Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasan, je mi teda o 7 vic, ale rozdil stejný. Kolouch me navíc nerestne svadel, tak jsem si vedome povolila jedinej krasnej nedokoncenej úlet. Stalo to za to a dodnes jsme kamaradi a ja na nej strasne rada vzpominam
![]()
Blby je ten vas formalni vztah, takze budes muset pockat, jinak hrozi pruser ![]()
Neber to ode mě nijak zle nebo útočně, ale co se ti může líbit na takovém mlaďochovi?
Jsme stejně staří a na mě jsou ti kluci ještě takový nevyzrálí, nevyzkoušení životem, dělají kraviny a nejsou to ještě prostě chlapi v mých očích.
Já jsem ten typ, co kouká po starších chlapech a teď mám aktuálně chlapa, co je ode mě o 16 let.
Jo jen by mě zajímalo, co tě na něm tak zaujalo. Téma k diskuzi.
Blbý je ten vztah učitelka-student to zavání průserem. Za jiných okolností bych si řekla proč ne, ať do toho jde. Láska není o věku.
![]()
@Anonymní píše:
Jasan, je mi teda o 7 vic, ale rozdil stejný. Kolouch me navíc nerestne svadel, tak jsem si vedome povolila jedinej krasnej nedokoncenej úlet. Stalo to za to a dodnes jsme kamaradi a ja na nej strasne rada vzpominam![]()
Blby je ten vas formalni vztah, takze budes muset pockat, jinak hrozi pruser
Je to VS, takže čekat nemusím a co hůř, vztahy mezi učiteli a studenty jsou tu běžné
Ale problém je, že nic nechci, nechci nabourat můj vztah s partnerem, ale srdce se chová momentálně úplně jinak
Byla jsi zadaná v té době? On si vyloženě nedovolí, ale zkouší to, přitom ví, že jsem zadaná ![]()
Do hajzlu, ujel mi anonym, tak snad sem nikdo z nich nechodí ![]()
@Janee19 píše:
Je to VS, takže čekat nemusím a co hůř, vztahy mezi učiteli a studenty jsou tu běžnéAle problém je, že nic nechci, nechci nabourat můj vztah s partnerem, ale srdce se chová momentálně úplně jinak
Byla jsi zadaná v té době? On si vyloženě nedovolí, ale zkouší to, přitom ví, že jsem zadaná
To je nějaká hipísácká škola, ne? ![]()
@BiohazardMichell nechová se jak puberťák, na svůj věk bych řekla, že je dost vyspělý, já si naopak přijdu asi mladší tím jak se pohybuji spíš mezi mladšími lidma… A racionálně mě k němu asi vyloženě nic netáhne, spíš je to takový ten pocit, když má o tebe někdo zájem, přece jen s partnerem už jsem sedm let a balit mě přestal asi tak před tou dobou ![]()
@Russet tak nepředstavuje si, že tu student vystřídá tři učitele za semestr, ale většina kolegu tu měla vztah se studentem/studentkou, většina pak i založila rodinu… Mluvím o kolegach do 40 let…
Hele holka, podle mě vám to s partnerem doma nevydrží. Jestli jste spolu sedm let a nemáte ani svatbu a ani děti, tak to bohužel půjde velmi rychle do kopru. Vím o čem mluvím, protože jsem měla takhle chlapa 8 let, 4 roky a 3 roky a když se to nijak nevyvíjelo, tak sem začala blbnou. Jako ty, jen ne ze zajíčkama.
Jo takže bych přehodnotila svůj dosavadní vztah, jestli v něm vážně chceš setrvat, nebo půjdeš raději dál…
@Janee19 píše:
Je to VS, takže čekat nemusím a co hůř, vztahy mezi učiteli a studenty jsou tu běžnéAle problém je, že nic nechci, nechci nabourat můj vztah s partnerem, ale srdce se chová momentálně úplně jinak
Byla jsi zadaná v té době? On si vyloženě nedovolí, ale zkouší to, přitom ví, že jsem zadaná
Ja ne, on v dobe, kdy to zkusil poprve, byl novomanzel, to jsem ho poslala, ze snoubenci, novomanzele a tatinci me nezajimaji, ale za rok na takove bozi sluzebce… No zuzo, no
Rekla jsem si i mu, ze respektuju jeho nastaveni na jednorazovku a pro muj dobry pocit si vezmu a dam, co budu chtit a co ne, tak nevezmu a nedám, takze jsme spolu nespali, ale o to vetsi byl naboj pri dojezdu
ale zvladli jsme to…byt tam o dva dny dele…ale to uz by mozna bolelo ![]()
@BiohazardMichell to už je pak na jinou diskuzi… Ale nevidím to tak zle, jako že bych utíkala někam jinam, zábavy mám doma dost, bohužel bych ráda děti, ale holt se zatím nedaří. Svatba si myslím že by mi nepomohla, nemám tyto akce ráda a moc se tím u nás nezmění. Navíc se zajíčkem fakt neplánují budoucnost, ten fakt chce slyšet o dětech… ![]()
@Anonymní píše:
Ja ne, on v dobe, kdy to zkusil poprve, byl novomanzel, to jsem ho poslala, ze snoubenci, novomanzele a tatinci me nezajimaji, ale za rok na takove bozi sluzebce… No zuzo, noRekla jsem si i mu, ze respektuju jeho nastaveni na jednorazovku a pro muj dobry pocit si vezmu a dam, co budu chtit a co ne, tak nevezmu a nedám, takze jsme spolu nespali, ale o to vetsi byl naboj pri dojezdu
ale zvladli jsme to…byt tam o dva dny dele…ale to uz by mozna bolelo
Tak pokud to bylo jen ve flirtovaci rovině, tak to jde, i když bych ho jako jeho manželka stejně doma zabila
Pro mě je ale zadanost jednoho a trochu i ten vztah ucitel-student brzda… Jinak kdoví co by bylo ![]()
@Janee19 píše:
Tak pokud to bylo jen ve flirtovaci rovině, tak to jde, i když bych ho jako jeho manželka stejně doma zabilaPro mě je ale zadanost jednoho a trochu i ten vztah ucitel-student brzda… Jinak kdoví co by bylo
Aha, ne, byl to heavy heavy hot petting ![]()
@Janee19 píše:
Tak to je materiál. Takový floutek, pokud spolu budete ve vztahu, bude dal mrkat na jiné ženy, třeba i v těhotenství, až se zadaří. Nemá žádne mantinely. Osobně jsem v době snažení byla plně vytížena a žádní chlapi mě nezajímali. Zamyslela bych se celkově nad svým vztahem, jestli je opravdu tak dokonalý, když tě okouzlí ucho z lavice. A pokud dospěješ k tomu, že sedmý rok je kritický, nešla bych ze vztahu do vztahu a trochu přibrzdila. Jestli tě popadá už hnízdění, studentík není zrovna ideál do páru.
@Anonymní píše:
Aha, ne, byl to heavy heavy hot petting
Tak možná klasický styk jste neměli, ale svým způsobem to sex byl… ![]()
Prosím o virtuální facku
Táhne mi na 30 a asi jsem se zabouchla do 23leteho studenta, co učím
Přitom doma mám dlouhodobého partnera. Snažíme se zatím neúspěšně o rodinu, tak se trochu nudím… Dnes se mi už o něm i zdálo, takhle to mám už skoro rok, byť když ho nevidím, tak samozřejmě sejde z mysli… Ale teď si přijdu jak praštěná puberťačka
Taky jste takhle někdy blbly, ještě kvůli „kolouskovi“?