Plenky do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
27.2.12 19:31
Kkomik píše:
Měli jsme Bella Happy New Born (max. spokojenost), vykroj na pupík sice nesedl, byl nad pupík (ikdyž prcek byl velký). Jinak dají se koupit v Intersparu, Glubusu a myslím že i DM drogerii. Teď jedeme v látce…

dík v látkách jet nemůžu, budu hned i s mimčem chodit do práce, tak by to moc nešlo praktikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.2.12 19:34

U nas v porodce se dava jen ta prvni. Brali si ode me pliny, i kdyz ho mely sestry u sebe (byla jsem na JIP a prcek mel zloutenku). Jinak jsem mela Pampers New Baby. Z Premium Care se oprudil.

Vrtul píše:
taky nad tímhle přemýšlím, říkala jsem si že jednu dvě plenky nám v porodnici dají a pak bych vyslala tatínka ať něco koupí… co myslíte?
  • Citovat
  • Upravit
294
27.2.12 19:36

Za mě nejlepší Huggies newborn - měkké, moc příjemné - narozdíl od Huggies pro větší děti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.2.12 19:36

u nás v porodnici dali 30 plínek, vystačilo to krásně na 4dny, ale my byli 7 a to musel naklusat tatínek s balíkem, ale je to už 5let zpátky, tak snad se to moc nezměnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.2.12 19:51
ima100k píše:
Kkomik píše:
Měli jsme Bella Happy New Born (max. spokojenost), vykroj na pupík sice nesedl, byl nad pupík (ikdyž prcek byl velký). Jinak dají se koupit v Intersparu, Glubusu a myslím že i DM drogerii. Teď jedeme v látce…
dík v látkách jet nemůžu, budu hned i s mimčem chodit do práce, tak by to moc nešlo praktikovat

Já ti je nevnucuju :D to jsem napsala jen tak okrajově , taky bereme na výlety nebo na noc jednorázovky, pořád nám sedi ty Bella Happy (po Pampers PC se mi osypal a Huggisky byly tvrdé a gumky se mu zařezaly)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.2.12 19:52

ahoj, my měli pampers new baby a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.2.12 19:55
Vrtul píše:
taky nad tímhle přemýšlím, říkala jsem si že jednu dvě plenky nám v porodnici dají a pak bych vyslala tatínka ať něco koupí… co myslíte?

Záleží na porodnici, ale já bych to neriskovala, nám dali první a za hoďku přiletěli pro balík ke mě (a to byl malý u sester, já po narkoze a kapala mi tranfuze)…když jsem úplně mimo zamumlala, že manžel mi šel pro tašku do auta (docela daleko zaparkovaného), tak sestra lítala, že musí nějakou sehnat, že mají hodně dětí a málo plen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.2.12 20:03

Já měla Pampers New baby a byla jsem s nimi moc spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
27.2.12 21:10

Za mě Pampers premium care, pružné pásky mají, jsou krásně měkké a na pupíčku netlačí…těch č. 1 si moc nekupuj, já měla dva balíky a pak rovnou přešla na vel. 2, protože nevíš, jak bude mimi velké nebo zda mu zrovna ty, co koupíš, budou sedět. Nám třeba nevyhovovaly huggies newborn :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
27.2.12 21:12
Vrtul píše:

Nám v porodce dali jen jednu po umytí mimča a pak jsem už jela ‚za svý‘ :jazyk: Ale když požádáš o dvě, tři plenky, tak si myslím, že problém nebude. Maximálně si za ně vezmou nějakou kačku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
27.2.12 22:58

Pampers premium care a spokojenost. V porodnici jim dávali plínky Happy, po kterých byl osypaný (drobná červená kopřivka). Huggies newborn mi malý pročůrával

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
28.2.12 07:04

U prvního dítka jsem si do porodnice vezla Pampers newborn (2-5kg) žlutý balík. Teď na druhé dítko mám v tašce zabalené Tesco newborn (2-5kg) žlutý balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.2.12 07:52

Já měla na malého hugies s tou organickou bavlnou, pro první 4 týdny byly super, jsou za pěknou cenu, vzhledem k tomu, že novorozeně se přebaluje fakt pořád, od 4 týdne protékaly, takže pak jsem měla tesco pleny, ale jsou dost tlusté a jinak pampersky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11422
28.2.12 10:18

U nás v porodnici jsme museli mít veškeré plínky svoje i na porodní sál jsem brala. Měli jsme huggies newborn. Teď asi vezmu pampers premium care vel. 1. Doma látkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.2.12 10:50
no tak v naší porodce se toho za 8 let změnilo hodně :lol: z 20 plínek před 8 lety jsme teďka dostali pouze jednu a to hned po porodu a pak už jenom svoje
ima100k píše:
u nás v porodnici dali 30 plínek, vystačilo to krásně na 4dny, ale my byli 7 a to musel naklusat tatínek s balíkem, ale je to už 5let zpátky, tak snad se to moc nezměnilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí