Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
asi tak - Zemana jsem nevolila, ruka by mi upadla, dát tam jeho lístek. Co se týče poslanců, tak z těch je mi zle, jen otevřou ústa.
Stará vláda, nová vláda a novější vláda bude stejná jako všechny předchozí ![]()
@colafit
Je to věc názoru, já jsem třeba rád, že se do čela vlády dostal konečně ekonom, protože my už jsme v takových sra*kách, že na to byl nejvyšší čas.
Myslím že v našem státě je zbytečné hrát si na levicového nebo pravicového voliče, u nás je všechno jaksi jinak, občas dokonce obráceně.
Myslím, že Zeman jen potrzuje, jak tento národ morálně upadá… To je asi tak vše, co k tomu můžu dodat…
@Kintyre píše:
Myslím, že Zeman jen potrzuje, jak tento národ morálně upadá… To je asi tak vše, co k tomu můžu dodat…
amen
@jessikka píše:
amen
Ne nejsem, jsem zhnusena z tech, co se neumi ovladat ani tak, aby na zacatku relativne silna vlada vydrzela 4 roky.
@Heineken
tak z dost podstatne casti nas do tech sracek dostaly davky a reformy zavedene za jeho vlady, takze jeho ekomonicke znalosti nam uz „pomohly“ dost v minulosti…
@prcekniky Třeba někteří lidé z mého okolí. Teď jsou sice už trochu na rozpacích, ale to nic nezmění.
Fandím Zemanovi. Nebojí se bojovat proti těm zlodějům ve vládě. Však taky kvicej jak svině pred porazkou, jak se bojí o koryta. Zeman je tu pro lidi. Bohužel lidi jsou tak zblbli, ze jsou jeste proti němu.
Přidávám se do klubu. Jsme z toho teď doma fakt špatní. Jako jedinou naději vidím, že neposlechne doporučení lékařů a ve svém zdravotním stavu se buďto uchlastá nebo uhulí…
Ja jsem ho nevolila, ale jsem rada, ze vyhral, protože si ani nechci představit jak by to dopadlo kdyby vyhral knize, ten by všechno akorát zametl pod kobereček a neces se svoji „osobní“sekretarkou by byl porad premiérem.. a hlavne na kalouska mam takovou alergii, ze nechapu knize, který ještě když byl kandidátem zelenych mel neustale keci na kalouska, ze je zodpovedny za statni deficit bla bla bla a pak se s nim spolci.. keci v kleci, vsem jde o jedno..zeman aspoň ze svého platu dava 60tis na statni dluh, zatím co ostatní statni dluh velese navysuji dal spolu s kmotry
a ten projev - myslim, ze konecne to pravici někdo řekl na plnou hubu..
Už dlouho jsem znechucená politickým děním, ale z to, co předvádí pan prezident, se mi chce upřímně brečet.
Nejsem nadšená z předchozí vlády, nejsem nadšená ani z budoucí vlády (jsem pravicový volič), ale upřímně mě nejvíc štve, že Zeman válcuje Ústavu, zaštiťuje se principy, které sám nikdy nedodržoval, všude se rozlézají jeho kamarádi, kteří zastydli na počátku 90.let, Hašek o něm mluví jako o státníkovi (TGM se musí obracet v hrobě) a lůza mu tleská.
Chce se mi brečet, protože s tím nemohu nic udělat, chce se mi brečet, že jsme národ, který si zvolí do svého čela člověka, kterého lze označit za otce korupce, který se nikdy neštítil likvidovat své odpůrce, který veřejně přiznává, že Ústavu (ústavní zvyklosti jsou součástí Ústavního pořádku) dodržovat nebude a bodrá většina lidu ho plácá po zádech.
Kdo chce, nechť si přečte pár řádků zde http://www.ceskapozice.cz/…val-snemovnu
Prosím, napište někdo, že tahle situace je pro vás nepřijatelná a že v tom nejsem sama.