Plenky - přechod na látkové

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
19.1.10 12:49

Myslí že na vyzkoušení by nebyly špatné kalhotky Kikko, dnes jsem si jedny koupila, řekla bych, že vypadají stejně jak ty ostatní, ale cena je podstatně nižší, tak že na vyzkoušení si myslím že stačit budou, cena se pohybuje okolo 150kč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.1.10 17:48

Ahoj,
tak já měla vždycky tak 3 kalhotky a stačily. Ono ten počet záleží taky na tom, z čeho jsou, pokud máš PUL tak je jich potřeba míň, protože rychle schnou. Pokud biobavlnu nebo vlnu, tak víc, protože schnou pomaleji :wink: Já jsem nejvíc spokojená s Haipou, Imse Vimse, Thirsties

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.1.10 19:20

Dle mých zkušeností jsou na čtverce nejlepší Bambino Mio. http://store.bejby.cz/department.php?…|Bavlnene-plenky-Plenkove-kalhotky Krásně padnou a udrží vlhkost. Vzala bych dvoje, časem můžeš dokoupit. A vezmi si rovnou 9-12 kg, já je dávám malé už tak od 7 kg.
Používám ještě Imse Vimse Organic (také dobrý střih na čtvercovky, ale vlhnou kolem nožiček) a popolini popowrap (velmi dobré, ale širší, vhodnější na kalhotkové plenky).
Určitě nepoužívej nic, co působí uměle.
Vlněné kalhotky bych nepoužívala, měla bych strach, aby to nekousalo, a taky z té péče. Ale záleží na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
19.1.10 21:11

Bambino Mio jsou fajn, ale stává se, že se otáčí ten sucháč a škrábe na bříško. Zvlášť u těch větších dětí, co se víc vrtí.
Jsou dělané spíše na vícevrstvé pleny. Čtvercovky se sice taky vlezou, ale u jiných skladů může být problém.
Výhodou Thirstiesek je, že vydrží dlouho, sucháče jdou totiž zapínat přes sebe. Dá se do nich dát cokoliv - čtverce, vv i kalhotovky. :wink:

Příspěvek upraven 20.01.10 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
20.1.10 11:30

Jo, ty sucháče mě u BM taky štvaly, ale jinak jsou super :wink: Popolini jsem používala i se čtvercema a přišly mi naprosto ideální :wink: A byly to asi nejrychleji schnoucí kalhotky co jsem měla (teda kromě Thirsties)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.1.10 13:57

Hoky díky za rady, to je to co jsem potřebovala, zkušenosti s jednotlivými značkami, takže koupím thirsties a popolinky, díky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí