Apple ID

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.8.22 07:49

Apple ID

Ahoj,
mám dotaz, jsem z toho fakt blázen. Včera jsem se hrabal ve svém Iphonu 7 (mám ho asi 4-5 let) a jen tak jsem najel v nastavení na to svoje jméno (Apple ID) a kouknul se, v jakých jsem zařízeních (nebo nevím, zda to znamená, že jsem někde přihlášen nebo co) a byl tam ten můj Iphone 7 a pod tím ACER Windows. Lekl jsem se a klikl na to a dal vymazat zařízení. Ale teď nad tím přemýšlím a nechápu to. Na ACER na Icloud jsem se přihlašoval někdy před rokem v bývalé práci, ale mám od začátku dvoufázové ověření, takže vždycky mi musel přijít kod na mobil i se mě mobil zeptal, zda znám to zařízení. A vím, že mě to i po delší neaktivitě odhlásilo a musel jsem se přihlašovat znovu. Jak je tedy možné, že toto zařízení bylo uložené v mém mobilu? Je možné, že se mi tam někdo naboural přes ACER a normálně viděl vše co mám v Icloudu atd? Koukal jsem na email, zadal jsem pod filtrem Apple ID a vyjely mi akorát emaily, kde jsem se přihlašoval na Icloud a o všech jsem si vědom. Vážně to nechápu, prosím poradte. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
1.8.22 08:10

Jsou to poslední zařízení, kde ses přihlásil, neznamená to, že jsi tam stále přihlášený. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák