Plazení po dlažbě

524
10.3.15 11:14

Plazení po dlažbě

Ženy mám takový dotaz. Malej se nám začal plazit. Máme v celém baráku dlažbu. V obývaku s podlahovým topením. Už se ale začíná dobývat i do kuchyně ale tam je podlaha studená. Dost. Co teď? Obléct víc vrstev? Nebo ho do kuchyně vůbec nepouštět? Mám strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
10.3.15 11:19

@Jarr Já bych do kuchyně nepouštěla, ale z jiných důvodů. Nicméně budu tohle řešit s předsíní, kde je dlažba a budu ho nechávat. Stejně tomu nezabráním, aby tam nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
10.3.15 11:22

Nechala bych ho list kde chce :think: me malej lezl vsude mozne a to sme meli taky vsude podlahy studeny, mel vzdycky teplaky a puncochace,.. Poprvi byl nemocnej ve 2,5letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.3.15 11:22

@Jarr přiobléct, nechat plazit a kontrolovat. Hlavně v kuchyni maximální opatrnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
10.3.15 11:24

Mám strach aby na té ledové podlaze nedostal třeba zápal plic jak bude ležet hrudníčkem na ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
10.3.15 11:24

Dát o vrstvu navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.3.15 11:25

My máme vytapenou podlahu a všude dlažbu v horním patře v dolbim ne pokud se topení vypne tak je to celkem chladné ale myslím když se projde do kuchyně na par minut a pak ho dáte do obýváku nic se nestane:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.3.15 11:26

@Jarr Než začal lézt, tak jsem ho měla dost často v lacláčových teplákách nebo měl přes body ještě tričko, aby měl na břiše o vrstvu navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
10.3.15 11:26

My jsme jí do kuchyně kvůli dlažbě nepouštěli. Od té země (aspoň nám) jde hrozná zima a když by si tam lehla, tak by to nedělalo dobrotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.3.15 11:27

Kdesi jsem viděla takovou vychytávku… už jsem to našla… http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :lol:
jinak bych dala o vrstvu navíc a neřešila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
10.3.15 11:28

Super jsou drevena vratka ;) mame to tak jak pise v obyvaku vytapenou a v kuchyni norm. a ta je i v lete studena.. Takze jsme koupili vratka.. Mame ale nizky takze kdyz chvatam tak je prekracuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
10.3.15 11:28

Já bych po studené dlažbě dítě lézt nenechala. Koupila bych obří ohrádku, dala do ní pěnové puzle a dala bych jí ideálně do té místnosti, kde je topení v podlaze. Můj názor, ale asi spoustu lidí sdílet nebude, ale já jsem totální antidlažbař :) V bytě jí snesu jedině v koupelně, jinde bych jí nezvládla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.3.15 11:30

@Liz
také tak:) máme jen v koupelně a na chodbě.. Jinde v bytě bych to taky špatně nesla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
10.3.15 11:30

@Lejaa hele to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
10.3.15 11:33

@Lejaa když jsme dělali byt, tak jsem o té chodbě uvažovala. Je to do chodby praktické, ale mé pocity byly silnější a nakonec máme dřevo i v chodbě. Musím říct, že k mému překvapení je podlaha stále hezká a na údržbu také ok :D Sorry za plevelení, už jsem ticho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí