Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahoj holky S. O. S
Má přijet za chvíli návštěva a já pekla dort a jak jsem slehala krém v plastové místě tak teď čumím že jsou tam kousky mísy 🙊 něco jsem se snažila dát pryč ale nejde to úplně dokonalé jsou to částečky malinké co se slehacem z mísy obrousily 🙊 co teď, vidět to není nikdo si toho nevšimne ale nemůžu ke otrávit???😂 Nechce se mi celý dort hodit do koše mám už ho na hotovo udělaný všimla jsem si toho až na poslední chvíli 🙊 diky
To bych hostům nedala. Běžela bych k nejbližšímu Vietnamci a koupila bych tam zmrzlinu, šlehačku, ovoce, sušenky. Raději bych udělala klidně před hosty rychlé náhradní řešení, že by byl pohár se zmrzlinou.
@Anonymní píše:
Ahoj holky S. O. S
Má přijet za chvíli návštěva a já pekla dort a jak jsem slehala krém v plastové místě tak teď čumím že jsou tam kousky mísy 🙊 něco jsem se snažila dát pryč ale nejde to úplně dokonalé jsou to částečky malinké co se slehacem z mísy obrousily 🙊 co teď, vidět to není nikdo si toho nevšimne ale nemůžu ke otrávit???😂 Nechce se mi celý dort hodit do koše mám už ho na hotovo udělaný všimla jsem si toho až na poslední chvíli 🙊 diky
Jako, to je myšleno vážně? ![]()
Ne, nedala bych nikomu dort s kousky plastu. Ten krém nemůžeš udělat nový, jestli korpus je OK?
Si děláš srandu, viď? ![]()
Už se mi v kuchyni podařilo hodně nežádoucích kousků, ale to se mi fakt ještě nikdy nestalo. ![]()
@Černá Madonna píše:
Si děláš srandu, viď?
Už se mi v kuchyni podařilo hodně nežádoucích věcí, ale to se mi fakt ještě nikdy nestalo.
Nikdo si toho nevšimne. ![]()
Nedala bych v žádném případě. Líbí se mi ten nápad zaběhnout do obchodu pro něco hotového - anebo klidně neservírovat nic, jen kávu. A společně se nad historkou s plastovým dortem pobavit. ![]()
Škodlivé jsou mikroplasty, ty v organismu zůstávají. Ale tohle nejsou mikroplasty, tak to na ně neplatí. Tak tyhle budou možná dokonce zdravé.
Sorry, už nejsem schopen odhalit realitu od prázdinové fantazie. ![]()
@Černá Madonna píše:
Si děláš srandu, viď?
Už se mi v kuchyni podařilo hodně nežádoucích kousků, ale to se mi fakt ještě nikdy nestalo.
Ja jsem jednou delala u tchyne horke maliny. A protoze tchyne nema varecky rozdelene na ty na slane a na sladke, tak jsem nechtela pouzit drevene. Pujcila mi tedy plastovou. No a ve vybornych horkych malinach pak plavaly kousky plastu. Ale samozrejme jsme to nejedli.
Příspěvek upraven 10.02.24 v 17:32
Dort jsem rozebrala, sekrabla krém a jedu do nejbližšího města pro nove másla 🙊 😂 ženy neberte to tak vážně já se jen ptala jestli se může něco stát proto dítko mi olizovalo ke pod rukama z mísy tak jsem se bála a říkám si zda nemůže mít nějakou otravu z toho
@kajuska001 píše:
Dort jsem rozebrala, sekrabla krém a jedu do nejbližšího města pro nove másla 🙊 😂 ženy neberte to tak vážně já se jen ptala jestli se může něco stát proto dítko mi olizovalo ke pod rukama z mísy tak jsem se bála a říkám si zda nemůže mít nějakou otravu z toho
Primo otravu mit nebude. Ale fakt bych to nikomu nenabizela. A presne, seskrabat krem a udelat novy.
@Janča6 a může se mu něco stát když snědl tak misku krému?🙊 😂
Už frčím pro nové másla a budu mít noční u dortu 👍 😂 a Mísa letěla obloukem do popelnice
@kajuska001 píše:
Akutní otravu ne, ale zdraví škodlivé to je. Já takhle jednou omylem rozmixovala do brokolicové polévky takový ten plastový kroužek, který pod víčkem u smetany. Letělo to do záchodu ![]()
Ahoj holky S. O. S