Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky bych je dala, pokud má dítě citklivou pokožku, tak třeba střídat s osvědčenýma…já je taky normálně nekupuju, ale když je měli ve výprodeji za 96kč 64ks, tak jsem taky neodolala ![]()
@Popapip píše:
diky moc na doma je dam a uvidim, trebas se nauci na nocník
ja jsem je měla taky, už je to tedy skoro frook a půl, al nemuůzu si stěžovat, AKORÁT TY lepítka jdou hůře odlupovat, to je fakt, a jsou o trochu tvrdší, ale nikdy se mi nestalo, aby byla opruzená nebo aby se promočily, to fakt ne, vždycky byla v těchto plenách malá v suchu
Tak já mám dvojčata a plenek spotřebuju opravdu hodně, takže jsem měla možnost vyzkoušet snad všechny druhy, protože jsme chtěli jako „dárek“ od všech kupovat plínky. Ta mě nejhorší jsou pampers, potom nám nevyhovovaly huggies.Za mě zelené tesco OK, ty používáme normálně, bílé…na noc, nepročůrají je, ale TOP jsou u drogerie Schlecker…úplně super, jsou to jejich pleny, jsou ale myslím hodně drahé jo a taky babylove z DM jsou super ![]()
Dobrý den, používáte někdo bílé obyčejné pleny Tesco? Bílé Pampers přestaly vyhovovat, zelené i oranžové na den ok, ale stejně přebaluju stále… tak jsem chtěla zkusit i jiné. Ty zelené Tesco na den ujdou, jsou ty bílé o moc horší? Děkuji ![]()
@melinkam Je to buničina zabalená v igelitu. Koupili jsme jednou na zkoušku a nikdy víc. Ty v zeleném obalu jsou fajn, když jsou v akci, tak kupuji, bílé nebrat.
Igelitový už nejsou, jen lepítka jsou horší, nejdou lepit opakovaně. ale jako na den, když se přebaluje po každým počurání, tak jsou v pohodě, si myslím. cíleně je nekupuju, já hlavně látkuju většinou, ale najít je za hodně dobrou cenu, nebráním se jim. vyzkoušela jsem už téměř všechny plínky, a jediný, se kterýma jsem byla fakt nespokojená, a nešly ani na doma, co byly nejprve suchý, a po jednom malým počurání už skrz mokrý, byly nějaký ave baby, nebo tak nějak, nikde jsem je neviděla, koupila na inzerát, naštěstí za pár šupů. jinak všechny ostatní na den v pohodě, většina i na noc
@slavuska1 Už to není igelit? My pomalu odplínkováváme, tak se mi nechce kupovat balík, když nevím, kolik plen z něj vypotřebuju
Takže bych je jednou vyzkoušela. Dobu, kdy to byl igelit, pamatuji velmi dobře. Mamča mi je v dobré víře koupila, když jsme jeli k ní, abychom s sebou plíny nemuseli tahat.
Já přebaluju po každým ucvrknutí i ty Pampers, holčička je citlivka a mrčí
. Tak je asi zkusím. Děkuji ![]()
Bílý jsou o dost horší.. navíc v nich je mimčo zapařené a opruzí se, přestože v zelených Tesco se to nikdy nestane. Za mne zelené Tesco vedou, navíc když se vychytá dobrá sleva..
@melinkam Jen to ne. Já je měla pro kluka jen jednou a už nikdy víc. Měl je teda jen na noc, když už se učil v noci chodit čůrat, ale absolutně nám nevyhovovaly. Ten pásek se jednou přilepil a už nešel znovu odlepit jako u jiných plen. Prostě se to roztrhlo a bylo po pleně.
@Amys píše:
@slavuska1 Už to není igelit? My pomalu odplínkováváme, tak se mi nechce kupovat balík, když nevím, kolik plen z něj vypotřebujuTakže bych je jednou vyzkoušela. Dobu, kdy to byl igelit, pamatuji velmi dobře. Mamča mi je v dobré víře koupila, když jsme jeli k ní, abychom s sebou plíny nemuseli tahat.
no já je měla naposledy někdy před asi 2 lety, a igelit už to nebyl rok předtím ještě ano. nemyslím si ale že by přecházeli zpět na igelit. jinak ale na odplenkování bych je nepoužívala, protože nemají ty sucháče, dvakrát je nezalepíš, což mi přijde u většího dítka, co už si třeba řekne, blbý, že vyhodíš suchou plínu..já teda nepočuraný plíny, kde není ani ucvrnknuto, nechávám
napadají mě ty basic z alberta, balík asi 160kč, a sucháče mají ![]()