Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ženy mám takový dotaz. Malej se nám začal plazit. Máme v celém baráku dlažbu. V obývaku s podlahovým topením. Už se ale začíná dobývat i do kuchyně ale tam je podlaha studená. Dost. Co teď? Obléct víc vrstev? Nebo ho do kuchyně vůbec nepouštět? Mám strach..
@Jarr Já bych do kuchyně nepouštěla, ale z jiných důvodů. Nicméně budu tohle řešit s předsíní, kde je dlažba a budu ho nechávat. Stejně tomu nezabráním, aby tam nešel.
Nechala bych ho list kde chce
me malej lezl vsude mozne a to sme meli taky vsude podlahy studeny, mel vzdycky teplaky a puncochace,.. Poprvi byl nemocnej ve 2,5letech
@Jarr přiobléct, nechat plazit a kontrolovat. Hlavně v kuchyni maximální opatrnost.
Mám strach aby na té ledové podlaze nedostal třeba zápal plic jak bude ležet hrudníčkem na ní..
My máme vytapenou podlahu a všude dlažbu v horním patře v dolbim ne pokud se topení vypne tak je to celkem chladné ale myslím když se projde do kuchyně na par minut a pak ho dáte do obýváku nic se nestane:)
@Jarr Než začal lézt, tak jsem ho měla dost často v lacláčových teplákách nebo měl přes body ještě tričko, aby měl na břiše o vrstvu navíc.
My jsme jí do kuchyně kvůli dlažbě nepouštěli. Od té země (aspoň nám) jde hrozná zima a když by si tam lehla, tak by to nedělalo dobrotu ![]()
Kdesi jsem viděla takovou vychytávku… už jsem to našla… http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ![]()
jinak bych dala o vrstvu navíc a neřešila bych ![]()
Super jsou drevena vratka
mame to tak jak pise v obyvaku vytapenou a v kuchyni norm. a ta je i v lete studena.. Takze jsme koupili vratka.. Mame ale nizky takze kdyz chvatam tak je prekracuju ![]()
Já bych po studené dlažbě dítě lézt nenechala. Koupila bych obří ohrádku, dala do ní pěnové puzle a dala bych jí ideálně do té místnosti, kde je topení v podlaze. Můj názor, ale asi spoustu lidí sdílet nebude, ale já jsem totální antidlažbař
V bytě jí snesu jedině v koupelně, jinde bych jí nezvládla ![]()
@Liz
také tak:) máme jen v koupelně a na chodbě.. Jinde v bytě bych to taky špatně nesla:)
@Lejaa když jsme dělali byt, tak jsem o té chodbě uvažovala. Je to do chodby praktické, ale mé pocity byly silnější a nakonec máme dřevo i v chodbě. Musím říct, že k mému překvapení je podlaha stále hezká a na údržbu také ok
Sorry za plevelení, už jsem ticho ![]()