Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kkomik píše:
Měli jsme Bella Happy New Born (max. spokojenost), vykroj na pupík sice nesedl, byl nad pupík (ikdyž prcek byl velký). Jinak dají se koupit v Intersparu, Glubusu a myslím že i DM drogerii. Teď jedeme v látce…
dík v látkách jet nemůžu, budu hned i s mimčem chodit do práce, tak by to moc nešlo praktikovat
U nas v porodce se dava jen ta prvni. Brali si ode me pliny, i kdyz ho mely sestry u sebe (byla jsem na JIP a prcek mel zloutenku). Jinak jsem mela Pampers New Baby. Z Premium Care se oprudil.
Vrtul píše:
taky nad tímhle přemýšlím, říkala jsem si že jednu dvě plenky nám v porodnici dají a pak bych vyslala tatínka ať něco koupí… co myslíte?
Za mě nejlepší Huggies newborn - měkké, moc příjemné - narozdíl od Huggies pro větší děti ![]()
u nás v porodnici dali 30 plínek, vystačilo to krásně na 4dny, ale my byli 7 a to musel naklusat tatínek s balíkem, ale je to už 5let zpátky, tak snad se to moc nezměnilo
ima100k píše:Kkomik píše:dík v látkách jet nemůžu, budu hned i s mimčem chodit do práce, tak by to moc nešlo praktikovat
Měli jsme Bella Happy New Born (max. spokojenost), vykroj na pupík sice nesedl, byl nad pupík (ikdyž prcek byl velký). Jinak dají se koupit v Intersparu, Glubusu a myslím že i DM drogerii. Teď jedeme v látce…
Já ti je nevnucuju
to jsem napsala jen tak okrajově , taky bereme na výlety nebo na noc jednorázovky, pořád nám sedi ty Bella Happy (po Pampers PC se mi osypal a Huggisky byly tvrdé a gumky se mu zařezaly)…
Vrtul píše:
taky nad tímhle přemýšlím, říkala jsem si že jednu dvě plenky nám v porodnici dají a pak bych vyslala tatínka ať něco koupí… co myslíte?
Záleží na porodnici, ale já bych to neriskovala, nám dali první a za hoďku přiletěli pro balík ke mě (a to byl malý u sester, já po narkoze a kapala mi tranfuze)…když jsem úplně mimo zamumlala, že manžel mi šel pro tašku do auta (docela daleko zaparkovaného), tak sestra lítala, že musí nějakou sehnat, že mají hodně dětí a málo plen…
Za mě Pampers premium care, pružné pásky mají, jsou krásně měkké a na pupíčku netlačí…těch č. 1 si moc nekupuj, já měla dva balíky a pak rovnou přešla na vel. 2, protože nevíš, jak bude mimi velké nebo zda mu zrovna ty, co koupíš, budou sedět. Nám třeba nevyhovovaly huggies newborn ![]()
Vrtul píše:
Nám v porodce dali jen jednu po umytí mimča a pak jsem už jela ‚za svý‘
Ale když požádáš o dvě, tři plenky, tak si myslím, že problém nebude. Maximálně si za ně vezmou nějakou kačku ![]()
Pampers premium care a spokojenost. V porodnici jim dávali plínky Happy, po kterých byl osypaný (drobná červená kopřivka). Huggies newborn mi malý pročůrával
U prvního dítka jsem si do porodnice vezla Pampers newborn (2-5kg) žlutý balík. Teď na druhé dítko mám v tašce zabalené Tesco newborn (2-5kg) žlutý balík.
Já měla na malého hugies s tou organickou bavlnou, pro první 4 týdny byly super, jsou za pěknou cenu, vzhledem k tomu, že novorozeně se přebaluje fakt pořád, od 4 týdne protékaly, takže pak jsem měla tesco pleny, ale jsou dost tlusté a jinak pampersky…
U nás v porodnici jsme museli mít veškeré plínky svoje i na porodní sál jsem brala. Měli jsme huggies newborn. Teď asi vezmu pampers premium care vel. 1. Doma látkujeme.
ima100k píše:
u nás v porodnici dali 30 plínek, vystačilo to krásně na 4dny, ale my byli 7 a to musel naklusat tatínek s balíkem, ale je to už 5let zpátky, tak snad se to moc nezměnilo