Platby na Wish

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1190
14.7.18 21:57

@nick65 neplati se uz nic proste si jen prevezmes balicek vse uz je v cene. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65756
14.7.18 21:57

@nick65 platba za poštu už je započítána v ceně. Z karty se to strhne i postovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.7.18 22:00

děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.7.18 22:30

já se ještě omlouvám že vás otravuji ale CLO se platí nad 1000-. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
15.7.18 12:24

Dobrý den,

mrkněte na skupinu Nakupujeme na Wish a Aliexpress, určitě Vám tam někdo poradí ;)

Pěknou neděli :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.19 17:25

Prosím o pomoc nemohu Zadat platební kartu na Wish
Neustále mám problém
Píšu a nic můžete mi prosím někdo pomoc
Odmítá mi to i platbu přes pay pay
Dekuji :? :? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.19 21:10

Dobrý den, mám asi hodně hloupý dotaz…Nikdy jsem nenakupovala tak, že při platbě po mně chtěli vědět číslo karty, její platnost..až nyní na wish. Oni si danou částku z karty strhnou sami, nebo musím zadat platební příkaz? Neznám totiž číslo účtu příjemce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.1.21 10:18

Ozivuji, teď jsem něco zaplatila přes Wish a normálně se mě moje banka ptá přes sms jestli je platba Ok a posila kód.. teď platba proběhla aniž by se mě moje banka zeptala, zadala jsem na wish moje údaje o karte, je to bezpecne? Mate zkušenost? Trosku to na mě působí divné, ani mi zatím nepřišel od Wish žádný potvrzující e-mail..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109898
11.1.21 10:20
@zudina píše:
Ozivuji, teď jsem něco zaplatila přes Wish a normálně se mě moje banka ptá přes sms jestli je platba Ok a posila kód.. teď platba proběhla aniž by se mě moje banka zeptala, zadala jsem na wish moje údaje o karte, je to bezpecne? Mate zkušenost? Trosku to na mě působí divné, ani mi zatím nepřišel od Wish žádný potvrzující e-mail..

Automaticky si to z té karty stáhnou, žádné potvrzení neposilaji… Vidíš to pak v účtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.1.21 10:23
@Venetia píše:
Automaticky si to z té karty stáhnou, žádné potvrzení neposilaji… Vidíš to pak v účtu

To ano, to vidím, ale myslela jsem to tak ze mi banka ještě před provedením platby posila kód přes sms abych to mohla dokončit tu platbu a teď to neprobehlo. Tak se ptám jestli jsou platby kartou na Wish bezpečne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109898
11.1.21 10:31
@zudina píše:
To ano, to vidím, ale myslela jsem to tak ze mi banka ještě před provedením platby posila kód přes sms abych to mohla dokončit tu platbu a teď to neprobehlo. Tak se ptám jestli jsou platby kartou na Wish bezpečne

Za mne ano… Akorát si hlidej, když ti něco nedojde, aby ti vrátili peníze… Je tam nějaká lhůta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.1.21 10:43
@Venetia píše:
Za mne ano… Akorát si hlidej, když ti něco nedojde, aby ti vrátili peníze… Je tam nějaká lhůta

Ok díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák