Plenky do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
2.3.12 14:30

holky mě to teda přijde skoro směšné že dají jednu plenku nebo že si na sál musíte už brát svoje, jako by je třeba plenky na první den ubylo :nevim: nebo si ještě chodit pro pleny k rodičce, když je dítko na jipu nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.3.12 16:39

Já brala do porodnice Bella happy a taky jsme je i v nemocnici dostali…Maximální spokojenost. I nyní používáme, ale už na jinou váhovou kategorií :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
2.3.12 18:01
ima100k píše:
holky mě to teda přijde skoro směšné že dají jednu plenku nebo že si na sál musíte už brát svoje, jako by je třeba plenky na první den ubylo :nevim: nebo si ještě chodit pro pleny k rodičce, když je dítko na jipu nebo tak

Jo je to smutné, ve Zlíně to tak opravdu je. Všechny plenky svoje, i na porod. A vložky ti teda dají u porodu, po převozu na šestinedělí už musíš svoje. I toaleťák svůj. :? A ještě zaplatíš 100Kč za den. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.3.12 18:05

ta stovka mě neštve vůbec, je to za jídlo, teplo a tak, člověk by to dal i doma, žejo, ale je to prostě zvláštní s těma plenama i vložkama, to je jakoby si člověk musel kupovat svou sádru když jde se zlomeninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.3.12 19:44
Almondea píše:
Jo je to smutné, ve Zlíně to tak opravdu je. Všechny plenky svoje, i na porod. A vložky ti teda dají u porodu, po převozu na šestinedělí už musíš svoje. I toaleťák svůj. :? A ještě zaplatíš 100Kč za den. :dance:

V NJ to je taky tak, že vložky jen balík po porodu a pak už jen svoje (já si teda pořídila pleny-navlíkací kalhotky co se používají při inkontinenci, tak jsem to neřešila a i jsem byla v klidu, že mi nikde nic neproteče :dance: ) - . A když mi malý zašpinil savou podložku co jsem měla na posteli a chtěla jsem druhou, tak smůla. A ještě OT - celkem mě dostalo to jídlo - normálka hrách, knedlíky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
2.3.12 21:25

Já jsem si na jídlo nestěžovala, dokonce, co mě teda fakt překvapilo, mi donesli po porodu oběd přímo na porodní sál. Asi ve 4 odpoledne(malý se narodil před třetí) a dokonce mi ho ohřáli. 8o Ale teda jídlo nevhodné pro kojení - hodně kořeněné, nadýmací - zelí, hrach a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
2.3.12 22:52
Almondea píše:
Já jsem si na jídlo nestěžovala, dokonce, co mě teda fakt překvapilo, mi donesli po porodu oběd přímo na porodní sál. Asi ve 4 odpoledne(malý se narodil před třetí) a dokonce mi ho ohřáli. 8o Ale teda jídlo nevhodné pro kojení - hodně kořeněné, nadýmací - zelí, hrach a pod.

Já jsem se taky najedla hned po porodu, rodila jsem o půl 11 v noci, tak mi schovali večeři :mrgreen: A jídla bylo požehnaně..jen byla každý den ta samá zeleninová polívka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.20 18:21

Ahoj maminky chtěla bych se zeptat nejste z Klatov nebo nerodila jste tam některá? Zajímalo by mne jestli musím sebou brát přebalovací pleny do porodnice kosmetiku pro mimi a plenky? Co vím tak jedině že oblečení pro mimi tam nemusím akorat az pojedeme domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
20.7.20 18:35

@Lori99 sice jsem tam narodila ale u nás to bylo to samé, ale já si brala vše svoje, nechtěla jsem ty erarni věci, ale svoje. Jim to nevadilo a samy sestřičky se mé zeptali jestli chci jejich nebo svoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.20 18:45

@Leo44 takze kdybych si chtěla vzít svoje oblečení pro mimi je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.7.20 19:25

@Lori99 Možné to bude všude. Jen je praktičtější to erární, někdy se miminka pozvrací, prokadí plenu a dostaneš druhé. No ale nikdo ti nebude zakazovat obléknout miminko do svého. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí