědavců za plotem se nekonají

Od kdy je problém, ze někdo kouká na zaparkované auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.8.22 00:05

Jen jestli nekoukaji proto, ze blbe parkujete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
17.8.22 00:06
@Tichošlápek píše:
Shodou okolnosti mame taky nove auto ve stříbrné metalize, stalo tedy podstatně víc a žádné davy zvědavců za plotem se nekonajíOd kdy je problém, ze někdo kouká na zaparkované auto?

Dej adresu, já se přijdu podívat ať ti to není líto 8) na oplátku můžeš mrknout na moje a bude nám dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2069
17.8.22 00:09
@Tichošlápek píše:
Shodou okolnosti mame taky nove auto ve stříbrné metalize, stalo tedy podstatně víc a žádné davy zvědavců za plotem se nekonajíOd kdy je problém, ze někdo kouká na zaparkované auto?

Ja bych si hlavne asi ani nevsimla, ze nekdo kouka. :) Asi visi za oknem a koukaji na koukajici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 00:09

@Tichošlápek No tak koupili jsme Škodovku, Karoqa, taková klasika a ten starý se manželovi příčil, ale nový se mu líbí, tak ho koupil.

• Citovat
  • Upravit
3032
17.8.22 00:11
@Anonymní píše:
@Tichošlápek No tak koupili jsme Škodovku, Karoqa, taková klasika a ten starý se manželovi příčil, ale nový se mu líbí, tak ho koupil.

Tak Karoq se líbí chlapovi, koukal by též máme na něj zálusk.. nechápu vůbec, proc si z toho tak na větvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.8.22 00:12

@zrnko A to je taky fakt :think: u nás je tedy celkem dobrý ukazatel pes, který se snaží ukníkat každého kolemjdouciho na podrbani, ale to člověk časem přestane vnímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.8.22 00:15
@Anonymní píše:

To mi nepřijde nijak extravagantní auto. My meli kodiaqa a teď mame nově vw tiquan a prijde mi to všechno na jedno brdo - proste suv. Plus ta stříbrná barva je vyloženě nuda

Bych byla rada, ze se auto líbí a neřešila to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 00:20
@Tichošlápek píše:
To mi nepřijde nijak extravagantní auto. My meli kodiaqa a teď mame nově vw tiquan a prijde mi to všechno na jedno brdo - proste suv. Plus ta stříbrná barva je vyloženě nudaBych byla rada, ze se auto líbí a neřešila to

My jsme měli před tím hodně nízké auto, které nám nevyhovovalo, takže manžel chtěl také jít do nějakého předváděcího Tiguana, co by měl najeto tak do 10 000km, ale Karoq nakonec zvítězil, protože mohl být úplně nový a milion za auto nám přišlo už moc.

• Citovat
  • Upravit
21311
17.8.22 00:25
@Anonymní píše:
My jsme měli před tím hodně nízké auto, které nám nevyhovovalo, takže manžel chtěl také jít do nějakého předváděcího Tiguana, co by měl najeto tak do 10 000km, ale Karoq nakonec zvítězil, protože mohl být úplně nový a milion za auto nám přišlo už moc.

No ani mi nemluv, protože on to zdaleka není jen milion, když chceš slušný motor, výbavu, čtyřkolku, nový vůz bez nájezdu, tak jsi rázem na úplně jiných cenách - ale každy ma neco a můj muz si zrovna jak na potvoru potrpi na auta :lol:

Každopádně lidi bych neřešila, je to jen auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 00:30
@Tichošlápek píše:
No ani mi nemluv, protože on to zdaleka není jen milion, když chceš slušný motor, výbavu, čtyřkolku, nový vůz bez nájezdu, tak jsi rázem na úplně jiných cenách - ale každy ma neco a můj muz si zrovna jak na potvoru potrpi na auta :lol:Každopádně lidi bych neřešila, je to jen auto

My jsme nechtěli 2litrový motor, jelikož nafty se bojíme a benzin by moc žral, takže máme 1,5 TSI v manuálu, protože automat u tohoto motoru je prý hodně poruchový, já se v tom nevyznám :nevim: A výbavu máme slušnou, vyhřívaná skla, volant, všechny sedačky, virtuální přístrojový štít, klimatizaci v předu i vzadu, podsvícení v interiéru, ale i pod předními dveřmi, je tam toho strašně, že si to ani nepamatuju. Za tu cenu, co tam je, tak to bychom se s Tiguanem nedostali ani omylem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák