Plavání Hodonín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Taky bych ráda věděla zkušenosti, chceme začít chodit plavat už teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zítra jdeme po první plavat do bazénu v Hodoníně,moc se těšíme
Podám info,co a jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak plavání bylo super,malé se tam strašně líbilo,voda byla teploučká,ve skupince nás bylo tak akorát,myslela jsem,že nás tam bude víc.Fakt to za to stojí
Instruktorka taky dobrá i celý ten rpogram pro děti byl pěkný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, tak to je fajn, že jste si to užily s malou. My ještě objednaní nejsme, ještě jsem ani nekoupila koupací plenky, nějak nestíhám, jak povolily mrazy, tak je pořád co dělat.
Ale už s tím musím něco dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme se byli podívat v tom Hodoníně, jen na chvilku, na kukandu a malému se to moc líbilo. Akorát teda ještě nemám cvik, takže bylo krkolomné svléci, osprchovat a obléci sebe a malého, když mu ještě nemůžu říct, aby chvilku hačal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj na to za chvilku dojdeš,uvidíš,že až půjdete znova už to bude lepší
a kdy budete chodit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Leni, máš krásnou změnu fotky ![]()
Vy asi chodíte přes ten Baby Club Katka, že? To je v tom Teza krytém bazénu, nebo jinde?
A jak je to cenově? Nikde jsem se nedočetla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mají normálně stránky a tam to je napsané.Stojí to 1800kč 10lekcí a když jste nemocní,tak si to potom nahradíš.A ano,je to Katka a v kryťáku.
Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mohla by ste mě některá prosím popsat jak to je v tom plavání? Mám hrůzu s toho jak zvládnu vyslíct a oblíct sebe a i malou, vysprchovat se s ní, to je pro mě nereálné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, mate nekdo prosim zkusenost s plavanim miminek v hodonine? prosim napiste diky