Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky trošku dotaz mimo téma, máte některá telefon Samsung Galaxy A12 nebo A13? A má notifikacni diodu? Někde píšou že má někde že ne tak jestli máte některá zkušenost? Nebo jestli máte telefon který ji má třeba i jiný? Ale aby zas nestal xxxtisic 😁
U minulého telefonu jsem notifikacni diodu měla a chtěla jsem ji i u nového telefonu. V popisu bylo napsané, že ji telefon má. Koupila jsem ho a notifikacni diodu neměl. Pak to opravili i v popisu. Ten typ byl ale nový a neměli to tam dlouho. I u toho měli na to dotaz a odpověď, že ji má. Já byla dost zklamaná. Ale zvykla jsem si.
Občas bývá u nových ne přímo extra zvlášť dioda, ale jen malý světýlko v rámci repraku apod.
Mám pracovní A12 a nemá. Nebo to nefunguje. Taky to je pro mě celkem priorita a dá celkem práci to dneska najít. ![]()
Mám Xiomi Redmi note 8 Pro a diodu má. A dá se sehnat za podobnou cenu, jak ty Samsungy 😄
Právě mám Xiaomi 10 a diodu nemá a jsem s toho úplně hotová 😂 😂 a vždy jsem měla Samsung ale teď vůbec nemůžu žádný najít který by ji měl 😂 😂 vím že je to blbost ale prostě mi to vadí ![]()
Já mám Samsung S21FE a taky nemá. Ale je na to apka Reminder, zvykla jsem si, ta je dobrá.
@Salorka a to je přesně jaký model ono jich je víc těch Poco ![]()
Já mám Samsung S21FE a taky nemá. Ale je na to apka Reminder, zvykla jsem si, ta je dobrá.
Kdo zná staré modely Lumia od značka Nokia tak ví co je to to always on display. Umí to i ta A12 i A13. Notifikační dioda je super, měl ji Samsung Note 3, pak Note 4 a já ji miloval, podle barvy diody bylo poznat zda někdo psal, volal, nebo to byla zpráva z messengeru. Těžce jsem se s ní loučil při přechodu na Note10+. Ale stačí poklepat na display a on se rozsvítí a ukáže všechny zmeškané aktivity a nebo funguje v režimu always on, takže tak trošku je na displeji stále čitelné co se událo. Bohužel spousty značek upouští od notifikační diody. Je to náklad navíc.
Sice nic k tématu, ale notifikační diody u mobilu téměř vymizely, posledním mohykánem, kde je najdete, jsou telefony Sony Xperia.