Inaugurace pana prezidenta

4885
8.3.13 20:15

Inaugurace pana prezidenta

Dívali? Líbilo?
Vyslechla jsem dosti rozporuplné názory na dnešní ceremoniál, tak se ptám i vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
8.3.13 20:27

Nechává mě to naprosto chladnou.
Jen jsem viděla záběry s chybou ve slibu, fotku vysmátého Schw. a ty dvě nešťastnice (chudinka se tvářila a vypadala jak na pohřbu a dceruška jak stará mladá s prsama u pasu v kanárkové, která blondýnám podle mě moc nesedí). Takže asi povedená akce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.3.13 20:34

Ano, dívala, líbil se mi samotný ceremoniál, ale to jak se tvářila paní prezidentová, šílený! Halenka dcery se mi líbila, ale jak už tady bylo řečeno, jak stará mladá. Zeman klasika, s hlavou na stranu, chůze hrůza. Co se proslovu týká, tak mě překvapil řečí s patra, vždy mi vadilo, jak Klaus vše četl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
8.3.13 20:42

Sledovala jsem celý ceremoniál, líbilo se mi to moc. Kateřině to moc slušelo, paní prezidentová mi přišla jak kdyby se tvářila, že tam vlastně vůbec není :lol: a pan prezident? Slušelo mu to a teda, že říkal celou řeč zpaměti, tak to je fakt borec. :palec: Ceremoniál se mi líbil, pobavil mě mužský hlas, který začal na nádvoří po doznění české hymny zpívat slovenskou :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1224
8.3.13 20:44
@Litta píše:
Nechává mě to naprosto chladnou.
Jen jsem viděla záběry s chybou ve slibu, fotku vysmátého Schw. a ty dvě nešťastnice (chudinka se tvářila a vypadala jak na pohřbu a dceruška jak stará mladá s prsama u pasu v kanárkové, která blondýnám podle mě moc nesedí). Takže asi povedená akce. :lol:

mám na to úplně stejný názor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.3.13 23:13

Zřejmě trénoval řeč už před 10 lety, při prvním pokusu být prezidentem a po 10 letech bych se to naučila z paměti i já :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
8.3.13 23:17

Docela jsem se bavila - pravopisná chyba, usínající Zeman, první dáma jak na pohřbu, dcerunka se nadnášela málem až ke stropu. Teď jsem viděla ty fotky s Kalouskem a KS a to jsem se taky pobavila :-D

šaškaráda :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6836
9.3.13 13:15
@Ariadne píše:
Docela jsem se bavila - pravopisná chyba, usínající Zeman, první dáma jak na pohřbu, dcerunka se nadnášela málem až ke stropu. Teď jsem viděla ty fotky s Kalouskem a KS a to jsem se taky pobavila :-Dšaškaráda :potlesk:

No přesně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.3.13 13:18

Já se na to nekoukala, jen večer v televizních novinách..Zeman umí dobře řečnit, takže to, že to říkal z paměti mu nedělá problémy, protože on umí všechno dobře,,okecat" a díky tomu se dle mě stal i prezidentem, protože dokáže velmi dobře mazat med kolem pusy..uvidíme co se změní, pro mě to můj prezident není, i když ho toleruji…ale můj favorit byl někdo jiný :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
9.3.13 13:38

Zeman řečnil hezky, ale fakt, že v tom on byl vždycky přeborník. Paní Zemanová mi přišla nesympatická, tvářila se divně, vůbec se neusmála, ale na druhou stranu asi není úplně stavěná na roli první dámy. Na rozdíl od dcerušky, která je v tomto patrně po tatínkovi, se neklepe na to, aby jí sledoval celý národ. Já jí chápu, já bych na jejím místě strávila ráno s hlavou v záchodové míse a byla bych šťastná, kdyby se mi to podařilo přežít:) Dceruška mi, nevím proč, připomíná Ornellu Štikovou.

Ale nejvíc mě znechutil Schwarzenberg, chlámat se někomu během slavnostního projevu za zády, to je chování pubertálního kluka a postrádá to úroveň. A komentovat pak do novin, co měl říct Zeman ve svém projevu jinak??? Jako z jakého titulu se k tomu vyjadřuje? Taky mám pocit, jestli mu ty téměř vyhrané volby nějak nestouply do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.3.13 13:44

@me2dova ale fakt, mě taky ta jeho dcera připomíná tu Ornelu..já jsem nad tím přemýšlela už včera..koho mě jen ta holka připomíná a fakt Ornela!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
9.3.13 13:47

@Deniel
Já nad tím přemýšlela už delší dobu a přišla jsem na to, že je to z části zjevem a z části je to tou touhou po světle kamer a po sebeprezentaci. Tu mají, zdá se, společnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.3.13 13:49

@me2dova to jo, ta Kateřina by mohla rozdělit s tou sebeprezentací s maminkou a byla by to ideální prezidentská rodinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
9.3.13 13:57

Sledovala jsem jen v novinách - já se přiznám, že se s ním stále nemohu smířit jako s prezidentem. Respektuji, že si jej většina voličů (vlastně pardon - lidí, co šli volit, neb nějakých 40% voličů zůstalo doma) vybrala, ale nějak to pořád nedávám.
Jen jsem si pomyslela - tak to jsem dostala k MDŽ „pěkný“ dárek.

P. S. A paní Zemanové se nedivím, že šla oblečená jako na pohřeb - taky bych z toho nebyla nadšena. Třeba jí dochází, že se její polovička bude věnovat z 98% času prezidentování, tak holt „pohřbila“ jejich vztah. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
9.3.13 14:03

@jruz mám obavu, že jejich vztah byl pohřben už dávno…viz. volby, kdy si MZ přišel slavnostně pro ženu do jejich společného bytu a trefil špatný vchod :roll:, vyfotili ho přitom jeho oblíbení novináři.

jinak ceremoniál samotný se mi líbil, já u těhle akcí vždycky řvu jak koza :mrgreen:, i když MZ nemůžu ani vidět. S výsledkem voleb spokojená nejsem, leč respektuji a uvidí se, starý Aligátor mě může už překvapit jen dobře, takže proč mu nedat šanci.

co se jeho dam týče, tak IZ opravdu působila jak na pohřbu, oblečená tak, tvářila se taky jak když jde za rakví, přitom je to přirozeně moc hezká paní. Kačenka se naopak snažila zazářit, odvaha jí nechybí, barvy jsou prima a pro holku jako ona jen houšť-ale jak tu padlo, ty hodně odbarvené vlasy v kombinaci s citronovou halenkou se mi nelíbily vůbec…a celkově ten outfit sice pěkné, ale třicátnice, se mi zdá zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová