Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dzarunka píše:
Samovolně se nám cca 3×denně vypne noťaschladící pdložku máme, netušíte proč se to děje
![]()
dříve se to stávalo, když dcera hrála on line hru, teď už kdykolivPříspěvek upraven 06.08.13 v 20:24
ten samý problém mám i já, jednou už byl i v servisu, a dva roky byl klid a te´d zas, tož ho pokaždé pořádně vysaju,,..
ale teď mi to dělá když e dívám dlouho na youtube nebo on line seriály
![]()
Taky mi to dělalo, pak najednou přestal fungovat úplne a uz nejde nabít ani zapnout.
@dzarunka my to řešíme tak, že je postavený ještě na kovové mřížkové poličce, aby mohl větrat i zespoda
@smutný anděl píše:
@dzarunkajakou nas chladici podlozku a jakou znacku NB?
acer extensa 5635z
logitech
Zkuste změřit teploty nějakým programem, třeba HWMonitor (nebo jakýmkoliv jiným). V těchhle hicech je přehřívání dost pravděpodobné.
NTB a PC se většinou vypínají z přehřátí. Můžou být zanesené větrací otvory (můžeš zkusit vyfoukat, neluxovat"), nebo mohl odejít nějaký větráček uvnitř, třeba na procesoru, pak by to chladící podložka nezachránila (ale to je většinou poznat na zvuku).
my mame zalmana podlozku a uchladi uplne v pohode, ale stejne to hlidame jeste programem, ale pokud uz mas starsi nb tak muze byt zapraseny, nebo muze byt vadny vetracek vevnitr
@dzarunka to je pouze potřeba pročistit. Když se notebook začne sám vypínat je to známka toho že už má v sobě hodně prachu a potřebuje,,vysát,, pak zase poběží jak má.
Tohle řeší ten můj dnes a denně. Chladicí podložka NENÍ žádnej zázrak, počítač potřebuje hlavně VYČISTIT.
Zajímavej článek o podložkách: http://notebook-pohotovost.cz/…od-notebook/
@dzarunka Zkuste, vyfoukat, rozhodně ne utírat nebo vysávat. My jsme to řešili nedávno, sice ne s noťasem, ale dělal to samé. Nejdřív se vypínal jenom při pohádkách na netu, pak už kdykoliv. Po vyčištění jel chvilku, nakonec pomohlo až přeinstalování systému