Skládání vícevrstvých plenek

1090
16.1.13 04:57

Skládání vícevrstvých plenek

Ahoj, jaké jsou sklady na vícevrstvé plenky, kromě „na holčičku“ (silné uprostřed) a „na chlapečka“ (silné vepředu)? Moc díky za inspiraci! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69018
16.1.13 08:17

Většinou skládám jen na třetiny. Buď „napříč“ s nejsilnější vrstvou uprostřed (mám holčičku) nebo teď poslední dobou podélně, všude stejně silné. Když kakala vaječinu, tak jsem je ještě vzadu roztáhla do stran a když jsem chtěla být jó pečlivá, tak jsem tímto způsobem velkou vícevrstvou sepla vpředu snapkou a byly kalhotky. Ale většinou fakt přehnu na třetiny, vložím do svrchňáků a moc se s tím nepářu, funguje to spolehlivě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.1.13 08:32

Ja jsem ani netusila, ze se to skladat jinak. Na holcicku me to teda ani nenapadlo. Ja jsem je nejradsi pouzivala zapnute na snapi sponku, kdyz toho dcera vyrostla, tak jsem je tolik nepouzivala - radsi jsem mela kalhotky. Taky kadila sporo furt.

syn kadi min, tak je ted davam na rovno a podelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
20.1.13 17:20

Díky za reakce a nápady :-)
Holčičce je 7 týdnů (3,5 kg) a plně kojíme, takže kakání je tekuté. Vv to drží vcelku dobře, jen cca každé 4-5. přebalení měním lehce znečištěné kalhotky, oblečení zcela OK.
Asi mám špatnou velikost vv, kalhotkový sklad bych z nich zapnula jedině na Barbínu :lol: Vím, že 12 z nich je Kikko vel. S, ale dalších 12 je nebělených, značku nevím (možná Popolini), kupovala jsem na Aukru a v popisu značka nebyla, velikost je přibližně stejná jako S-kové Kikko.
Jaké na ně používáte svrchní kalhotky?

@suik S tou snappi sponkou jsem to vůbec nepochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.1.13 21:39

@alhena koukni na stranky anavy, tam je to dobre nafocene. Drzi to jako novosklad. Ja jsem treba taky koupila udajne vicevvrstevnou plenu od haipa daipa a byl to jen silny uplet :nevim:.

kalhotky mam ted od tot bots (je to vlastne hybridni plenka, ale originalni vkladacky nemam) a flip jestli si dobre pamatuju nazev. Driv jsem mela imse vimse organic a byly taky dobry, na starsi pak thirstees, ty ale ne vzdy sedely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
21.1.13 08:11

Tak velikost S (Popolini) jsem do kalotkovéo skladu nedopla ani na novorozenece (pravda, látkuji od měsíce a to měl můj drobeček pět kilo). Tu větší v poodě.
Svrcňáky při skladu narovno mi sednou Pop-in, Bum enius Flip a rovia, Tots Bots mi tu narovno neudrží.
Sorry, nefunují mi dvě písmenka, jistě tušíte která :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.2.13 04:46

A ty Flip, to jsou jednovelikostní? Není s tím problém u nožiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
4.5.18 21:02

Sklad na novorozeného kluka

Ahoj holky, jaký sklad doporucite na novorozeného kluka, prosím? Jde mi o to, aby neprotékala stolice. Víte, jak to u novorozeňat je ;) Mám bambusové anavy, ale i bavlněné cosi, co se už teď po prvním praní celkem smrsklo, tak to asi bude mít dcerka na panenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7067
4.5.18 21:50

Mně nejvíc ze začátku vyhovoval cc na novosklad a nebo Anavy na snapi, to je taková menší kalhotovka, která roste.
VV nebo čtverce na rovno, případně vkladacky až později, když už je hovínko tužší a jako nejlepší svrchnaky jsou bambi roxy, mají lemy pro plenky na rovno jak vpředu, tak vzadu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí