Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
prosím napište zkušenosti s plaváním miminek v Ostravě, popř. poraďte, kdy je dobré začít. Mám 2-měsíčního chlapečka a rádi bychom se do toho pustili ![]()
Děkujeme oba - Martina + Filípek
Ahoj Marťulo, podívej se k nám do Ostravského deníčku. Právě to tam probíráme. Některé už začly, jiné jsme zase v pořadníku. V Atomu to stojí 1500 a v Delfínku 900/ 10lekcí.
Pa. Lucie
Ahoj Marťulo,
jak už psala Lucka, tak je to v Ostravském deníčku, ale projistotu. Já chodím do Atomu a jsem velmi spokojena. Vybavení tam mají dobré, vždy se půl hodiny plave, pak jdeš do sauničky (jak dlouho tam budeš záleží na tobě) a pak se přesuneš do herničky, kde mají podložky a hračky a ty tam v klidu nakojíš, oblečeš si malého apod. 10 lekcí stojí 1400,– Kč. Je taky možné se tam zajít jen tak nezávazně podívat, ja tá tak udělala, když jsem se hlásila. Kdybys chtěla číslo, tak písni. Jinak některé holky chodí do Vítkovické nemocnice - do Delfínka. Do Kenny klubu nechodí nikdo, tam je to dost drahé.
Lenka
Ahojky Martulo,
jak uz holky psaly, tak nejvic info je v denicku. My se prihlasily do Vitkovic, ted cekame na poradi, tak snad v unoru se na nas dostane ![]()
Volala jsem i na Fifejdy, tam zacina novy kurz od unora, ted ale nevim jestli se to tyka miminek tak starych jako mas ty, ja se informovala na pul rocni mimi. Lze se tam podivat v patek.
Tak hodne stesti pri vyberu.
Radka+Romanek
Raduš, o Fifkách nic nevím. Mohla by ses trošku víc rozepsat? Prosím, prosím!!!
Díky. Lucie
Raduš,
já se taky přidávák k prosbě o podrobnější info…hlavně s jak starým mimi se může na ty Fifky začít chodit…jestli tam půjdeš,zjisti prosím více ![]()
Díky gabka
Cusan, ted nemuzu, ale hned jask budu moct tak se rozepisu, nebojte
Myslim na vas!!!
R+R
Radsi se do toho pustim hned, ta chvilka me nezabije
Volala jsem tam, bude se plavat uz jen soboty, pokud jsem to dobre pochopila, kvuli vode, ktera musi byt special upravena pro mimi, stoji to 1500,– 10 lekci, musite mit cepicy plavaci, dite ty jednorazove pleny do vody, a potreby bezne po koupani, vsak to znate ![]()
Jedna se pry o velky bazen, takze dovoli i doprovod obou rodicu. Cvici se zhruba po 8 miminkach na lekci.
Pokud budete chtit vedet neco presneji tak se ptejte, kdyz tak nekde vyhrabu tel. pokud budete mit zajem.
Cusanek, no a kdyz uz pisu tu, tak v pondeli asi uz poslu denicek, pulku uz mam natukanou,tak doufam, ze nas neodstrihnou ![]()
Tesim se na patek
![]()
![]()
Pa R+R