Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
FB zrušit, tam žádná podpora nefunguje, ta firma si definuje svá pravidla a pak si je různě ohýbá, jak je potřeba.
@Zumpa mam strach at mi nejde nějaká penále za ty reklamy ze “stareho”účtu…
Ten nový mi je už celkem fuk…
To co se stalo(měla jsem tam spousty fotek…atd.)mrzí mě, ze jsem o to přišla:(
@Anonymní píše:
@Zumpa mam strach at mi nejde nějaká penále za ty reklamy ze “stareho”účtu…
Ten nový mi je už celkem fuk…
To co se stalo(měla jsem tam spousty fotek…atd.)mrzí mě, ze jsem o to přišla:(
Poučení pro příště - nikdy nedávat soukromá data cloudové platformě.
Posílali ti nějakou fakturu? Z fb chodí často faktury, pokud si platíš reklamu
@Zumpa píše:
Poučení pro příště - nikdy nedávat soukromá data cloudové platformě.
komerční banka clouduje na googlu
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Od 14.7.řeším problém s FB a to takový, ze mi FB začal stahovat peníze z účtu(za nějakou reklamu)tím, ze účet nesleduji a byly to měsíčně jen stávkové položky jsem si toho vůbec nevšimla.
14.7.mi ale odešlo z účtu přes 3000,–a tak jsem okamžitě zablokovala svou kartu.
Na fb jsem se přihlásila a měla jsem aktivni nějakou reklamu(absolutne nevím co to bylo)dala jsem změnu karty(v systému byla nastavena moja karta(tomu taky nerozumim)chtěli o mě doplatek 25,–toto jsem hned dorovnala.Hned poté mi byl cely fb profil i instagramovy zablokovány. Psalo mi to, ze jsem porušila pravidla…zkousela jsem kontaktovat podporu,instagram.Nic.Karta je zablokována.
Nicmene teď mam nový fb profil, který fungoval normálně ale teď nevlozim fotky, nemohu komentovat…(mam nějaké dočasně omezení…tohle mi hlásí)
Holky, znáte někoho kdo by mi s tím pomohl? samozřejmě zaplatimBojím se at mi třeba nenarusta nějaké “penále”na tom původním FB
Vkládám anonymně, ozvu se do zprávy. Dekuji
Tady jde názorně vidět, kam vede jen slepé odklikavani všeho bez toho, aby si to člověk důkladně přečetl. A využívání služeb, kterým nerozumim. FB ti samozřejmě napsal, co a kde jsi porušila a kartu jsi blokovat vůbec nemusela. FB to nejspíš bere tak, že jsi jej chtěla okrást, objednala sis služby a pak sis zablokovala kartu k jejich placení.
A nový profil může mít dočasně blokovaný vkládání, ale opět to chce číst co ti ten FB píše… Tady ti to nezjistíme.
@Zumpa píše:
FB zrušit, tam žádná podpora nefunguje, ta firma si definuje svá pravidla a pak si je různě ohýbá, jak je potřeba.
Ale funguje normálně. Záleží jaky je problém atd. a občas to pár dní trvá.
@Cenarius nejsem si vědom toho, te bych kdy odklikala reklamu a už vůbec, ze jsem někde navedla své číslo účtu(na to jsem opatrná)
Toto mi říkal i známy…ze to takto budou brat…nicmene nevím už kam a na koho se odvolat…od 14.7.žádná odezva z podpory. Pokud se v tom vyznas…budu rada za pomoc.
@Anonymní píše:
@Cenarius nejsem si vědom toho, te bych kdy odklikala reklamu a už vůbec, ze jsem někde navedla své číslo účtu(na to jsem opatrná)
Toto mi říkal i známy…ze to takto budou brat…nicmene nevím už kam a na koho se odvolat…od 14.7.žádná odezva z podpory. Pokud se v tom vyznas…budu rada za pomoc.
jak ti muzou stahovat neco z uctu, ktery jsi nikam neuvedla?
@vokishka nevím,nerozumim tomu…absolutne nevím, co se stalo…uvažovali jsme nad marketplace…
@Cenarius píše:
Ale funguje normálně. Záleží jaky je problém atd. a občas to pár dní trvá.
Opravdu nefunguje. Např. někdo manželce založil fake profil. A ten prostě nejde odstranit.
@DanielaD píše:
komerční banka clouduje na googlu
To je čistě její problém a její neschopnost. Firma o takové velikosti a neumí si vybudovat privátní cloud? Ostuda.
@Anonymní píše:
@vokishka nevím,nerozumim tomu…absolutne nevím, co se stalo…uvažovali jsme nad marketplace…
aha tak to může být ten problém, posílám odkaz
@Anonymní píše:
Víš vůbec za co KONKRÉTNĚ ti peníze strhávali? A číslo účtu nikde nedáváš, ale číslo karty… Což jsi zadala, FB sám to nemá jak zajistit. Pak když ji tam máš uloženou, tak stačí jen klik, objednat a jedeš. Peníze si strhává sám za předplacené služby.
@DanielaD je to možné…tím, ze nemám printscreen toho, o co šlo, na profil se už nedostanu…nevim, ta jaky konec to vzít…jen doufam, ze zaplaceno je vsechno.
Ahoj holky,
Od 14.7.řeším problém s FB a to takový, ze mi FB začal stahovat peníze z účtu(za nějakou reklamu)tím, ze účet nesleduji a byly to měsíčně jen stávkové položky jsem si toho vůbec nevšimla.
14.7.mi ale odešlo z účtu přes 3000,–a tak jsem okamžitě zablokovala svou kartu.
Na fb jsem se přihlásila a měla jsem aktivni nějakou reklamu(absolutne nevím co to bylo)dala jsem změnu karty(v systému byla nastavena moja karta(tomu taky nerozumim)chtěli o mě doplatek 25,–toto jsem hned dorovnala.Hned poté mi byl cely fb profil i instagramovy zablokovány. Psalo mi to, ze jsem porušila pravidla…zkousela jsem kontaktovat podporu,instagram.Nic.Karta je zablokována.
Nicmene teď mam nový fb profil, který fungoval normálně ale teď nevlozim fotky, nemohu komentovat…(mam nějaké dočasně omezení…tohle mi hlásí)
Holky, znáte někoho kdo by mi s tím pomohl? samozřejmě zaplatim
Bojím se at mi třeba nenarusta nějaké “penále”na tom původním FB
Vkládám anonymně, ozvu se do zprávy. Dekuji