Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zrzana2 já myslím, že už je prostě unavená, tak to vypustí. I dospělý člověk, když je unavený, tak má „pohodlné“ držení těla. Asi ji vymysli jinou zábavu ať změníte polohu a dcerka si odpočine.
@zrzana2 Klíííd
Max budete cvičit. My se neplazíme a to máme 7m. Máme špatný postavení krku a zad tak nám to nejde. Cvičíme a bude líp. Jinak malá když leží zaklání hlavu šíleně - a neměla by to dělat.
@Hančíí píše:
@zrzana2 já myslím, že už je prostě unavená, tak to vypustí. I dospělý člověk, když je unavený, tak má „pohodlné“ držení těla. Asi ji vymysli jinou zábavu ať změníte polohu a dcerka si odpočine.
tak ja se samozrejme snazim ji vymyslet jinou zabavu, nebo ji nosim nebo nakojim, ale ona je jak silena, furt se snazi nekam dostat
@jayjayka píše:
@zrzana2 KlííídMax budete cvičit. My se neplazíme a to máme 7m. Máme špatný postavení krku a zad tak nám to nejde. Cvičíme a bude líp. Jinak malá když leží zaklání hlavu šíleně - a neměla by to dělat.
tak me cviceni nevadi, videla jsem i vojtovku delanou lidsky, spis to vypada fakt strasidelne no
Neboj, však ona si posílí svaly a bude to zase dobře. To víš, je to makačka… ![]()
My vojtovku cvičíme a není to žádný mučení, myslím ty cviky. Jen je prostě nucená být v jiné poloze než se ji líbí a to se jí nelíbí
a řve.
Moje dcera se začala plazit a stavět na kolena teď v 5,5 měsící, sice nezklání hlavu, ale když je na kolínkách tak vystrčí zadek nahoru, tím pádem stojí na špičkách a opírá se u toho o hlavu a ruce. Vypadá to, jako kdyby chtěla udělat kotoul. Také mi to přijde na zlomení vazu. První dcera toto vůbec nedělala ![]()
Ahoj holky, nase holcicka uz se 14dni krasne plazi a peruje na kolinkach, obcas uz to vypada, ze poleze. A ted k problemu…kdyz je na brisku a na kolinkach dlouho, tak zacne zaklanet hlavu a vypada u toho jako retardovana a partner tvrdi, ze zo je tak na zlomeni vazu
. Delali to vase deti taky? jsem z toho docela hotova. Pediatre to reknu zitra