Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dříve se daly mražené hříbky koupit třeba i v Albertu, ale v posledních letech, když houby nerostou, nevím, kde ve kterém obchodě je sehnat. Poradí někdo?
@Pavelkowa nikdy by mě nenapadlo shánět hříbky v obchodě. Ještě tu mám pytlík mražených z loňska a už několik letošních. Mimochodem teď stále rostou.
@Ornwen píše:
@Pavelkowa nikdy by mě nenapadlo shánět hříbky v obchodě. Ještě tu mám pytlík mražených z loňska a už několik letošních. Mimochodem teď stále rostou.
Výborná odpověď na položenou otázku, tleskám!!!
Třeba je to holka, která bydlí na Václaváku, nemá auto nebo nemá možnost si někam dojet do lesa. Kdyby měla, asi by se neptala…
a mimochodem rozhodně nerostou po celé ČR a ne každý les je zamořený hříbkama.
A jinak zakladatelko já vůbec netuším, ani nevím, že se daly sehnat mražené, vím jen, že se prodávají nějaké houby nakládané.
Např. v makru se dají sehnat..jestli např. znáš někoho, kdo tam má kartu
edit: nebo mě ještě napadlo, že tady http://www.dobrehouby.cz/?… Houby totiž i sami vykupují.. takže cena by mohla být i lepší, než jinde
Příspěvek upraven 11.08.17 v 19:08
@Ornwen píše:
Mě by nenapadalo odpovídat na otázku, když neznám odpověď. Leda bys je zakladatelce chtěla prodat..
V Globusu maji ty pulty s mrazenymi vecmi na vahu, zrovna tento tyden jsem na to koukala a houby meli taky, ale nevim co to bylo, zampiony nebo lisky? - nevim, mame hub taky plny mrazak z drivejsich let a nikdo to nechce ![]()
Iceland, rohlik.cz rozvážel nedávno čerstvé a před Vánoci pak bývají v Lidlu v rámci týdnů Deluxe
@Gina no mě přijde blbost v sezoně shánět něco mraženého. Tak mě napadlo, že třeba neví, že rostou. Prostě jsem navrhla, jak si sehnat hříbky, co je na té odpovědi špatně? Že nejsou mražené, tak sorry, no.
@Ornwen píše:
@Ornwen píše:
@Gina no mě přijde blbost v sezoně shánět něco mraženého. Tak mě napadlo, že třeba neví, že rostou. Prostě jsem navrhla, jak si sehnat hříbky, co je na té odpovědi špatně? Že nejsou mražené, tak sorry, no.
kazdej na houby nechodi no..radeji si je koupi