Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, chcem sa poradiť, mám dcéru (14), a ona je už dlhší čas platonicky zamilovaná do jednej postavy z filmu (Anakin Skywalker), neviem čo sa jej na ňom tak páči, ked v Star Wars sa potom pridala na stranu zla…
Ale chcela som sa spítať- čo to je normálne, v takom veku, alebo či ju to prejde- alebo ju to bude držať až kým nestretne naozajstnú lásku?
Ja s tím nemám vôbec žiadne skúsenost, ja som nikdy platonicky zamilovaná nebola.
Prosím, čo si o tom myslíte, mala by som sa z ňou o tom porizprávať, alebo to mám nechať tak?
Dakujem za rady.
![]()
Mě se taky líbili ty zlý
tak jí zataj díl kdy se Any stane Darth Vaderem ![]()
Jinak můj syn ty filmy taky miluje ![]()
Myslím si, že je to naprosto normální a ty se nemáš čeho bát
Ona z toho vyroste ![]()
Já milovala Roxette, jsem si představovala, že až mi bude 18, tak se ukáže, že jsou to ve skutečnosti moji rodiče, že mě dali adoptovat, aby mě uchránili od jejich slávy ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jinak jo, ja ve 14 milovala Marka Owena z Take That a taky me to opustilo
Tak neboj, ono to prejde…az vyrostes ![]()
Já platonicky milovala ty největší průseráře ve škole. A mám slušnýho manžela (kterej teda vlastně taky byl velkmy průserářem).
@beruska9 jo, ten se mi taky moc líbil. Ale moje největší láska všech lásek byl Brian z Backsteet boys. Řikám, že to je jedinej chlap na světě, se kterym bych byla ochotná bejt manželovi nevěrná a že by to musel tolerovat.
Ja niesom na svojom profile, to vám mohlo dôjsť. Ja sa na také stránky neregistujem. ![]()