Plesnivé pečivo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
8.8.13 15:09

To se mi nedávno stalo se sýrem - měla jsem tu balíček takových kostiček s příchutí, mělo to asi týden před koncem trvanlivosti, tak jsem si řekla, že to doďobu, otevřela jsem ten sáček, koukám tu do pc, bezmyšlenkovitě jsem házela do pusy jeden po druhým, taky se mi ta chuť nějak nezdála, ale nedošlo mi to…když byla půlka pryč, náhodou kouknu, co mám v ruce, a ona ta kostička byla z poloviny chlupatá a modrá :poblion: tak jsem do sebe aspoň šla kopnout dva velké panáky slivovice ve víře, že to tam v tom žaludku aspoň trochu vypálí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
12.6.19 22:52

Dítě mi snědlo celkem velký kus kupovaného tvarohového závinu, který byl plesnivý, čehož jsme si všimli až teď, když už syn spí… Mám to nějak řešit? Hrozí mu něco? Závin byl kupovaný včera, dneska jsem ho rozbalila a nenapadlo me ho zkontrolovat :(… Plíseň byla na tom tvarohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
12.6.19 23:04

Neřešila bych, neni to zdravé, ale určitě mu to nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3199
12.6.19 23:04

Teď už s tím nic nenaděláš. Projednou se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
12.6.19 23:05

V pohodě. Sama jsem párkrát snědla plesnivej chleba, příprava v polotme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
12.6.19 23:14

@spiritt presne jak pisou holky, nic se asi nestane. Taky jsem v zivote uz nekolikrat snedla načatý chleba a vsimla si pozde :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
12.6.19 23:16

Díky, tak snad bude ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
12.6.19 23:22

Max se po*ere :D