Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, poradily byste mi jaké plenky dobře sedí na silnější stehýnka? Syn má 7 týdnů a váží něco málo přes 5kg. Příjde mi že mu žádné plenky dobře nesedí, stehna mívá otlačené a když je povolím tak mu jsou hodně volné v pase. Máte nějaký typ jak na jednorázovky tak na PUL kalhotky ke čtvercovým látkovám? Předem děkuji za typy a rady ![]()
Oba kluci jsou pěkní porizci a seděly jim pampers premium care
Starší syn ma taky silnější stehna, vyzkoušela jsem kdeco a padly mu nejlépe zelené HappyMimi z drogerie Teta nebo Top drogerie. Jo a jeste z Globusu zn Natuvell, ale to uz mam trochu z ruky. Mladší syn je zizala, tomu tyhle plenky vždycky protecou, tak nosí albertacky sovicky.
@Tichošlápek píše:
Oba kluci jsou pěkní porizci a seděly jim pampers premium care
Jo jo ty jsou taky super. Ale ta cena ![]()
Jo a ty PUL gaťky - mam vsechny velikosti Baby Lucy fix, ty nejobycejnejsi bíle, a taky na silnější nozky perfektně sedí, nebyl otlačeny a neprotekly. Na mladšího je moc nepoužívám, ale taky mu sedí.
@Obadalova.m malá má 7t a 5.25kg a používám latkove tots bots. Kluci měli v 6t 5.75 a 6.3kg a taky jim vyhovovaly tots bots. Zrovna jsem chtěla jedny kalhotky vyhodit, vzadu už připouštěl, takže jestli chcete můžu vám je dát nebo poslat (za postovne). Pokud chcete napište SZ.
Nejlíp sedí tesco. Mám dvě holčičky, obě boubelky a vyzkoušela jsem jich hodně. Nejlepší byly pro začátek pampers premium care a později tesco.