Plavání pro děti v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sindarela
27.4.07 10:50

Plavání pro děti v Brně

Maminky prosím, víte kde se chodí s dětmi v Brně plavat? Vím akorád o Lesné - Filia a potom myslím v Lužánkách. Neznáte toho prosím víc? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
27.4.07 11:47

Ahoj, diskusi jsem přesunula do plavání miminek.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
27.4.07 12:45

Lesnou ozkousenou nemam. My jsme chodili do Plavacku do Komety za Luzankami a byli jsme moc spokojeni, i cenove vychazi snad nejlevneji. JInak je jeste plavani v Kohoutovicich v Baby Kenny klubu, tam chodi moje kamoska a chvali si to. nejake plavani pro prcky je i v Komine, ale nevim jestli ne az od 4let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
27.4.07 13:09

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
27.4.07 13:21

My chodime do Kohoutovic, plave tam jednak Kenny a jednak Fontana (tam jsme z Kenny prestoupili), plavou ve stredu a v sobotu, takze v sobotu chodi i tatka. V komine je taky dobra lektorka a je to uz odmala a taky se plave v Jundrove, ovsem odkazy neznam.
Pekny den
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.4.07 21:03

Ahoj

tak já osobně neznám:o() ale na radu kámošky jsem malýho přihlásila právě do Filie na Lesnou - začínáme 2.5. už se těším… říkala že tam přešlo pár maminek třeba právě z Kenny - že se pohoršili a ještě z nějakého klubu… tak doufám že měla pravdu… Plaváček na Boby by pro nás byl blíž, ale dala jsem na doporučení. Hlavně v tom bazénu na Lesné plavou jen miminka s maminkama a ne veřejnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
27.4.07 21:21

jen dodatek k tomu Plavacku, tam je takz virivka jen pro deti s maminama a ay odp do ni muyou dospelaci a vecer se cisti, cili je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.7.09 21:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.10.09 14:48

Ahoj, prosím chodíte nekdo do plaváčku k milosrdným??Jaké to tam je?

Díky

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rom
25.5.10 13:06

plavání pro děti Brno

Ahoj vím že se plave na více místech v Brně,ale kamarádka chodí do Žabiček a je spokojená - plavou v Židenicích a Jundrově a od září začínají i ve Šlapanicích.Je to pro děti od 6-ti měsíců!Do té doby zajišťují i vaničky.Co jsem slyšela,tak voda na Viniční v Židenicích prošla kontrolou na hygieně nejlépe ze všech bazénů pro plavání dětí v Brně - takže není podmínka bazén jen pro maminy a děti,ale především výsledky z rozboru vody!R :lol:

• Citovat
  • Upravit
2950
8.2.11 09:19

Ahoj, máte někdo aktuální zkušenosti s plaváním Žabičky ve Šlapanicích popř. Hastrmánci v Modřicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.2.11 10:38
Kacica píše:
My chodime do Kohoutovic, plave tam jednak Kenny a jednak Fontana (tam jsme z Kenny prestoupili), plavou ve stredu a v sobotu, takze v sobotu chodi i tatka. V komine je taky dobra lektorka a je to uz odmala a taky se plave v Jundrove, ovsem odkazy neznam.
Pekny den
Kacica

Fontána v Kohoutovicích,budova Juventusu(604 231 584); plave Po, St, Čt, So- takže se dobře nahrazují hodiny a hlavně teplá voda, že i já ač zimomřivá nemrznu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 18:30

Zdravím všechny :lol: , uvažuji už dlouho, že začneme chodit s mou pětiměsíční holčičkou plavat, ale pořád se nemůžu rozhodnout kam a zda je to dobré.. Stojí to poměrně hodně peněz, tak bych se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti. Od jakého věku dítěte je to nejlepší? A kdyby dítě nereagovalo na vodu dobře, nemá asi smysl ho do toho nutit..?
Uvažovala jsem o Fontáně v Kohoutovicích nebo Slůně na Polní. Máte prosím konkrétně s těmito kurzy zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
29.4.11 17:14

My jsme nakonec začali chodit do Žabiček ve Šlapanicích a to v 5,5m. Ve vodě se mu líbí čím dál víc,ale kdyby se nelíbilo, tak bych ho nenutila.
Na Polní (pokud se jedná o M.Slavii) se mi líbí bazének-je tam teplá voda, ale malým jsme tam plavání nezkoušeli, takže neporadím. Chodila jsem tam na sq a sp a trošku mi přislo, že se tam motají dospěláci s dětma, ale na druhé straně zas tam děti měly na zemi pěnové puzzle na pohyb a nelezli po zemi. Je to už ale cca 2roky zpět, takže možná je to jinak.
Je taky možnost si koupit zkušební hodinu a pak semůžeš rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
12.10.11 16:02

My chodíme od 5. mesice do Plavacku. Od zacatku nebyl problem, ze by se to Klarce treba nelibilo. v lete jsme absolvovaly tyden intenzivni kurz a ted uz zase pokracujeme jednou tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí