Plenky pro silnější stehna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.2.18 15:52

Plenky pro silnější stehna

Ahoj, poradily byste mi jaké plenky dobře sedí na silnější stehýnka? Syn má 7 týdnů a váží něco málo přes 5kg. Příjde mi že mu žádné plenky dobře nesedí, stehna mívá otlačené a když je povolím tak mu jsou hodně volné v pase. Máte nějaký typ jak na jednorázovky tak na PUL kalhotky ke čtvercovým látkovám? Předem děkuji za typy a rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
28.2.18 15:54

Oba kluci jsou pěkní porizci a seděly jim pampers premium care

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
28.2.18 16:06

Starší syn ma taky silnější stehna, vyzkoušela jsem kdeco a padly mu nejlépe zelené HappyMimi z drogerie Teta nebo Top drogerie. Jo a jeste z Globusu zn Natuvell, ale to uz mam trochu z ruky. Mladší syn je zizala, tomu tyhle plenky vždycky protecou, tak nosí albertacky sovicky.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
28.2.18 16:07
@Tichošlápek píše:
Oba kluci jsou pěkní porizci a seděly jim pampers premium care

Jo jo ty jsou taky super. Ale ta cena :roll:

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
28.2.18 16:10

Jo a ty PUL gaťky - mam vsechny velikosti Baby Lucy fix, ty nejobycejnejsi bíle, a taky na silnější nozky perfektně sedí, nebyl otlačeny a neprotekly. Na mladšího je moc nepoužívám, ale taky mu sedí.

• Citovat
  • Upravit
850
28.2.18 17:23

@Obadalova.m malá má 7t a 5.25kg a používám latkove tots bots. Kluci měli v 6t 5.75 a 6.3kg a taky jim vyhovovaly tots bots. Zrovna jsem chtěla jedny kalhotky vyhodit, vzadu už připouštěl, takže jestli chcete můžu vám je dát nebo poslat (za postovne). Pokud chcete napište SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.2.18 20:41

Nejlíp sedí tesco. Mám dvě holčičky, obě boubelky a vyzkoušela jsem jich hodně. Nejlepší byly pro začátek pampers premium care a později tesco.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure