Plenky Pop-in vs. Bamboolik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1311
19.1.13 16:05

Plenky Pop-in vs. Bamboolik

Ahoj, zajímalo by mě srovnání těchto dvou SIO plenek. Máte někdo obě a můžete porovnat? Se kterou jste spokojenější? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31379
19.1.13 17:40

Savostí se mně zdají cca. stejné, pro Bamboolik mluví a) česká značka b) lepší kalhotky (střihově i technicky, jsou pružnější v pase, takže se lépe zapínají, mají trošku níž sucháč-syna ten PoP Inový někdy dřel na bříšku, mají měkkoučkým flísem lemované nožičky, takže netlačí)

výsledek: PoP In (New Gen Bamboo) jsem prodala, Bamboolika SIO jsem si nechala a koupila další Bamboolikový kalhotky, prootže jsou dokonalý na všechny kalhotkový plenky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
19.1.13 18:08

@elanaa Ahoj, mohla bys mi prosím poradit? Našla jsem jen jedny stránky, kde prodávají konkrétně ty plenky, o kterých mluvíš a to ještě k tomu na Slovensku. http://www.ekoplienky.sk/…lkostna-816/
Jenže tam je těch plenek spousta… Mohla bys mi prosím poslat odkaz na konkrétní druh pleny, se kterou máš nejlepší zkušenost? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
19.1.13 18:11

@March7 přímo mají svoje stránky www.bamboolik.cz Já mám tzv. základní plenu, tj. kalhotky + 2 savá jádra, větší, tvarované a na to malou vkládačku. Pro starší dítě se ta malá vkládačka nahrazuje tzv. batolecí vkládačku, je savější. Vůbec ten systém je ale dost propracovaný, mají i kapsové noční plenky (samy o sobě dost savé, ale lze je ještě dost docpat-s těmi ale nemám zkušenost) atd. Koukni na ty stránky a kdyžtak se spoj s majitelkou, je milá (poznala jsem ji u stánku na veletrhu) a ráda Ti poradí a sestavíte spolu výbavu, jaká se Ti hodí.

za mě, co můžu nejvíc pochválit, jsou samotné ty kalhotky. Ty (pro mne) nemají konkurenci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
19.1.13 18:15

@elanaa Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraSll
9.3.13 12:08

Pleny

Ahoj, po přečtení vašich příspěvků, bych měla otázku. Kolik je potřeba plenek? Mám totiž velkou sadu pop-in bambo (tj.20 ks) a mám stejný pocit jako vy…že sucháč na břiše malou řeže…a tak vůbec „namódit“ malé pohodlně plenku je někdy fakt boj…Děkuji za odpověď.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
31379
9.3.13 12:26
Nepíšeš jak je dcerka stará…ono právě se moc nevyplácí sestavit výbavu 100% z AIO plen (nicméně já tu chybu taky udělala)…jakmile začne dítě čurat větší dávky naráz, tak už to nepobírají a buď budeš furt přebalovat (a na procházku, písek, spaní…se rozloučíš s představou látkovek a budeš dávat jednoráz)nebo pořídíš kalhotkové plenky, které jsou mnohem savější a spolehlivější. Já být Tebou bych pomalinku začala část těch Pop in rozprodávat, nechala si jich třeba 10 a místo nich dokoupila kalhotkovky (skvělé jsou Anavy jednovelikostní) a pokud budeš látkovat i na noc, tak noční (tam zas jsou bezva Bamboolik noční). Jsou k tomu třeba svrchní kalhotky, ale tak u toho staršího dítěte stačí max. čtvery, i troje kdyžtak-už se přece jen tak často neznečistí a stačí je nechávat počurané jen větrat. Já mám: 9ks Anavy jednovelikostních kalhotkovek (dávám na noc a na procházku), 4 ks bambusových kalhotkovek jiné značky (denní spaní) a potom taky cca. 10 AIO plen (GroVia)-ty dávám kdykoli přes dne, když jsme doma a můžu hned přebalit. Takto mi to vyhovuje, protože syn v noci až tolik nečurá a stačí mu ty Anavy…jinak místo 4 Anav bych měla noční plenku (nejspíš bych koupila ty Bambooliky). Co se svrchňáků týče, tak nejlepší podle mě jsou Best Bottom a Bamboolik-veliké a spolehlivé. Peru každý 3. den.
@PetraSll píše:
Ahoj, po přečtení vašich příspěvků, bych měla otázku. Kolik je potřeba plenek? Mám totiž velkou sadu pop-in bambo (tj.20 ks) a mám stejný pocit jako vy…že sucháč na břiše malou řeže…a tak vůbec „namódit“ malé pohodlně plenku je někdy fakt boj…Děkuji za odpověď.
Petra
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
30.1.15 06:29

Ahoj devcata mam dotaz na ty kapsove pleny. V tech AIO plenach cura a kadi na tu pripnutou plenku a ta se jednoduse odepne a zapne niva, jak jsem pochopila a pere se jen ta kdyz se kalhotky neuspini. A utech kapsovych se vklada dote kapsy, tak to cura a kadi na tu kapsu a pak se perou cele kalhotky? No to by se mi moc nelibilo. :think: Preci jen to nesetsi ty kalhotky od prani a tak. :nevim: A s temi velikostmi jak otam je? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68877
30.1.15 09:00

@jahoda 2 to, co poppisujes - plenka je pripnuta na svrchnich kalhotkach a po pocurani se meni jen ta, je SIO (u bamboolika AI2) system. AIO system je prave to, ze je sava vrstva schovana uvnitr a po pocurani je potreba prat celou plenku. Z hlediska financi i setrnosti je vyhodnejsi SIO system, AIO je o neco jednodussi na pouzivani (nemusis nic menit), ale drazsi.
Bamboolik ma vse jednovelikostni od cca 3,5-4 kil do 15 kil (vyzkouseno), s v7jimkou minimimi rady, ktera je od 2,5, ale da se v pohode obejit i bez ni.
Pop-in sedne mrnatum krasnem, ale velmi rychle z nich vyrostou (navzdory deklarovanym 15 kilum dcera uz v 9, v roce). Navic sice se meni jen ta sava vrstva, ale kalhotky strasne rychle nacuchnou, takze jsem je stejne prala furt. Bamboolik je jednoznacne lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
30.1.15 11:41

@ugluk Dekuju.O je supr jdu do Bamboolok. :dance: :dance: :dance:
A nevis neco o tech kalhotkach jen svrchnich a te plence s kapsou a sponkou, jake jsou? A oni jsou tam ruzne sady co znamena Vv, SZ, PAT, Al2Jsem z tech skratek tu, pachova. A ktere jsou nejlepsi?:-) Dekuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.2.15 21:52

Ahoj holky.Byla u me fajn pani a ukazala mi plenky od Bamboolik a pak mi ukazovala jeste jne plenky a plenkove kalhotky pro srovnani, vse pouzivane.No a Bamboolik ac pouzivany m prisel tedy dost lepsi, propracovanejsi a opravdu funkcni i po oooodne vypranich.Maji i skvele sady. :palec: Puvodne jsem premyslela jestli pop-in neb bamboolik, ale ikdyz jeste miminko zatim jen cekam jdu rozhodne jen a pouze do bambooolik. :palec: :potlesk: Opravdu za me jen ten. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.2.15 21:55

@ugluk Mas pravdu bylo to ne AIO, ale AI2. :palec: Ta sada je super. :palec: A ze si u pani uzu zvolit pridani ci ubrani dle potreby a barvy je to supeer. :palec: :palec: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68877
15.2.15 22:01

@jahoda 2 bezva, jsem rada, ze se libi ;) Ja na dceru oboje odzkousela a Bamboolik opravdu jednoznacne vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
15.2.15 22:15

@ugluk Me e ty ostatni zdaly naprosto nefunkcni a po cca 2-3letem pouzivaniuz tak na vyhozeni. Navic kazda ta plenka ci svrchnikalhotky mely vzdy nejakou chybu. Bamboolik opravdu fakt propracovanej a ipres hodne prani porad funkcni a tak nejak zatim jsem nenasla chybu(aspon na te ukazce ne).Akorat bych nedavala minibaby zvlast.Tedy bych udelala i sadu, ktera bude obsahovat 2 minibaby a pokracovat az po nocnik vc. treba 2ks cvicne. :nevim: Ale jde tez asio to jestli by to nestalo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68877
15.2.15 23:05

@jahoda 2 pokud by ti to tak vyhovovalo, muzes si takovou sadu sestavit, ale spousta lidi by to asi nevyuzila, treba ja porodila rovnou ctyrkilove dite a dost deti se odplenkuje i bez treningovek. Ale jinak souhlas, po dvou letech pouzivani bych zfleku prohlasila, ze to vydrzi dalsi dve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí