Málo pročůraná plenka

3332
18.1.13 08:55

Málo pročůraná plenka

Ahoj, snad mi někdo poradíte, netuším, co se může dít :think:
Mám čtyřměsíční holčičku, normálně jí v noci nepřebaluju, a ráno je vždycky plenka úplně pročůraná, váží snad tunu :)
Dneska ráno, po 12 hodinách, jsem ji přebalovala, a plenka byla pročůraná jen hrozně málo (máme Pampersky s kontrolním proužkem) - proužek zmodralý jen na kousku, a plenka byla oproti normálu dost lehká, a to, co na ní bylo, mělo světle hnědou barvu.
Jinak malá je plně kojená, v 8 večer se tedy napila hodně málo, ale pak pila ve 22:15, 4:45 a v 7:45, a vždycky moc pěkně. Dohromady byla za včerejšek kojená 9×.
Manžela napadlo, jestli by to nějak nemohlo souviset s tím, že včera 5× kakala (předtím to pár dní byla mizérie, buď vůbec nic, nebo jen trochu, akorát předevčírem 1× pořádně, a teda včera se to rozjelo.)
Jinak dcera vypadá normálně, je normálně čilá, a fontanelu má taky jako vždycky.
Samozřejmě kdyžtak zajedu k doktorce, ale hned se mi tam lítat nechce, tak se nejdřív ptám tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
18.1.13 09:00

Nijak bych to po jedné málo počůrané plence nehrotila, dneska ji víc koj. Asi se fakt napila míň, malej taky když míň pije, míň čůrá. Ale prosím tě, co je to za pleny? Jsem nikdy neviděla s nějakým prozžkem a to pampersky používáme hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.1.13 09:02
@monika32 píše:
Nijak bych to po jedné málo počůrané plence nehrotila, dneska ji víc koj. Asi se fakt napila míň, malej taky když míň pije, míň čůrá. Ale prosím tě, co je to za pleny? Jsem nikdy neviděla s nějakým prozžkem a to pampersky používáme hodně :think:

Moni, jsou to PampersPremium Care - minimálně to mají trojkové. Také mi to nikdy nedocvaklo, že se žlutý proužek mění po promočení na modrý :)

• Citovat
  • Upravit
2521
18.1.13 09:02

Jo to už se nám stalo taky a většinou pročůrala hned tu druhou po tom co jsem jí ráno přebalila. :) Taky by mě zajímalo co to je za plínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
18.1.13 09:04
@Naima píše:
Moni, jsou to PampersPremium Care - minimálně to mají trojkové. Také mi to nikdy nedocvaklo, že se žlutý proužek mění po promočení na modrý :)

Aha díky, já si toho nikdy nevšimla :oops:, teď mám active baby, tak až budu mít premium, tak se na to musím mrknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.1.13 09:08
@monika32 píše:
Aha díky, já si toho nikdy nevšimla :oops:, teď mám active baby, tak až budu mít premium, tak se na to musím mrknout :mrgreen:

Super je, že je to vidět přes bílé body, takže jsem stáhla trochu níž tepláky a bylo hned jasno :)

• Citovat
  • Upravit
4750
@Naima píše:
Moni, jsou to PampersPremium Care - minimálně to mají trojkové. Také mi to nikdy nedocvaklo, že se žlutý proužek mění po promočení na modrý :)

Já si toho všimla taky dost opožděně :mrgreen: ale měly to i jedničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332

Díky za odpovědi :kytka: Plenku má teď půl hodiny, proužek modrý a plínka naducaná, tak snad už to bude dobrý :)
A je to jak píše Naima, jsou to Pampers premium care, dřív to neměly, je to relativně nové. Mají to i dvojky, jedničky už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.1.13 09:20
@Naima píše:

A k čemu ten proužek je?? To někdo nepozná počuranou plínku?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
18.1.13 09:27

Náš malej čůrá jen když je vzhůru, když spí - plína je skoro suchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
18.1.13 09:30
@anairda píše:
A k čemu ten proužek je?? To někdo nepozná počuranou plínku?? :lol:

Ale jo, pozná :) Ale je pravda, že takhle je to vidět na první pohled, normálně až na druhý :D Tedy aspoň u mě :) No a pak to taky pomáhá manželovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
18.1.13 09:32
@anairda píše:
A k čemu ten proužek je?? To někdo nepozná počuranou plínku?? :lol:

Já si dělala srandu že to je pro tatínky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.1.13 09:35
@Lucinatko píše:
Já si dělala srandu že to je pro tatínky ;-)

Tak proto Premium :lol: Platí se víc za proužek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.1.13 09:38

Fakt? Já najela skoro hned na 4 o proužku nevím.. Nicméně malá měla období, kdy v noci taky moc nečůrala.. A to se stále kojí v noci několikrát.. Ale zase ta hnědá barva může značit, že moč byla hodně koncentrovaná, takže se možná opravdu jen odvodnila.. Z jedné plínky bych závěry nedělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
18.1.13 10:25
@gabriela82 píše:
Fakt? Já najela skoro hned na 4 o proužku nevím.. Nicméně malá měla období, kdy v noci taky moc nečůrala.. A to se stále kojí v noci několikrát.. Ale zase ta hnědá barva může značit, že moč byla hodně koncentrovaná, takže se možná opravdu jen odvodnila.. Z jedné plínky bych závěry nedělala..

Jj, asi jsem zbytečně plašila, jak jsem psala, už zas čůrá normálně a skoro bezbarvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí