Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny maminky co se mou budou chtít podělit o svou zkušenost. Ještě stále kojím a sháním na sebe plavky, velikost 75 F
Nechci za ně utratit víc jak 500kč vzhledem k tomu že jsou max na jednu sezónu. Vše co by mi padlo bylo ale dost drahé i po slevě veš okolo 1000kč a to nedám. Nemáte někdo nějaký tip de by se dali pořídit? Budu moc ráda za vaše rady už jsem dost zoufalá a plavky nutně potřebuji blíží se odlet na dovolenou ![]()
Normalni plavky neodhrnes? Ja bych nekupovala zadne specialni, vyber takove, ktere ti ted padnou a tu kozu z toho nejak vypreparujes. Chces dvojdilne? Tak bych si nosila nejake volne triko a ten vrsek na kojeni proste z pod trika sundala…ja kolikrat mokre plavky radsi sundam, pac me studi.
ja mam zhruba podobnou velikost a taky jsem zvedava, jak budu shanet plavky, co ted mam, je hruza.
A co F&F, viděla jsem tam velké velikosti. Přímo kojící plavky jsou podle mě zbytečné…to odhrneš, nebo prostě stáhneš ramínko…
Nesháním přímo kojící plavky, stačili by mi obyčejné ale s velikostí je dost problém! Vše je dost malé a prsa mi z toho lezou ven ![]()
Mám také velikost 75 F a plavky na sebe jsem před pár lety sehnala v Litexu, jen tam maji u většiny plavek značení 36,38,40… mě padly tenkrát myslim 40, v jejich e-shopu maji teď výprodeje a navíc z tý knížečky z DM mam ještě kuponek se slevou asi 20%, takže to risknu a zkusim objedat přes net (tenkrát jsem je kupovala v kamený prodejně), od října chci chodit s malým plavat a taky nemam žádný pořádný plavky, navíc s touhle velikostí se jen tak neseženou aby nebyly za rozumnej peníz.
Zkusila bych projít tržiště, je možné, že příští rok, až nebudeš kojit, se velikost změní (bohužel to znám
/
Zkus fakt zajít do tesca a kouknout na nějaké F&F…já mám od nich ještě větší
cenově by ti určitě vyhovovaly
Včera jsem šla kupovat plavky sobě a měla jsem stejný problém. Chtěla jsem jednodílné plavky, kvůli striím na břiše a dát za ně max. 500. Ale všude mají leda tak na twiggy holky anebo kolem 1000-2000, což za plavky na jednu sezonu nedám. Skončilo to nakonec dvojdílnýma, kvůli tomu, že můžu vybrat zvlášť velikost spodku a zvlášť svršku…
Já mám běžně velikost 75F, teď 75-80G, a plavky i podprsenky kupuju už jenom v britském e-shopu http://brastop.com. Mají značkové zboží (podprsenky, které se u nás prodávají od 1000 Kč výš tam bez problémů za 12 liber) a zrovna na ty plavky teď mají super slevy.
Balíček mám vždycky doma do týdne, když mi něco nesedí, pošlu zpátky a oni mi pošlou jiný vybraný kus nebo vrátí peníze. Platí se tam platební kartou.
Ahoj, zkus Lindex, tam mají všelijaké báječné velikosti spodního prádla i plavek. Jinak u plavek to neřešim, prostě mi lezou prsa ven, občas zandam, aby nekoukaly bradavky a je to ![]()
@Háta_x jj to je fakt, z Lindexu mam podprsenky (klasický, ne kojící) a maji tam větší velikosti (i když u nás ve městě jsou dva obchody a v jednom je maji a v druhým jsem na ně ještě nenarazila
)
Aha, tak to jo… no me neprijde velikost 75F nejak extremni…ale je fakt ze to malokde maj, i v podprsenkach.
me se velikost prsou kojenim ted nijak nezmenila, teda splacly se a vytahly
, ale jinou velikost mam jen diky tomu, ze jsem zacala lepe nakupovat.
Holky, myslite ze ma cenu si tam koupit plavky, jsem mesic pred porodem, do plavek co mam (asi M) se teda narvu, chtela bych chodit plavat, az se vzmatorim po porodu…
http://brastop.com/SetDetails.aspx?…
laka me ta sleva, a zda se, pokud se trefim do velikosti, ze by mi tento strih sedel. Snad odhadnu i velikost, s podprdama docela tapu. Naposledy jsem kupovala 70F a to zapnu, ale trpim, taky mam rozsirenej hrudni kos…tak bych vzala 75F