Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj, zjistila jsem, že mi O2 změnilo (aniž by mě o tom informovalo) tarif, místo 499,– platím 749,–. Nový tarif je do 26 let (mně je 31). Tak tam volám, že chci jiný tarif (taky do 26) za 399,–. Že ten za 749,– nevyužiju. Tam mi řekli, že ten můj starý tarif přestal existovat, tak mi ho změnil automat na tenhle, ale že tarif pro lidi do 26 mi dát nemůžou. Tak se ptám, proč mi ale přidělili jiný tarif do 26 let. Že to udělal prý automat a ten to udělat může. Jsem u O2 (dřív Eurotel) přes 20 let, tak jsem zkusila, jestli mi nedají alespoň slevu, že ne, ať si klidně odejdu. Slyšela jsem, že pomáhá si dupnout nebo vyhrožovat odchodem a oni sleví. Ale tohle se nepovedlo. Nebo mám zkusit pobočku? Máte s nimi nějakou zkušenost?
Obvolej si operatory, co ti kdo nabidne. Pokud ti ale na O2 rekli, at si klidne odejdes, tak bych se fakt porozhledla jinde ![]()
Taky mám podobný problém, ale kdyžtak půjdu pod manžela k t-mobile.
Oni zacnou volat se slevama az ve chvili, kdy skutečně resis odchod. Otázka je, jestli to pak cloveku za to ještě stoji.
My měli přes firemní odbory výhodné O2 tarify. Taky bez jakéhokoliv varování zdražili, a to o hodně. Snížili mi data z 3 GB na 1,5 GB a cenu zvedli o skoro 200 Kč. Byla jsem skoro na 600 Kč ![]()
Teď mám firemní tarif (benefit pro zaměstnance) v práci u Vodafone a platím 250 Kč a mám 5 GB. Až v práci skončím, zůstanu u Vodafone a snad se mi podaří vyjednat nějaký super tarif a připojit se k muži.
Ale k O2 už ne…
@Villanelle píše:
Oni zacnou volat se slevama az ve chvili, kdy skutečně resis odchod. Otázka je, jestli to pak cloveku za to ještě stoji.
Potvrzuju. Teprve, když jsem si že systému stáhla OKU (kód pro přenos čísla k jinému operátorovi), volali najednou s akceptovatelnou nabídkou.
@Jeremi píše:
Potvrzuju. Teprve, když jsem si že systému stáhla OKU (kód pro přenos čísla k jinému operátorovi), volali najednou s akceptovatelnou nabídkou.
Poradíš mi, kde to v tom Moje O2 najít?
@Jeremi píše:
Tak dobrý, už jsem to našla ![]()
@adamcoka píše:
My měli přes firemní odbory výhodné O2 tarify. Taky bez jakéhokoliv varování zdražili, a to o hodně. Snížili mi data z 3 GB na 1,5 GB a cenu zvedli o skoro 200 Kč. Byla jsem skoro na 600 Kč![]()
Teď mám firemní tarif (benefit pro zaměstnance) v práci u Vodafone a platím 250 Kč a mám 5 GB. Až v práci skončím, zůstanu u Vodafone a snad se mi podaří vyjednat nějaký super tarif a připojit se k muži.
Ale k O2 už ne…
Tak to držím palce. Taky jsme ne-li tarif firemní přes Vodafone. No nenabidli noc krom klasické nabídky. To same O2 a TMobile. Takže jsme našli další možnost a teď jsme pro změnu záse firemní, ale O2
@hospodki píše:
Tak to držím palce. Taky jsme ne-li tarif firemní přes Vodafone. No nenabidli noc krom klasické nabídky. To same O2 a TMobile. Takže jsme našli další možnost a teď jsme pro změnu záse firemní, ale O2
Taky jsem zvědavá. Jen mi končí smlouva jdu na mateřskou. Tak mi bude stačit nějaký základ za málo peněz. Snad
![]()
U O2 jsem byla 15 let a stačilo… Hrozná domluva…Vyloženě vnutili modernější a prý výkonější router s tím, že na stávajícím už nebudou poskytovat internet… Operátorka lhala…nový router je slabší, ale dle šetření jejich techniků na dálku je vše v pořádku… Naše blbost věřit operátorce…až splatíme router, tak rychle i s internetem od nich… Když jsem jim volala kvůli tarifu na telefonu, tak nezájem, prý ať si klidně odejdeme…Telefony už máme jinde a platíme míň… Přechod k jinému operatorovi byl velmi rychlý a rozhodně nelituji.
@adamcoka píše:
Taky jsem zvědavá. Jen mi končí smlouva jdu na mateřskou. Tak mi bude stačit nějaký základ za málo peněz. Snad![]()
Já chtěla prakticky jen neomezená data, vše se da přes to vyřídit a prd. 750,– běžná taxa cca před rokem když jsme to resili
Mam uplne stejnou zkusenost s O2. Oni se se mnou nechteli bavit o lepsim tarifu, ja se s nima nechtela bavit pri prechazeni k jinymu operatorovi. Nerikam, ze u T-mobilu je vsechno zality sluncem, ale vzdycky jsme se nejak dohodli… jen jednou jsem zazila, ze byl na me drzkatej clovicek po telefonu, ale u O2 to kdysi bylo pravidlem.
Ahoj, zjistila jsem, že mi O2 změnilo (aniž by mě o tom informovalo) tarif, místo 499,– platím 749,–. Nový tarif je do 26 let (mně je 31). Tak tam volám, že chci jiný tarif (taky do 26) za 399,–. Že ten za 749,– nevyužiju. Tam mi řekli, že ten můj starý tarif přestal existovat, tak mi ho změnil automat na tenhle, ale že tarif pro lidi do 26 mi dát nemůžou. Tak se ptám, proč mi ale přidělili jiný tarif do 26 let. Že to udělal prý automat a ten to udělat může. Jsem u O2 (dřív Eurotel) přes 20 let, tak jsem zkusila, jestli mi nedají alespoň slevu, že ne, ať si klidně odejdu. Slyšela jsem, že pomáhá si dupnout nebo vyhrožovat odchodem a oni sleví. Ale tohle se nepovedlo. Nebo mám zkusit pobočku? Máte s nimi nějakou zkušenost?