Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Samovolně se nám cca 3×denně vypne noťas
chladící pdložku máme, netušíte proč se to děje
dříve se to stávalo, když dcera hrála on line hru, teď už kdykoliv
Příspěvek upraven 06.08.13 v 20:24
Podle mě přehřátej. Mě se to taky stává
většinou když dopíšu dlouhej mail těsně před odesláním a tak ![]()
@dzarunka pokud ho máš delší dobu, tak to může už být baterií ![]()
Příspěvek upraven 06.08.13 v 20:14
Tak tak mám to též. přehřívá se. Máme též chladící podložku, ale dole je notas vařící. ![]()
A nenaskočí ti tam třeba při tom vypnutí modrá tabulka a nerestartuje se jakoby?
Nám se vypínal když byl špatnej hardisk, byl přetíženej tak se vypl. U nás už na tom byl tak špatně že když se pustila hudba tak se vypl
@adriana24 píše:
@dzarunka pokud ho máš delší dobu, tak to může už být bateriíPříspěvek upraven 06.08.13 v 20:14
baterie už nám odešla, téměř nevydrží, takže už pořád jedem bez baterie
@dzarunka asi je mu horko… chladící podložka taky nezvládne všechno… možná by to chtělo ho rozebrat, odprašnit zevnitř… to by ses divila, kolik se v něm vždycky nastřádá prachu a chlupů a podobně…
Zkoušeli jste přeinstalovat? Vyluxovat větrací otvory? Spouštíte pravidelně defragmentaci?
@dzarunka píše:
@Regina Hero takže rozšroubovat a vysát![]()
vysát raději ne, spíš vyfoukat a vyštětečkovat… aspoň co mám odkoukáno od manžela… ![]()
@dzarunka normalne by som rozobrala, vysala, idealne pozriet ci nie je vedla vetraku niekde koberec prachu, mimochodom sme dvaja ITaci doma a pocitace bereme normalne luxom
ale bacha aby si si nezatlacila na tie metlicky vetraku nech to potom nehrka ![]()