Plavky pro větší poprsí

495
7.5.16 12:28

Plavky pro větší poprsí

Zdravím všechny ženy, které ať už trápí nebo netrápí plnější tvary a to především větší prsa. Diskuze s tímto tématem jsem projela, ale opravdu nejsou aktuální, blíží se doba koupání.. Jak řešite nákup plavek? Podprsenky nakupuji v Triumphu, ale plavek tam moc nemají… Navíc dát za plavky 2000kč mi přijde přes čáru, obzvlášť při koupání ve slaném moři. Tak do těch 1300kč. Kupujete přes internet? Neznáte v Brně a okolí obchod, kde se dalo sehnat? Velikost mám 85 E, s tím, že dle tabulek a měření by vycházelo F, což je kámen úrazu, mám strach objednávat plavky bez vyzkoušení. Připadně máte některá zkušenost s Ottem? Líbí se mi tyto dvoje https://www.otto-shop.cz/…buffalo.html
a u těchto druhých modrá barva https://www.otto-shop.cz/…buffalo.html#…
Doufám, že letos najdu… už si asi dvě léta říkám potřebuji nové, jenže.. :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30462
7.5.16 12:32

Koupila bych si plavky tam, kde nabízejí zvlášť vršek a zvlášť spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13263
7.5.16 12:34

http://www.litex.cz/…ilne-plavky/
Mají od každé varianty plavek střihy pro útlé i méně útlé a navíc prodávají zvlášť vršek i spodek, dohromady to obvykle vyjde mezi 1000 a 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
7.5.16 12:45

Mám úplně stejnou velikost jako ty a objednávám z Otta nebo z Ráj prádla, mají velké velikosti a sedí fakt dobře. a vybírám spoedk a vršek zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.5.16 12:47

Já nakupuji na astratex.cz, když mi některý kus nesedí, nemají problém vyměnit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.5.16 13:15

Já mám 80i a koupila jsem v bonprixu-prostě jednodílné a koš musí být vyztužený, pevný, sedí už několik let, protože jsem měla o číslo menší velikostplavek po těch několika letech mi plavky sedí furt ok, žádné vytahání jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
7.5.16 13:39
@mirecekblbecek píše:
Já mám 80i a koupila jsem v bonprixu-prostě jednodílné a koš musí být vyztužený, pevný, sedí už několik let, protože jsem měla o číslo menší velikostplavek po těch několika letech mi plavky sedí furt ok, žádné vytahání jsou ok.

Teď budu trochu OT, ale můžu dotaz??Fakt ti sedí ty vyztužené koše??Jám mám 80F, ale jakmile jsem zkuisla košík vyztužený, tak mi ta prsa nabyla jeětě tak o 2 čísla a navíc mi to při předklonu vypadávalo horem,…otřes :oops:.Pokaždé si říkám, když mi někdo nabízí velký koš který je vyztužený, že bych chtěla poznat někoho, komu to sedí:-).ale ono je teda fakt, že já ta prsa nemám bůhvíjak pevná. Spíš teda naprosto nepevná :roll: :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
7.5.16 13:51

To Otto mě láká, tak díky za povzbuzení. Jinak jednodílné bych nechtěla. Co se týče Litexu, tam z toho mám trochu strach. Jinak ted mi do zpráv poradila paní, rajpradla.cz, koukala sem a opravdu by se dalo vybrat a dá se to zdarma nechat v kamenném obchodě tady v Brně, když to nesedí, což zní slušně. Ale stejně bych byla nejradši, kdybych si to mohla osahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.5.16 13:55
@luca241 píše:
Teď budu trochu OT, ale můžu dotaz??Fakt ti sedí ty vyztužené koše??Jám mám 80F, ale jakmile jsem zkuisla košík vyztužený, tak mi ta prsa nabyla jeětě tak o 2 čísla a navíc mi to při předklonu vypadávalo horem,…otřes :oops:.Pokaždé si říkám, když mi někdo nabízí velký koš který je vyztužený, že bych chtěla poznat někoho, komu to sedí:-).ale ono je teda fakt, že já ta prsa nemám bůhvíjak pevná. Spíš teda naprosto nepevná :roll: :pocitac:.

jo sedí mi, ty plavky jsou i na zapínání klasická podprsenka +zbytek klasických plavek, opravdu jsou dokonalé, u mě taky působí gravitace takže bez vyztužení nééééé, chlapi na mě můžou oči nechat-čím to asi bude??? :mavam: (krásná nejsem, oči nekoukají do očí) :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.5.16 13:56

Mam stejny problem..velikost 80 F, plavky kupuju jedine na Triole. Jsou drazsi, nyni jsem davala cca 1600kc, ale mam dvoje a kombinuju je..jine mi nikdy tak dobre nesedely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.5.16 13:58

Jo a ty moje stály do 700,přes tisíc nedám ani kdybych měla chodit na adama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
7.5.16 13:59
@klinerovi píše:
To Otto mě láká, tak díky za povzbuzení. Jinak jednodílné bych nechtěla. Co se týče Litexu, tam z toho mám trochu strach. Jinak ted mi do zpráv poradila paní, rajpradla.cz, koukala sem a opravdu by se dalo vybrat a dá se to zdarma nechat v kamenném obchodě tady v Brně, když to nesedí, což zní slušně. Ale stejně bych byla nejradši, kdybych si to mohla osahat.

Ten raj pradla jsem ti psala i já, pže jsem teď poprvé objednala plavky od nich a velká spokojenost :palec:.Určitě vyzkoušej, můžeš vrátit, pokud by neseděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
7.5.16 14:00
@mirecekblbecek píše:
Jo a ty moje stály do 700,přes tisíc nedám ani kdybych měla chodit na adama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
7.5.16 14:00

@klinerovi ja si pořídila v kik Tankiny má to dva díly a vrch vypadá jak tilko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.5.16 14:02
@Luciiiš83 píše:
@klinerovi ja si pořídila v kik Tankiny má to dva díly a vrch vypadá jak tilko.

tankiny jsou ok pro tučka, taky jsem uvažovala, ošálí to očko mužské, nicméně moje ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák