Platíte si někdo tarif u Vodafonu?

26.2.24 11:14

Platíte si někdo tarif u vodafonu?

Dobrý den, ráda bych se vás zeptala, zdali si někdo neplatíte tarif u vodafonu, ke kterému jste dostali možnost koupit si iphone 15 pro. Osobně nevyužívám služby od vodafonu, ale ráda bych využila jejich akce prostřednictvím někoho jiného. Je tu někdo, kdo tuto nabídku dostal a nechce ji využít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8618
26.2.24 11:23
@Eliskanikon píše:
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala, zdali si někdo neplatíte tarif u vodafonu, ke kterému jste dostali možnost koupit si iphone 15 pro. Osobně nevyužívám služby od vodafonu, ale ráda bych využila jejich akce prostřednictvím někoho jiného. Je tu někdo, kdo tuto nabídku dostal a nechce ji využít?

Vždyť se normálně prodává, tak si ho kup, na to nepotřebuješ tarif od vodafone ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.24 11:25

To sice ano, ale s tarifem od vodafonu je tam výrazná sleva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.2.24 11:28

Máme celá rodina Vodafon. Přes manželovu práci nějakou smlouvu. Už i všechny děcka mají tarif. Ale o iPhone nikdo u nás nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8618
26.2.24 11:35
@Eliskanikon píše:
To sice ano, ale s tarifem od vodafonu je tam výrazná sleva :D

Jo takhle ty to myslíš :D Takže ten člověk by se upsal na další dva roky u vodafone, aby tu slevu splatil rozmělněnou ve splátkách za těch 24 mesíců a tobě by ty ušetřené peníze věnoval? Hele není snažší někoho rovnou přesvědčit, ať si vezme půjčku, ty peníze ti dá a splácení je jeho problém? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.24 11:44

Jestli si to někdo už dávno platí, tak jen využije jejich nabídky, která je brána jako bonus k tarifu. Žádné peníze po nikom nechci. Spíš já bych jim něco dala, že mi to skrz ně zprostředkují. Ne všichni jsou apple fanoušci, takže to nemusí chtít využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8618
26.2.24 12:22
@Eliskanikon píše:
Jestli si to někdo už dávno platí, tak jen využije jejich nabídky, která je brána jako bonus k tarifu. Žádné peníze po nikom nechci. Spíš já bych jim něco dala, že mi to skrz ně zprostředkují. Ne všichni jsou apple fanoušci, takže to nemusí chtít využít.

Tak si napřed zjisti, jak ty výhody u vodafone fungují, nic není zadarmo. Musí uzavřít novou smlouvu, nebo v okamžik nákupu uzavřít nové prodloužení smlouvy. A to za ceníkovou nevýhodnou cenu. Jinými slovy - platili by tu výhodu za tebe. A to se vyplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.24 12:36

Ja si to zjišťovala, proto tady píšu…🙃 🙃 zjisti si to taky, když tu vypisuješ věci, co nejsou pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8618
26.2.24 12:55
@Eliskanikon píše:
Ja si to zjišťovala, proto tady píšu…🙃 🙃 zjisti si to taky, když tu vypisuješ věci, co nejsou pravda

Tak si prostuduj tento odkaz:

https://www.vodafone.cz/…-pro-256-gb/?…

Dole máš přímo i text:

Nárok na slevu ke svému stávajícímu číslu mají zákazníci s paušálním tarifem, pokud na tomto čísle nově uzavřou, případně prodlouží tarifní smlouvu s měsíčním plněním alespoň 590 Kč, a to zároveň s nákupem telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.24 22:16

Jenže mi vuuubec nejde o tuto nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8618
26.2.24 22:34
@Eliskanikon píše:
Jenže mi vuuubec nejde o tuto nabídku.

A o jakou? Jinou možnost zakoupit levněji iphone 15 pro u vodafone nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12534
3.3.24 10:31

Rmot má pravdu, ale já ho doplním vlastním příběhem. Někde jsem tady psal, jak manžel mé nejlepší kamarádky pro ni v roce 2022 sháněl mobil Samsung. Jelikož do teď používala Motorolu One Fusion+, nižší modely áčkové řady nepřicházely v úvahu. Já radil A33 nebo A52s. Manžel byl u T-Mobilu, kde platil za neomezenku + 6GB dat 508. Plán byl takový, že by přešel k O2 Family, kde by měl neomezenku + 8GB dat za 499 korun, a k tomu A33 s bonusem 4 000, tedy za 4 999 korun. Asi se shodneme, že A52s je lepší mobil, osvědčenější, ale Téčko vám ho dá za 9 999 korun, a ještě se musíte uvázat tarifem Neomezeně XL za 875 korun. Manželovi šlo primárně o tu slevu na telefon a byl ochotný dát za A52s maximálně 6 000. T-Mobilu řekl konkureční nabídku, A52s dostal z 5 989 a v paušálu má za stejnou částku neomezenku + 9GB dat. Za mě i za něj spokojenost.

ALE nesmí smlouvu ukončit předčasně, jinak pokutička. Za normálních okolností v cenách běžných tarifů ten mobil dost přeplatíte. Když nemáte slevu na hardware, můžete po 3 měsících odejít bez pokuty. Když máte, musíte dva roky zůstat, nebo doplatíte tu slevu, nebo zbytek ceny mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák